Jump to content


Photo
- - - - -

Saša Janković


  • Please log in to reply
2325 replies to this topic

#2251 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 18 December 2017 - 02:25

...

 

 

Kao i obicno - promasio si tred.

;)

 

...


  • 0

#2252 BeIgrade

BeIgrade
  • Members
  • 1,776 posts

Posted 18 December 2017 - 13:38

Sta znam, vele da je film dobar, nisam gledao, a bio prije neku vecer na HBOu.

 

Preporuka, vredi pogledati.

 

Gospodja Turajlic, koja je institucija u ovoj zemlji I cija jedna recenica vredi vise od 100-tinu botovskih postova na ovom pdf-u, je danas imala gostovanje na N1 I javno podrzala Djilasa. Bice zanimljivo, videcemo.


  • 0

#2253 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 18 December 2017 - 14:01

Meni se ne svidja ta podrska. Ali jebes ga, jos jedna potvrda duzine pamcenja u Srba, kao i dubine fekalija u kojima plivamo.


  • 0

#2254 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 18 December 2017 - 14:57

Pa neko ce imati stomak da glasa za Djilasa, neko nece,.. onaj ko nece, imat ce na raspolaganju druge stranke u opoziciji, eno Nova ce da kandiduje Vesnu Rakic Vodinelic. Ono sto je bitno, jeste da se ovima vide ledja na kraju.


Edited by Atreid, 18 December 2017 - 14:57.

  • 0

#2255 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 18 December 2017 - 15:08

Pa nisam siguran da ce ovima da se vide ledja na kraju na ovaj nacin, ali bumo vidli.


  • 0

#2256 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 18 December 2017 - 16:08

...

 

... cija jedna recenica vredi vise od 100-tinu botovskih postova na ovom pdf-u ... 

 

 

Gde to pise? U 'gustavu'?
Nesto mi to '100 za jednog' poznato?
:wicked:
 
Ako glasovi tih sektasa vrede toliko - pa sta ce im kog djavola glasovi biraca?
A da nije olinjaloj liji kiselo grojze?
;)
 
Podrska 'djitleru' samo pokazuje koliko je zutacka sekta duboko potonula u onim hovnima koje spominje drugi lik, a vidovita baba Turajlicka je samo tuzni slucaj palanackog sVrBskog gatanja na 'socu' od kafe. To sve neka 'gospoda': te 'gospodin Prangija Pistolero', te Gospodin Chauvin Djitler & slicni zutacki cirkuzanti - tamburasi. Jos kad im se pridruzi 'slavujev zet', 'sajko_gitarista' i 'beli konjov' - eto 'cirkusa OpoziciJona sVrbija' u vasem gradu!
 
Attached File  circus.jpg   41.63KB   1 downloads
 
:rotflmao:
 
Zaista lose ide toj zblanutoj sekti zutackih tupadzija kad istaknute baba-vracare salju u selo 'po medene kolace'.
:D
 
Attached File  baba zorka.jpg   16.05KB   1 downloads
 
U tom bulaznjenju na 'kvisko-staljinistickoj televiziji' (zato sto se ne bavi informisanjem, vec indoktrinacijom) rece kako su neki 'ponavljali recenice'. Kako da ne, to smo vec vise puta culi - no samo se ugledali na tzv. opoziciJonu patkometriju i vecito ponavljanje 4-5 recenica, pa im vratili istom merom. 
 
Attached File  yellow ducklings bath toys.jpg   12.18KB   1 downloads
 
...

Edited by Kinik, 18 December 2017 - 16:11.

  • 0

#2257 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 19 December 2017 - 02:34


  • 0

#2258 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 19 December 2017 - 02:57

...

 

Da potrosim dragoceni sat vremena da slusam 'djitlerovo' drombuljanje?

