Jump to content


Photo
- - - - -

Opozicionarski bezobrazluk ili glupost


  • Please log in to reply
282 replies to this topic

#256 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 13 March 2019 - 20:26

...
 
>> ... Vuna, Guzo
U toku su dani „obeležavanja“ streljanja Zorana Đinđića, glavnoosumnjičeni, masoni, posakrivali se u mišje rupe, soroševci ni mukajet, celomudroseri po jutarnjim programima kao papagaji ponavljaju da „pozadina“ (naguzim ih u reč) atentata još uvek nije otkrivena“, „pozadinci“, pak, iako poznati (i dostupni) organima gonjenja, otvaraju šampanjac, seire i uživaju u penzionerskim danima, a demokratska javnost upriličuje Šetnju za Zorana.
Piše: Svetislav Basara, 13. marta 2019.
  
 
    Prepustimo organima gonjenja da ne rade svoj posao, a mi se pozabavimo šetnjama. Protestne i komemorativne šetnje jedan su od eklatantnih primera kolektivnog kretenizma i pokvarenjaštva u Srba, jedva da su nešto malo tupoumniji prizor od protestnih i komemorativnih „okupljanja“. Šetnja – bilo pojedinačna bilo grupna, utuvite ovo – može biti samo rekreacija i ništa drugo. Druga je stvar što ovdašnji lenjivci duha i tela priviđaju da se šetnjama može „oboriti“ neko tirjanstvo ili – još gluplje – da se šetnjom može izraziti žaljenje zbog Đinđićeve smrti ili – ultraglupo – izazvati griža savesti „pozadinaca“.
    Kako juče napisa koleginica Lukač (doduše sa obrnutim predznakom) u Srbiji se sve radi da se ne bi radilo ono što se mora raditi na način na koji Bog zapoveda da se radi, dakle odlučno, ozbiljno, bez sprdačine, selfija i karnevalskog kerebečenja.
    Što će reći: oni koji bi da „obore“ tirjanstvo“ moraju biti spremni da jurišaju, a ne da šetkaju, kao što u noći petog oktobra u Skupštini grada nisu šetkali netom izabrani odbornici (gradska vlast je prva konstituisana) nego su na čelu sa Đinđićem, pod komandom pokojnog generala Vuka Obradovića, sa puškama u rukama čekali juriš Miloševićevih policaja, koji – predvidljivo – nije usledio zbog policajnog „vuna, Kićo“. Jedna je naime stvar zaleteti se među goloruke protestante, sasvim pak druga krenuti na ljude spremne i rešene da (ako zatreba) pripucaju.
    Ovo je izveštaj, što no se kaže, iz prve ruke. Bio sam te noći u Skupštini u svojstvu odbornika neke zemunske mahale. Jesam li bio spreman da pripucam, ako zatreba, naravno. Decidirano – da. Izveštaj ima i nastavak. Kada se sve završilo, a opasnost prošla, kada je oružju rečeno zbogom, negde oko pola dva ujutru, grupa N. N. lica je odnekud iz duboke „pozadine“ – gle interesantne reči – sajlama dovukla Referendumskog Lopova i na silu ga izgurala na balkon vaterpolista i plivačica da se obrati masi okupljenoj ispred gradske skupštine.
    Bilo ne ponovilo se, nema ni potrebe da se ponavlja, okolnosti su bitno drugačije, na raspolaganju su mirniji (ali efikasni) načini da se mnogo toga promeni, a to sigurno nisu šetnje i gluvarenja. Evo jednog, SZS hoće slobodnu RTS i promenu izbornih uslova. Neka Đido, Vuko i Boškić razapnu čadore pred nadzemnom septičkom jamom, pa krenu u štrajk glađu. Eto ti kolko sutra CNN-a, BBC-ja i eto ti kolko za tri dana novog RTS-a i boljih izbornih uslova. Štrajk bi naročito dobro došao Vuku, malčice bi stesao onu guzičetinu. ... <<
 
...

  • 0

#257 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 13 March 2019 - 21:14

Auuuu .... bez vadjenja.
  • 0

#258 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 16 March 2019 - 21:30

...
 
