Dule i Duda.
sta reci
Posted 09 March 2017 - 15:04
Dule i Duda.
sta reci
Posted 09 March 2017 - 15:51
Isto. Taman sam rešio da glasam za Jankelu kad eto ti Duleta.. Sada, ili Beli ili opet apstinencija.Na predsednickim izborima nisam bio nijednom za svojih 40 godina zivota, ali ovaj put sam resio da idem.
Za Belog, samo jako!
I do samog kraja!
Posted 09 March 2017 - 16:03
Isto. Taman sam rešio da glasam za Jankelu kad eto ti Duleta.. Sada, ili Beli ili opet apstinencija.
Bolje glas Vucicu nego Duletu?
Odavno zelim da upoznam jednog takvog mudonju koji ce glasno da kaze tj. napise da je uz ovu vlast. Posto za Vucica kad pitas ljude u ovoj zemlji nikad nije ni glasao, isto kao i za Zlobodana devedesetih.
Posted 09 March 2017 - 16:36
Posted 09 March 2017 - 17:04
Posted 09 March 2017 - 17:13
Odavno zelim da upoznam jednog takvog mudonju koji ce glasno da kaze tj. napise da je uz ovu vlast. Posto za Vucica kad pitas ljude u ovoj zemlji nikad nije ni glasao, isto kao i za Zlobodana devedesetih.
troluje kli
inače drži drži jankovićevu sliku, jankovićevu sliku u svom novčaniku : /
Posted 09 March 2017 - 17:26
Dule je izgleda ostavio neizbrisiv trag kada se na izborima danas ljudi opredeljuju za i protiv kandidata kojeg on podrzava
Posted 09 March 2017 - 17:40
Za koga si ti bio,kada je Dule podrzavao danasnjeg premijera?
Ako cemo da govorimo istinu, premijeru se nekoliko puta zahvalio, ali ga podrzavao nije nikad. Mislim naravno, ne postoji nacin da te tjeram da govoris istinu, samo kazem.
Posted 09 March 2017 - 17:54
Ako cemo da govorimo istinu, premijeru se nekoliko puta zahvalio, ali ga podrzavao nije nikad. Mislim naravno, ne postoji nacin da te tjeram da govoris istinu, samo kazem.
Covek je u pocetku isao na mitinge SNS-a.
Posted 09 March 2017 - 18:03
Po sluzbenoj duznosti statirao na, koliko se ja sjecam, jednoj proslavi esenesa.
Posted 09 March 2017 - 18:13
Hehehe, tačno sam video ove strane kako se neispisivim mastilom ispisuju dok sam kliktao na post.
Posted 09 March 2017 - 19:12
Po sluzbenoj duznosti statirao na, koliko se ja sjecam, jednoj proslavi esenesa.
Dosta.
Posted 09 March 2017 - 19:31
Covek je u pocetku isao na mitinge SNS-a.
to je dokaz da nije on kriv za "los odnos" nego oni, nije se on mesao u politiku nego politika u sport, na nikog on nije krenuo nego su oni krenuli na kkp i kad je poceo da o tome govori onda sledi "ugovor je istekao"
Posted 09 March 2017 - 19:49
to je dokaz da nije on kriv za "los odnos" nego oni, nije se on mesao u politiku nego politika u sport, na nikog on nije krenuo nego su oni krenuli na kkp i kad je poceo da o tome govori onda sledi "ugovor je istekao"
Sta znam,moguce.
Posted 09 March 2017 - 23:36
Isto kao što u CG ne znam nikog ko glasa za Milaša.
Ali desila se jedna odlična stvar na opštinskim izborima u Nikšiću, s obzirom da svi bojkotuju izbore bez vlast.
Sad će napokon moći da se vidi ko glasa za njih.