...
...
Posted 30 September 2018 - 16:18
...
...
Posted 07 October 2018 - 21:50
...
Noz mu je dramatican.
A i nastup!
...
Edited by Kinik, 08 October 2018 - 08:11.
Posted 11 October 2018 - 22:00
Posted 15 October 2018 - 04:04
...
...
Posted 22 October 2018 - 01:52
...
...
Posted 23 October 2018 - 13:20
...
£53 Wagyu Steak Vs £8 Retired Dairy Cow
...
Dvije pouke se mogu izvući:
1. Wagyu je doista bolje meso i test-chefovi su bez problema na slijepom kušanju to prepoznali
2. Nema opravdanja za toliku razliku u cijeni - kvaliteta ne opravdava tu diskrepanciju. Taj hype oko Kobea treba pripisati tipičnoj đžapaneskoj maniji zahvaljujući kojoj tuna na Tsukiji shijō može biti izvikana i za 250 000 - 300 000 $, a šalica espressa ide do 100 $.
Ljudi su sasvim racionalno rezonirali, kao svako normalan i odlučili bi se za umirovljenu mljekaricu. Biološki uzgoj, dobra sorta, jela je travu sedam godina dulje od marve za klanje, a kod govedine (kao i kod whiskeya) je najbitnije odležavanje.
Posted 23 October 2018 - 13:39
...
O kvalitetu mesa svedoce i muve, a najbolje ga je trositi u kombinaciji
zentel-200mg-tablets.jpg 34.91KB 0 downloads
Moze i wasabi.
...
Posted 26 October 2018 - 08:23
...
...
Posted 31 October 2018 - 03:45
Jel se secate kada ste mi se smejali pre 10 godina jer sam vam preporuchio da al dente testeninu "krchkate" u sosu josh par minuta ……… e pa, to je danas savet velikih majstora kuhinje
Ovo je TAJNA SVIH RESTORANA za pripremu savršene paste: Ovo su 2 KLJUČNA KORAKA za koja većina ne zna
30.10.2018. 18:39
U dva koraka ćete od prosečne testenine napraviti sjajnu, dostojnu restorana!
Testenina kod kuće nikada nije onakva kakvu ćete probati u restoranu, ali sada su profesionalni kuvari otkrili dva trika zbog kojih ćete svoje jelo dići na onaj restoranski nivo! Evo o čemu se radi:
PRVI KORAK: Prekinite sa kuvanjem testenine dva minuta pre nego što je gotovo. Možda vam to ne deluje drastično, ali imajte na umu da se prosečna testenina kuva oko osam minuta. Tako ćete dobiti "al dente" teksturu".
DRUGI KORAK: Kuvanje testenine završite u sosu koji se već krčka u tiganju. Time što testeninu dodajete sosu pre nego što je potpuno skuvana, dajete joj šansu da u tih 2-3 minuta upije sve ukuse, što je zapravo i ključno jer baš taj korak čini od prosečne testenine savršenu.
https://zena.blic.rs...erm=www.blic.rs
Posted 31 October 2018 - 04:42
...
...
Posted 01 November 2018 - 14:03
...
...
Posted 05 November 2018 - 11:51
...
...
Posted 05 November 2018 - 12:51
Posted 06 November 2018 - 10:23
...
za Denisa
PS.
Samo da skrenem paznju na sjajne 'banana snickers' (normalno za ljubitelje slatkisa - ja to ne trosim).
Jer kad cujem da neko kuka oko onih domacih odvratnih gumastih 'bananica' - skoci mi pritisak!
...
Posted 07 November 2018 - 18:55
Edited by Kinik, 07 November 2018 - 19:06.