Ba 'brlogu 92' neki lik, 'bili piton', rezolutno prekori drugog lika oko
 
>> ... podrške onoj formi života što sedi u beloj kući ... <<
 
pa, kad to kaze 'forma zivota', tj. sluzbince koje je bilo zlobimirov vojni portparol - onda je to:
'Mirno! Slusaj vamo! 
Dnevna zapovest'!
:s_w:
 
A na 'pescaniku' profesorska likinja okaci neki tekst sa nabrajanjem svega i svacega, svih strasnih sVrBskih zlocina u stilu 'i rezanci s' makom', (samo nije bilo pomena zlocina u Savamali!) pa potegne naslov: 'Miloš Obilić goes global'.
B-)
Ne bih da ja odredjujem gde jeste, a gde nije u pravu, pa cak ni oko toga cije 'obilicevske' postere kaci u svom kabinetu.
 
Attached File  naslovna_dubravka.jpg   46.04KB   3 downloads
 
Opet nesto preleteo pescanicku 'emisiju' gde neke dve Femke i jedan lik u demode sakou apeluju na zabranu lozenja cvrstih goriva (dovodjenje 'smederevca' do evropskog standarda :lol+: - eto, sebe nisu doveli, a doveli bi sporet!) sto bi garant promenilo zivot po sVrBiji gde se masovno greju na drva / ugalj, a i povecalo romantiku.
 
Pogotovo ako bi 'oni & one' pozabadali u doope, po svecu sa mirisom maline, da se ne kresu u mraku i time doprineli sVrBskom natalitetu!
:rotflmao:
 
...

  • 0

#259 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 20 March 2019 - 13:00

...
 
Pohvala ludosti ... bla, bla ... 
 
>> ... Razobručili su se gotovo kao nikad do danas (prvi put u modernoj, najmodernijoj Srbiji?) blebetanje, naklapanje, klepetanje, laprdanje, praznoslovlje, jednom reči nesuvislost, štaviše ludost javnog govora koji emituje vlast i njeni podanici. Toliko, da sav taj kakofonični blebet zaslužuje ozbiljnu, kao i ironičnu, semantičku, a pre svega psihijatrijsku analizu, koja će jednog dana, uverena sam, biti, koliko je to moguće, stručno obrađena, sistematizovana i publikovana ... <<
 
 
VRVodinelic se ponovo nablebetala na 'pescaniku', no sve ovo je samo odgovarajuci opis tzv. opozicije, a za 'psihijatrijsku analizu', pa i autorke ovog tekstuljka  - toplo navijam!
:lol+:
 
...

  • 0

#260 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 23 March 2019 - 22:04

...

 

Vidim, kao, nesto javljaju - ispred 'RTS perrormans'.

:lol+:

Nasmejah se.

 

Attached File  performans ispred rts.jpg   34.53KB   6 downloads

 

Kao u latino sapunicama: 'kartonske dekoracije - kartonske strasti'!

;)

 

...


  • 0

#261 darth bane

darth bane
  • Members
  • 7,311 posts

Posted 29 March 2019 - 20:15

Danas sam pogledao uzivo(malo sa strane, naravno) jedan opozicioni skup u jednom provincijskom gradicu: od 40-ak hiljada stanovnika, koliko zivi u tom gradu, izaslo je svega 100-ak gradjana! Sto je manje od 1%!
  • 0

#262 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 29 March 2019 - 22:08

...
 
Prisilio se i odgledao emisiju sa decu na N1 - 'Laku noc, setaci mali', pa sam se smejao.
 
Skoro 21 minuta o 'protestima', gde se, po priznanju samih izvestaca, broj ucesnika smanjuje - u nekim vecim mestima i do par stotina.
 
No emisija 'kvisko televizije' je cista neostaljinisticka indoktrinacija - sve sa bombasticnim najavama, gomilom lazi i nekim debilnim bubnjaranjem - valjda za dizanje 'borbenog duha'. Te likove kao da su snimali na nekom seoskom panadjuru - nesuvisli zahtevi, neke sitne pretnje, skalamerija od poredjenja, frustracija, ocaj i jad.
 
Pogledas neke socioloske ankete ko su 'protestanti / setaci' i sve ti je jasno. Glasaci bivseg rezima, tranzicijski omatoreli luzeri koji su ziveli dobro, a hteli bi jos bolje. Onako - smuti pa prospi.
'I tata bi sine!'
;)
 
Manipulacije cinjenicama, gromopucatelne najave, a onda rep medju noge pa begaj - jer se sve svodi na par тњиттова evropskih & ambasadinih sluzbenika koji ubijaju dosadu, i neodredjene izjave birokrata iz evropskih 'organizacija' koji ocigledno predstavljaju samo sebe.
 
