Jump to content


Photo
- - - - -

Srb u NATO (Srbija se budi 2.deo)


  • Please log in to reply
218 replies to this topic

#166 kronostime

kronostime
  • Banned
  • 27,590 posts

Posted 13 June 2017 - 20:46

 

 

Ovde je problem civilizacijski talog & sljam, ljudski otpadak koji naseljava ovu vukojebinu!

Sa boldovanim se slazem: sve ovo ovde (a i po komsiluku) je izaslo iz kazana KPJ: nepotizam, nesposobni naslednici koja bi da budu zvezde vodilje, nedokazani politicari i jos gori njihovi sledbenici...jednom recju, polukvalifikovano stado koje guta svaku rukovet sena koja mu se pruzi i misli da je to vrhunac. Zato i jesmo tu gde smo.


  • 1

#167 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 13 June 2017 - 20:52

Odavno nema KPJ a stado i dalje ne može bez čobana.
  • 1

#168 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 13 June 2017 - 21:23

...

 

Opet ista prica, i opet potezanje kratkog pamcenja.

 

A sta je bilo pre 'komunjizma'?

 

Zar nije bilo isto - vec 150 zadnjih godina?

:lol+:

 

Uostalom, i drugi su prolazili kroz poveca istorijska iskusenja i ziveli u mnogo gorem 'fashizmu_komunjizmu', i to uspesno prebrodili, pa se na njih sVrBovi nisu ugledali?

 

Samo kad se setim kako su sVrBovi slavodobitno sernjali o komsijama, pa i evropskom komsiluku - a vidi sada, jad i cemer, nema zasto pas da ih ujede - a sve podnadulo od kompleksa lazne velicine, ma svet se, bRe, okrece oko sVrBovskih golofuskovica!

 

Kako se koji pojavi na politickoj sceni - pa taj obznani licno politicko ludilo dignuto do kosmickog nivoa, a jedva prelazi cenzus.

U susednoj varosi niko nije cuo za njega, a u nekoj daljoj hoce da ga biju - misle da je lopov!

 

Onaj kafanski ludak, ovaj drugi skupstinski ludak, oni jadnici ni na ruskom nebu, ni na sVrBskoj zapustenoj ledini, onaj treci vija likove koji ga 'selfiraju', ona nekolicina vlasnika ofucanih partijica sa pedigreom pogubljena u zemljinoj orbiti.

 

Neki novinarski tezgarosi i pijacarske kalasture bi doope dali da samo nekako dospeju na prvu stranu, zadovolje gazdu nekom izmisljotinom / provokacijom / primitivnim aberom; oni dzivdzani-kriKticari se povukli u poluilegalu, smuckalo im se i ono malo mozdanog likvora u supljoj glavudzi (a taj im je vecito na 'rezervi') pa se bacili u 'kakistokratiju'; oni 'antifiskulturnici' se ko macke s jebista razbezali po morima, brdima i dolinama za mamine & tatine pare  :lol+: i uvek neko drugi kriv?

 

4umski lik ladno potegne neke sajtove propalih partijica, pa i onu kvisko_staljinisticku televiziju gde ordinira sara_dzesika_parker_horse_face koja se izmedju sezonskog revijalnog prikaza nekoliko pari cipelica i haljinica slatko iscavrlja sa opoziciJonom novinarcinom par-ekselans drljavim fasistom drazom_p sve presirajuci: diktatura / diktatura / diktatura', pa ugosti onog odebljalog 'klokana' koji je zaista setajuca diktatura tragicnog gloopila na javnoj 'nekulturnoj sceni' - i opet neko drugi kriv?

 

:-1:  

 

...