:yucky:

 

>> ... Pismo Đilasa gradonačelniku Larnea

 
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas ponudio je gradonačelniku grada Larnea da zbrine nekolicinu romskih porodica iz srpske prestonice, a kojima bi Grad Beograd obezbedio prevoz do tamo! Naime, Đilas je odgovorio na pismo Ignasa de Berdemakera, koji je zahtevao od prvog čoveka srpske prestonice da poboljša položaj Roma u Beogradu.
 
"Zahtevam od vas da zaustavite sva nasilna iseljenja iz neformalnih gradskih naselja, uključujući i ona od strane Direkcije za razvoj Beograda i tražim da obezbedite adekvatno obezbeđenje i osigurate da ta iseljenja proteknu u skladu sa međunarodnim standardima ljudskih prava, uključujući i Principe i uputstva UN-a za raseljenja lica uzrokovana razvojem", zatražio je Berdemaker, podsećajući i na Nacionalnu strategiju o poboljšanju pozicije Roma u Srbiji, donetu 2010. godine.
 
Đilas se pismom zahvalio inostranom kolegi što "nam je otvorio oči". "Hvala vam na pismu kojim ste nam 'otvorili oči'. Iz vašeg iskustva gradonačelnika grada od 12.000 stanovnika, koliko ima jedno manje naselje u Beogradu, sigurno ste u poziciji da razumete i sagledate potrebe 1,7 miliona stanovnika, od kojih su nekoliko desetina hiljada pripadnici romske nacionalne manjine", piše u pismu srpskog gradonačelnika, koji je takođe ukazao belgijskom kolegi da bi njihova finansijska podrška i pomoć u rešavanju romskog pitanja bila daleko korisnija. 
 
"Grad Beograd je posle vašeg pisma sproveo anketu među pripadnicima romske populacije prema kojoj se 76 odsto njih izjasnilo da bi odmah otišlo da živi u Belgiju, dok je preostalih 24 odsto izjavilo da bi rado posetilo Belgiju kako bi se na licu mesta uverilo u kvalitet života", poručio je Đilas, naglašavajući da svi pripadnici romske manjine u gradu sada imaju lična dokumenta, a time i mogućnost da putuju gde žele.
 
"Ukoliko ste u mogućnosti da primite neke od ovih ljudi, mi ćemo im organizovati prevoz. U slučaju da se neko od njih uputi u Larne u sopstvenoj organizaciji, molim vas da me o tome obavestite", naveo je Đilas, pozivajući Berdemakera da se s konkretnim predlozima za pomoć slobodno obrati njegovom kabinetu.
 

"Istovremeno vam želim puno uspeha u rešavanju problema vaših sugrađana koji će, nadam se, raseljene romske porodice iz Beograda dočekati raširenih ruku ukoliko reše da promene sredinu u kojoj žive", zaključio je Đilas. ... <<

 

 

No, dobro je da mr. Prangija Pistolero vraca u svoj sektaski krug ovog zutog debila (valjda mu zatrebale bolidove nakradene pare) - oni su, valjda, na istoj talasnoj duzini. Jedan seljacki dzibrov, bezbednjacko 'mamino policajce', a drugi - lokalni 'djitler', kao egzemplarni primer sVrBske zutacke bolescine.

:puke:  

 

...


Edited by Kinik, 19 December 2017 - 02:57.

  • 0

#2259 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 19 December 2017 - 03:05

Da potrosim dragoceni sat vremena da slusam 'djitlerovo' drombuljanje?

 

Nisam nista gore prokomentarisao, ali vidim po tvitteru da oni kojima je Djilas simpatican - prozivaju Jugoslava kako je pretjerao, a oni kojima Djilas nije simpatican - aplaudiraju Jugoslavu :lol:

 

Nekako Jugoslav ispade zvijezda, dobar intervju svakako. Dobro je i ovo sa Djilasaom, da se malo ova zabokrecina razmakne, jer vidim da su vladajuci u ozbiljnoj defanzivi. Sto je opet dobro. :)


  • 0

#2260 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 19 December 2017 - 03:12

...

 

 

Aha, u defanzivi, a i svetske banke!