I onda je u 'borbi za istinu' emitovan prilog o sudjenju za napad na one dve novinarke, gde se sve miminalizovalo / relativizovalo i gde je advokatska bratija beskrajno razvlacila opoziciJone sline. 
Secam se kada se izvestavalo o tome kako su okrezavili 'drzavnog sluzbenika Borka', newborn leftisticko laprdalo - pa to samo sto nije doslo do UN, urusavanja sveopste demokratije / paljenja Rahjhstaga! 
I gde je pismo nekog budalasa (jos jednog 'boskica') upuceno N1 i 'Beti' - 'napad na novinarstvo'!
Samo je jos falilo - 'sveCko'.
:frust:
 
Da i ne govorim o izvestaju o tome kako je 'frfljavi' osinuo glavom o plocnik. Na kraju se pitas - a sta je hteo da kaze? Ni da, ni ne, neke dvosmislenosti, sve u svemu - kao namotavanje secerne vunice na stapic. Zagrizes - a ono prazno!
:D
 
Svuda ista floskula - 'sloboda medija / sloboda izvestavanja' ('diktature' su se manuli) - kao da ce sutra citava sVrBija nahrupiti da gleda / slusa bas njihove emisije / medije / cita neke nesuvisle opoziciJone kukumavke. Ekstaticne vristave zhemske likinje (ovde covek kad se upozna sa narodnim junackim 'ciklusima' i raznim 'ljubama') - Magbetovica ce mu izgledati kao majka Jevrosima. Raznorazne muske tupche tipa Veselinovica, morona Bote, dzibera Djitlera i 'boskica' koji je na privremenom otpustu iz mentalne ustanove.
Kaze - 'blokiracemo autoputeve!'
 
To bih voleo da vidim. I mali igrokaz sa zandarmerijom.    
:twak:
 
...

  • 1

#263 darth bane

darth bane
  • Members
  • 7,311 posts

Posted 30 March 2019 - 03:04

Djitler ima demokratski potencijal, ali nije trebao da se uortaci sa Obradovicem i ostalima vec da nastupi sam. Eventualno u koaliciji sa Cedom Jovanovicem- i da polako gradi pravu demokratsku opoziciju u Srbiji.
  • 0

#264 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 04 April 2019 - 21:40

...

 

Kako se lepo opoziciJa primila na bućku - pa to je milina.

 

 

Pustaju ih da mahnitaju - citava prica spala na dzibera sa aksanom, jadanka_veselinovica i nekog majmuna koji bi da samara. Cak je i N1 bio prinudjen da objavi vest, doduse preradjenu / delimicnu.

 

Tamo se ne zna ko je tuzniji - 'lideri' koji nisu smeli da se pojave, dziberski vukojebinski opancar, ona lopinska volina Jeremija, ili ovi causi sto bi da se pokazu pred gazdama.

 

Kad su vec premestali one ograde sa gradilista, trebali su da se prihvate lopata, da malo doprinesu ovom gradu. Takvi, osim motИke / lopАte ni za sta drugo nisu sposobni.

 

Bilo bi lepo da im vlast uvali jedno stotinak sati lopatanja - 'drustveno korisnog rada'.

:lol+:

Bagra dziberska.

 

...


  • 0

#265 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 06 April 2019 - 19:31

...

 

Ovo je super fotka!

:rotflmao:

 

Nose svoje zatvorske resetke i apel za pomoc, da ih lece!

 

Attached File  nose resetke.jpg   121.58KB   2 downloads

 

A sto ne odnesu resetke / ograde kod ovih?

 

Attached File  pozarevac.jpg   197.03KB   2 downloads

 

Zaista su dzibrove iz opoziciJe maestralno izradili!

:D

Nista od dziberske 'levorucije', samo preostao sVrBski traditional - navijacka desanka_sakic.

 

...


  • 0

#266 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 06 April 2019 - 22:28

...

 

 

Kada je opoziciona nasilnicka rulja htela da upadne u Skupstinu grada, pa ih u tome sprecile zene - delom zaposlene, a delom ucesnice zhemskog foruma, i posto su bili sjajno izdrndani - pocelo je spinovanje oko 'skrivanja iza suknji' i slicna kafansko-seljoberska podrigivanja.

 

No, kada se pogleda tzv. 'program' zverjana - stvari su sasvim jasne.

Nisu oni dosli da 'brane necija prava', pa ni zena novinarki, dosli su da namecu svoje seljacko, iscaseno naZiJonsko ludilo.