  • 0

#169 red pill

red pill
  • Members
  • 616 posts

Posted 14 June 2017 - 09:12

Nego meni ipak nije jasno zasto Vucicev put u Irak za vreme Saddama Husseina (drugo je, ipak, dokazani ratni zlocinac poput Saddama koji je koristio hemijsko oruzje protiv irackih civila i u Iracko-Iranskom ratu, a drugo to sto imamo ambasadora u Teheranu) nije iskoristila opozicija da ga diskredituje. Nema uopste smisla. Da, demokratska opozicija je mozda impotentna i rascepkana, ali, opet, to je bas moglo da se stavi u zizu javnosti, upravo preko sajtova i televizije N1. To nam najvise  i zameraju u EU, neslobodne medije i novinare koji su prinudjeni na autocenzuru, jer im se preti, kao i vojne vezbe sa Rusijom koje nam uopste nisu bile potrebne.

 

@Kinik

 

Posto se bavis mnome vise nego temom, jedino mozes da dospes na ignore listu, to mi je najlakse. N1 je ipak nerezimska TV, kao i recimo sajt LDP (Cedomir Jovanovic se nije iskompromipromitovao, ako mozda, Tadic jeste cepanjem DS zbog svog ega, i uvek je bio za EU i NATO). Time sto im se podsmevas, i mene licno napadas, ne doprinosis diskusiji.


Edited by red pill, 14 June 2017 - 10:23.

  • 0

#170 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 14 June 2017 - 10:44

...

 

Apsolutno mi je svejedno na kojoj sam i cijoj listi - diskusija sa likovima koji razvijaju burnu relativizatorsku delatnost sa stotinak postica mi takodje nista ne znaci, kao ni njihovi stavovi. Malo mi znace i raznorazni 'klonjevi', koji kao, slucajno dodju i pokazu da su poprilicno verzirani oko svih 4umskih abrova.

 

To je ono u stilu 'javljanja uzivo u program': pozdravljam sve u studiju i napominjem da nisam clan nijedne partije!'

A onda pocne da drljavi kao obican partijski vojnik.

 

Za neku diskusiju bi trebao ozbiljniji sagovornik a ti si samo jos jedan 'agent-provocateur'.

Slobodno uzivaj gledajuci 'nerezimsku TV', ja cu izbegavati to glupilo, posto moj TV program uredjujem ja, a ne neki sumnjivi tezgari, kojima je sposobnost i pamet zamenila ona jadna floskula - 'nerezimski'.

:lol+:

 

...


Edited by Kinik, 14 June 2017 - 10:58.

  • 0

#171 Doc Holliday

Doc Holliday
  • Members
  • 3,537 posts

Posted 14 June 2017 - 18:57

Agresija je koliko i bombardovanje nazi Nemačke od strane saveznika. Srbija je ta koja je vršila agresiju prema nesrpskom stanovništvu o čemu svedoče osuđujuće presude u Haagu. Nego, imaš li neke dokaze da je opšte loše zdravstveno stanje građana Srbije posledica NATO intervencije? Koliko znam, još niko nije demantovao stručnu službu, ABHO VS koja je radila istraživanja na tu temu i došla do zaključka da bombardovanje nije izazvalo štetne posledice po zdravlje stanovništva.

 

 Ekspanziju kancera u Srbiji oni opravdavaju NATO bombama.  To jest na one cuvene uranijumske bombe. Iako je poznato da uranijumske granate koriste samo avioni A10 ubice tenkova, a oni su korisceni iskljucivo na Kosovu,  pa da i razumemo da je tamo ekspanzija kancera...

 

  A niko da se slucajno seti da su za te kancere mozda krivi uvoznici mesa i svih drugih namirnica iz EU, Brazila, Argentine, kojima je davno istekao rok, sto preradjivacka industrija koristi kancerogene hemikalije za obradu tog mesa , i od uginulih zivotinja,  o cemu smo imali onu aferu sa Matijevicem , sa sve podrskom drzave.... Sto se problem dozvoljenih kolicina aflatoksina u mleku resava tako sto se samo pomeri zarez za jednu decimalu ,  sto nam je medicina na samom dnu ... sto se i nakon dijagnostike raka, na lecenje ceka predugo pa sa faze 1 i 2 gde je izlecenje mogucno cekanjem dospeva u fazu 3 i 4 kada je to vec tesko ili nemoguce.