;)   

 

Cekaj da vidis 'defanzivu' kad Overlord proglasi i republicke izbore.

:lol+:

Koja bi to bila frka!

 

...


  • 0

#2261 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 19 December 2017 - 03:19

Koja bi to bila frka!

 

Izgleda da je frka, pazi ovo, sirotan umjesto da se pripremu sutra za vazan sastanak sa Putinom, sve dok veceras urucuje orden Curkinovoj udovici u ambasadi Srbije, sad mora jos i da smislja sta da kaze kad se vrati iz Moskve. Izbacio ga Djilas iz orbite definitivno :lol+:

 

Joj mogu misliti koje sad pasivno-agresivno ludjenje pada po ambasadi u Moskvi :rotflmao:

 

 

SNS: Vučić u javnom obraćanju u ponedeljak o lažima Đilasa

Beograd -- SNS najavila je da će o svim lažima Dragana Đilasa, kao i o stvarnim događajima, predsednik Aleksandar Vučić govoriti narednog ponedeljka u obraćanju javnosti.

 

SNS je saopštila da je očigledno da bivši gradonačelnik Beograda i bivši lider DS-a Dragan Đilas živi u prošlosti.

Kako navodi SNS, on je ostao isti "onaj bahati, histerični i lažljivi Đilas koji ništa, osim bezobrazluka i agresivnosti, nema da pokaže Beograđanima, a koji su ga, sa punim pravom, poslali na političko smetlište".

"Očigledno da Dragan Đilas živi u prošlosti i da je ostao isti onaj bahati, histerični i lažljivi Đilas koji ništa osim bezobrazluka i agresivnosti nema da pokaže Beograđanima koji su ga, sada je svima jasno, sa punim pravom poslali na političko smetlište", navodi se u saopštenju.

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je večeras da mu je lider SNS Aleksandar Vučić u prošlosti nudio položaj prvog čoveka Beograda. https://www.b92.net/...&nav_id=1337756


Edited by Atreid, 19 December 2017 - 03:22.

  • 0

#2262 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 19 December 2017 - 03:25

...

 

Pusti ti Overlorda. Daleko je do njega.

 

Kad je u pitanju opozicija vazi Basarin aksiom:

 

>> ... A "ideja" što se tiče, prekjuče vam dadoh dve dobre: ili da pljunete Vučiću pod prozor ili da izvršite kolektivno samoubistvo, pa da kažete da vas je ubio Vučić... << 

 

Nego, bolje procitaj ovo, pa onda sam sebi odgovori - zar je u opoziciji takva frka da ce pokupiti svako zutacko hovno pored puta?

:piggy:

 

http://www.e-novine....ragan-ilas.html

 

...


  • 0

#2263 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 19 December 2017 - 03:54

(...)

 
Nego zaboravih, nema nista od republickih izbora, rekli sa Zapada: - ovaj put no-no! Vide i oni da je vrijeme da se ovaj cirkus sa ovim cirkusantima zavrsava, eno Mogerinijeva veli da se sa Kosovom zavrsi do 2019, pregovori do 2023. Ulazak u EU 2025. godine. Gradski izbori za Beograd su proljece 2018, znaci ostaje jos godinu dana, mozda koji mjesec vise da se zavrsi sa Kosovom i odose cirkusanti niz vodu. Vala, dosta im je i bilo. Jos uz sve to i ovaj vecerasnji udar sa CIA televizije, ajme sto sad radi paranoja. :lol:
 

A, jos uvijek smisljaju sta da kazu za Balasevica :lol+:
 

>> ... A "ideja" što se tiče, prekjuče vam dadoh dve dobre: ili da pljunete Vučiću pod prozor ili da izvršite kolektivno samoubistvo, pa da kažete da vas je ubio Vučić... << 
 
Nego, bolje procitaj ovo, pa onda sam sebi odgovori - zar je u opoziciji takva frka da ce pokupiti svako zutacko hovno pored puta?

