svinjska mast, malac, maslinovo ulje -- holy trinity.

Posted 30 July 2017 - 14:47
svinjska mast, malac, maslinovo ulje -- holy trinity.
Posted 30 July 2017 - 14:54
...
Kako nema 'rahatluka sa orasima'?
Ogroman izbor (ja to ne trosim)
Nego, jel sam spremas sebi dorucak ili ...
Kod vecine tih ratluka, kao po obicaju, slike na ambalazama govore vise od hiljadu rijeci... ono sto se nadje unutra nikad ne odusevi. A bice da je i zbog toga sto sam povremeno konzumriao domaci ratluk sa orasima, pravila jedna bakica iz mjesta blizu Ulcinja... ali bakice nema vise medju nama pa tako ni tog slatkisa. E to je bio ratluk!
A dorucak spremam - da, samo sto ga ne placam u full-u... ali ne jos zadugo
Posted 30 July 2017 - 14:58
Edited by Glitter, 30 July 2017 - 15:01.
Posted 30 July 2017 - 15:10
...
...
Ne postoji nista jednostavnije nego sto je ratluk.
Secer, voda, skrob, limun, aroma i neki dodatak.
Moze i prehrambena boja.
...
Posted 03 August 2017 - 13:45
Posted 03 August 2017 - 13:55
Sad ce da padnu jedne przenice tzv. french toast. Osecam da bi Kinik u umucena jaja dodao muskatni prascic
.
Na Kubi sam jela neke przenice koje su imale ukus banane, ne znam u cemu je fora nisam ih pitala, ali bile su odlicne.
Przenice nisu tzv French toast.
Posted 03 August 2017 - 14:10
Przenice nisu tzv French toast.
Real French toast
Posted 03 August 2017 - 14:13
wow, nisam znala da se peku u rerni
hvala, sledeci put probam
Vjerovatno ne postoji nacija koja jede hljeb i jaja da nemaju neku verziju przenica ali samo su perverzni Francuzi to doveli do savrsenstva.
Probaj, pa nam reci kako je ispalo.
Posted 03 August 2017 - 14:20
Edited by Glitter, 03 August 2017 - 14:21.