 

 I jos manje ce se setiti da je i psihicko-emotivno stanje ogromnog dela populacije zbog nemastine , kada  nemaju novaca da se prehrane , obuku i skoluju sopstvena deca,  kada drzava kroz svakodnevne namete gleda da otme i ono malo crkavice sto zarade,  jedan od glavnih uzroka javljanja bolestina, poput kancera i bolesti srca...


  • 2

#172 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 14 June 2017 - 20:41

...

 

... 

 
 
Ma, tacno!
Zamisli samo - nije kriv 'uranijum' za porast incidence oboljevanja od raka (sto je nevidjena budalastina), nego AV koji uvozi 'meso & sve druge namirnice, uz koriscenje kancerogenih hemikalija' iz nekih belosveCkih vukojebina!
 
Samo me interesuje - a ko je tamo uopste preziveo taj 'civilizacijski / mesni pakao' - pa nam salje svoje proizvode?
 
 
No, ajde da drljavimo o svemu i svacemu - izmedju dva putovanja 'do mandzarske' i kupovine prvoklasne robe!
Jer oni svoje stanovnike skupo truju, a za sVrBove cuvaju - 'povoljnu ekskluzivu'!
;)
 
Pisalo se po 4umu - to sa 'Matijevicem' (koji jeste muljator) bio je spin.
Taj radnik tamo ne radi, a otisao je jer se pokarabasio sa sefovima.
I sa tzv. 'aflatoksinom' je stvar pukla.
 
No, pijacarska logika je tako naporna, da ovde svaki lik sa buvljaka umislja da vlada analitickom hemijom / mikrobiologijom & znanjem o kancerima!
Samo ne vlada sopstvenim jezikom i ostacima mozga u supljoj tintari.
Steta!
 
Pogotovo ne bih o strucnim analizama tipa: 
 
>> ... 'da je i psihicko-emotivno stanje ogromnog dela populacije zbog nemastine, kada nemaju novaca da se prehrane, obuku i skoluju sopstvena deca, kada drzava kroz svakodnevne namete gleda da otme i ono malo crkavice sto zarade, jedan od glavnih uzroka javljanja bolestina, poput kancera i bolesti srca ... <<
 
Zato sto tzv. 'the drzava' nikome nije duzna da obezbedi skupe patike / fensi_shmensi firmiranu robu / mobilne / dzeparac za kafice, pa cak nikoga ne sili da sljema rakiju / zdernja slaninu i lebac & sedi pred TV aparaturom'.
 
Evo jedan vrlo zdravi recept.
 
 
...

  • 1

#173 Doc Holliday

Doc Holliday
  • Members
  • 3,537 posts

Posted 14 June 2017 - 21:00

ma da... kriv je uranium. I HAARP, I chemtrailsi...  i zlocinacki NATO ( tako pisu u tvom "informeru" )....

 

svi su drugi krivi.. nikako mi sami....

 

a sto se suplje tintare tice... gde ces supljije od botovske koja kucka za neki "honorarcic"  24/7 , koja ne promoli nos napolje na ulicu, medju narod  i  koja misli da je Srbija ono sta mu na Pinku i Hepiju serviraju,

 

znas... taj pijacar vidi daleko vise nego bot zavaljen u fotelju ispred ekrana


  • 2

#174 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 20,418 posts

Posted 14 June 2017 - 21:17

, Tadic jeste cepanjem DS zbog svog ega, i uvek je bio za EU i NATO). 