 

Zar je bitno? Udarat ce ih sad svi, sa svih strana, dok ne padnu. Gotovo je Kinik, opusti se i uzivaj u predstavi :)

 

 

 

Nego, cisto onako, informativno, je l' znas, je l' ambasada u Moskvi danas na istom mjestu gdje i onomad kad si ti bio tamo?


  • 0

#2264 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 19 December 2017 - 04:33

...

 

... 

 

 

Pa, onda je Zapad odmah 'no-no' mogao da proglasi 'pobednika' i u Bgd.

;)  

Ja mislim da oni vide da ovi opoziciJoni cirkuzani prave urnebes u glupstini, no ako ih Zapad pusti niz vodu - tesko si ga njima. Seti se samo one 'koalicije 17 partija / pokreta' koliko to nije potrajalo. A i ako tamburase ih ne pusti niz vodu - morace da potpisu sve:

 

a. kocobo

b. NATO

c. rusija

 

Pa, mogu da biraju sta vise vole. Mislis da je tamburasenje u glupstini isto kao i vrsiti vlast?

 

Doduse, ja sam miran, a nisam siguran da je to tzv. opoziciJa. Da je mirna ne bi tako histerisala i pravila sve moguce kombinacije. A i ovo sto kazes - gradski izbori 2018, kocobo 2019, pregovori 2023, ulazak u EU 2025 - pa sto bi posle menjali vlast?

Da ucine capraz-divan raznoraznim potrosenim sibicarima & vidovitim babama?

Pa koliko ce godina 2025 imati ti likovi?

:lol+:

 

Stara ambasada je bila u Hlebny pereulok, a vec je pocela da se gradi nova u Mosfilmovskaja.

 

...


  • 0

#2265 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 19 December 2017 - 04:56

Pa, onda je Zapad odmah 'no-no' mogao da proglasi 'pobednika' i u Bgd.

 
Pa tako su i ovi dosli na vlasti. Zar si zaboravio kako su iz Brisela cestitali pobjedu Tomi oko 16-17h dok su izbori jos uvijek trajali? Kako su dosli, tako ce i da odu.
 

Seti se samo one 'koalicije 17 partija / pokreta' koliko to nije potrajalo. A i ako tamburase ih ne pusti niz vodu - morace da potpisu sve:
a. kocobo
b. NATO
c. rusija

 
A sad ih imas koliko? 13 ili 14? Gotovo je ovo. Sta mislis o cemu ce ovaj sutra pricati sa Putinom na "vrlo vaznom sastanku". Morat ce ustav da promjeni, dobro to ce se ovdje rjesavati, ali ce ovi traziti i stolicu UNu za Kosovo, a to se vec pita Rusije i mislim da ce se tu lomiti koplja. Vidjet cemo tek kako ce to odigrati. Ove sankcije nisu trenutno pitanje, ali ce biti kroz dvije - tri godine, a i to ce biti podlozno pregovorima. NATO za sad nije pitanje uopste.
 

Doduse, ja sam miran, a nisam siguran da je to tzv. opoziciJa. Da je mirna ne bi tako histerisala i pravila sve moguce kombinacije.

 

Pa u opoziciji je sad laktanje, to je normalno u ovoj fazi, poslje ce se dijeliti kolac na osnovu toga kako se ko izlaktao sada.

 

A i ovo sto kazes - gradski izbori 2018, kocobo 2019, pregovori 2023, ulazak u EU 2025 - pa sto bi posle menjali vlast?
Da ucine capraz-divan raznoraznim potrosenim sibicarima & vidovitim babama?

 

Pa da se ovo sranje od drzave malo uljudi i usminka, ipak treba 27 drugih zemalja da digne rucicu za ulazak, da se fino odsvira Ode an die Freude, da se svi osjete da smo braca, opojna moc krasote, uzvisena misija,.. i tako to. Poslje koju godinu, moze po starom. ;)

 

A i da vlast ima legitimitet, ovi realno gledano tesko da sad imaju preko 30% podrske.


Edited by Atreid, 19 December 2017 - 05:25.

  • 0