 

Attached File  narodna nosnja 2.jpg   51.43KB   2 downloads

 

O tome svedoci i odnos prema M. Karanovic i izjave o Mileni Ivanovic.

Interesantno da u tome prednjace neke opkoziciJone zhemske sakalude, sto samo svedoci o tome da se agresivna sustina i promasena politika ne mogu sakriti iza laznog PC govora.

To je kao neobrijane noge, sa maljama koje probijaju kroz hulahopke.

 

No, to mu tako dodje - s kim si takav si.

 

Svi oni koji se petljaju sa dzibrovom sa aksanima, i onom trojicom budalasa - Djitlerom, Jeremijom koji je resio da se jos malo prenemaze i da sakrije svoje milone $ iza pohabane jakne i farmerica, kao i onim tunjavim kenjatorom, propalim Botinim 'diplomatom' - unapred su osudjeni na politicko luzerstvo i beskrajno blamiranje.

 

Tu bagru treba zestoko kinjiti i ismevati.

 

...


  • 0

#267 Pristevac

Pristevac
  • Members
  • 11,229 posts

Posted 07 April 2019 - 08:59

Gledam baš N1, i izveštaj sa protesta. Bogo mili Bogo koliko je ova država otišla u "austrijskog kancelara" Vulin posle odsluženja vojnog roka sprema vojsku na Kosovo da spreči stvaranje Velike Albanije. Ona budala od  Lečića se dere i cereka u mikrofon, pa se pitam da li je on zaista normalan. Pa zar Sunđer Bob, i fašista Obradović i još neki luzeri treba da budu nova vlast? Ne zna se koj je gori od gorega, ili ova vlast ili ova musava opozicija.


  • 0

#268 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 07 April 2019 - 09:37

...

 

A zasto te to cudi? Nesto novo?

Pa to je normalizovano sVrBovsko ludilo.

 

Evo primera bljuvotine ociglednog maloumnika o Mileni Ivanovic, na koju mi je skrenuo paznju jedan 4umas:

 

 

>> ... Najiskrenije, ja mislim da ona uopšte nije ucenjena.
Pod jedan, verujem da je jako ograničena i da ju je Vučić zaista šarmirao / napunio joj glavu glupostima; a očigledno je i alava, te koristi prostor koji se stvorio kako bi što više zaradila.
Verovatno joj je u glavi i da joj je jedini cilj da sin Bogdan odraste što bezbednije i da "ima sve što mu treba"
Taj mali, ako je povukao na oca, verovatno će se jednog dana, barem duboko u sebi, gaditi tako ohole i praznoglave majke. ... <<
 
 
Jos bi se mogli razumeti motivi 'sVrBske politicke elite' - 'pozicija' ne da vlast, a 'opoziciJa' je zeli vise nego ista, ali, o cemu ovaj maloumnik baljezga? 
Spreman je da se odrekne majke zarad opoziciJonog taloga i sljama, drustvenog otpada i opancarslo-lopinskih dzibrova?
:ajme:  
 
Njemu to niko ne brani, samo - sto to ocekuje od drugih?
Ako je njegovo licno ludilo toliko uzelo maha, ne mora da ga projektuje na citavo drustvo.
Postoje strucnjaci za to.
:twak:
 
...

Edited by Kinik, 07 April 2019 - 09:38.

  • 1

#269 Pristevac

Pristevac
  • Members
  • 11,229 posts

Posted 07 April 2019 - 09:45

Nikako ne mogu da razumem ponovno ubijanje Ivanovića. Pa gde je tu granica dna, kada i mrtve uvlače u ove njihove svinjarije. No kad videh da se Sunđer Bob krsti pred kamerama 8 jasno se vidi da i ne zna da se pravilno preksrsti), zajedno sa Đilasom, Stefanivićem ??? Ajde ona budaletina zverjanin,  Obradović me ne čudi., ali ova trojica antihrista, a pogotovu Sunđer Bob???


  • 0

#270 the dude

the dude
  • Members
  • 747 posts

Posted 07 April 2019 - 10:59

 

..

 

Evo primera bljuvotine ociglednog maloumnika o Mileni Ivanovic, na koju mi je skrenuo paznju jedan 4umas:

 

 

Pa sta da se kaze o zeni koja se lize sa likovima koji su njenom muzu crtali metu na celu, koji su ga vredjali i omalozavali, nazivali izdajnikom, koji su ga 99% ubili? 


  • 1