Pricam ti pricu - njegov otac, zlocinacki akademik Ljubomir Tadic, jedan je od generatora antizapadnog sentimenta u Srbiji, a Tadic se sam hvalio kako se oko svega konsultuje sa njim. Tadicevi savetnici su sad pokazali pravo lice, posto sluze sadasnjoj vlasti podjednako verno, ako ne i vernije. Tadic je za EU i NATO bio samo na recima, nijedan jedini ozbiljan potez nije uradio, umesto toga angazovao je mutanta Vuka Jeremica da sprovodi antizapadnu i anticivilizacijsku agendu. 


  • 1

#175 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 14 June 2017 - 21:23

...

 

... 

 

 
Ti da se malo kontrolises - nesretnice ... polupismeni!
 
Taj 'uranijum / HAAPR / chemtrailsi / zlocinacki NATO - to je nesto iz tvoje pijacarske price sa buvljaka / 'hepija'!
:lol+:
 
Sta, ne da ti 'zli AV / drzava' za zaradis? A na cemu da zaradis? Na muljavom 'sibicarnju' / preprodaji?
 
Ko je tebe naterao / 'dao demokratsku legitimaciju' da razmisljas o sVrBiji & narodu?
Sta ti imas sa tim tzv. 'narodom', osim da mu uvaljujes svoju jadnu & skupu preprodaju!?
 
Samo ti gledaj mnogo dalje / vise nego bot - buducnost ti je osigurana!
 
PS.
Secam se jedne godine, neki lik valja 'papirne maramice / papirnu galanteriju'.
Posto nas je u kuci bilo povise - to smo trosili u kolicinama. Pa ga jednom pitam - a cime se bavi? 
 
Rece da je pekar, 'no sada u modi lisnato testo' a on ne zna.
Pa mu rekoh - ajde da nadjem mesto gde ces da naucis, samo - taman posla da si me izneverio - prebicu te (a on neki sitan lik)!
:lol+:
 
I nadjem ja njemu mesto, i zavrsi obuku (niko nece da radi kao 'pekar'! :ajme: ), i uzmu ga u tu pekaru.
 
Kad jednom - evo ti njega sve sa sitnom zenom i dvoje dece. Doneli kutiju lisnatog peciva & kutiju 'celuloze'.
Pa sam ih lepo posluzio, dao neke sitnice kcerine deci & darlinzi, a i njemu, i lepo mu rekao - nemoj se zezati, naci cu ti sve sto ti treba! Kasnije, cuo sam od njegove rodbine - iselio se!
 
Nije ostao da drljavi o AV / naprednjacima, kuka kako mu je zivot tezak!
:lol+:  
 
...

  • 1

#176 Doc Holliday

Doc Holliday
  • Members
  • 3,537 posts

Posted 14 June 2017 - 21:44

ti si taj koji treba da se kontrolise... nazivas me supljom glavom pa kad dobijes kusur onda se bunis....

 dokle god me prozivas za pijacarenje ja cu tebe za botovanje.... pa ko duze izdrzi 

 

 

sto se tice zaradjivanja, ne zalim se ja .... ok meni ide... ali ne mogu ostati kamenog srca kao ti kad vidim sta se desava....  a kazem ti, vidim, mnogo vise nego ti...

 

 Ne kazem da i narod nije dobrim delom kriv za svoju sudbinu ( jer uporno glasa za one koji ih guraju na dno )...  Dodju meni ljudi, pricaju kako su isli na mitinge  za dnevnicu i sendvic ( zalili se da je bio i bajat ), ali su isli jer im i tih 1000 din znaci da prezive... penzija im mala...  a ono sutradan im AV smanji penziju i poveca namete pa i tih 1000 din izgube...

 

 

btw...  preprodajom ( i to alavom) se bavi i ta prodavnica i market gde kupujes .  pa ti to ne smeta...

 

Najskuplja smo zemlja u okolini i sire... i dokle god je tako bice posla za mene. ;)


Edited by Doc Holliday, 14 June 2017 - 21:51.

  • 0

#177 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 14 June 2017 - 22:22

...

 

...

 

 
Kusur?
Od tebe - pa ti mora da se salis?
Ja tebe ne prozivam - sam si rekao da 'pijacaris' - ja to izbegavam, imam prodavnice u blizini.
;)
 
To 'pijacarenje' samo mozes da uvalis nekim nesretnicima.
Nemam ja nista protiv tvog 'zaradjivanja'. Da je bas toliko uspesno - svi bi se bavili time.
Zamisli samo - ne bave se!
:lol+:
 
Ako ti vec neko dodje i zali se na 'bajatu dnevnicu / sendvic' - a ti mu podaj!
Ulozi nesto u 'progres sVrBije'!
No, kako bi ti to radio - kad ni za sebe nemas, osim ispraznog mrsomudjenja!
Samo te zamisljam kako uvece dodjes kuci i brojis parice.
I onda napises - 'gnevni post', sprocut AV / vlasti / otimacine! Jer ti ne daju da muljas.
:rotflmao:
 
I sta kazes - 'najskuplja smo zemlja u okolini'? A ti od toga nista ne zaradis?
B-)
Secam se, bese neki lik, piskarao kako mu posalju iz njemacke par 'dojchemarke', pa on na posao - sve sa 'milkom' i ostalim djakonijama za 1-2 marke.
:ajme:
Na zalost mnogih sa buvljaka - samo 'pluskvamperfekat'!
:-1:
 
...

Edited by Kinik, 14 June 2017 - 22:33.

  • 0

#178 babyW

babyW
  • Members
  • 4,672 posts

Posted 14 June 2017 - 23:36

Pricam ti pricu - njegov otac, zlocinacki akademik Ljubomir Tadic, jedan je od generatora antizapadnog sentimenta u Srbiji, a Tadic se sam hvalio kako se oko svega konsultuje sa njim. Tadicevi savetnici su sad pokazali pravo lice, posto sluze sadasnjoj vlasti podjednako verno, ako ne i vernije. Tadic je za EU i NATO bio samo na recima, nijedan jedini ozbiljan potez nije uradio, umesto toga angazovao je mutanta Vuka Jeremica da sprovodi antizapadnu i anticivilizacijsku agendu. 

 

Ah ti ocevi, ambiciozni ocevi... ocito sve prodje ali oni nikad. I danas imamo jednog tatu koji je mozak "operacije"... a gle cuda i vec poznatog background-a... 


  • 0

#179 red pill

red pill
  • Members
  • 616 posts

Posted 15 June 2017 - 07:33

Pricam ti pricu - njegov otac, zlocinacki akademik Ljubomir Tadic, jedan je od generatora antizapadnog sentimenta u Srbiji, a Tadic se sam hvalio kako se oko svega konsultuje sa njim. Tadicevi savetnici su sad pokazali pravo lice, posto sluze sadasnjoj vlasti podjednako verno, ako ne i vernije. Tadic je za EU i NATO bio samo na recima, nijedan jedini ozbiljan potez nije uradio, umesto toga angazovao je mutanta Vuka Jeremica da sprovodi antizapadnu i anticivilizacijsku agendu. 

 

Evo punog citata odozgo, sa mog posta, koji si rasparcao da promenis znacenje.

 

 

Cedomir Jovanovic se nije iskompromipromitovao, ako mozda, Tadic jeste cepanjem DS zbog svog ega, i uvek je bio za EU i NATO

Dakle, ja sam rekao da je Ceda uvek bio za EU i NATO, a ne Boris Tadic.


  • 0

#180 mrd

mrd
  • Members
  • 18,143 posts

Posted 15 June 2017 - 08:23

Ah ti ocevi, ambiciozni ocevi... ocito sve prodje ali oni nikad. I danas imamo jednog tatu koji je mozak "operacije"... a gle cuda i vec poznatog background-a... 

Ja sam lepo rekao, vise puta, da deca treba da beze od roditelja, ko djavo od krsta! :)


  • 0