Ne laskaj sebi, ti si jedini koji misli da si nesto pametno napisao. Covek mora biti glup ili ocajan da uzme za ozbiljno onog koji pocne sa "malo sam kometentan"…
Lijepo nas narod kaze : ,, Bolje je biti glup i cutati nego progovoriti i tako otkloniti sve sumnje ,, !
Zaista mi nije jasno cemu tolika doza nekulture ,vredjanja i nepostovanja i to u prvom upisu a cak me i nepoznajes licno ,valda zelja da ispadnes pametan bez posledica ,nerazumijem ,ali dobro to vise govori o tebi nego o meni ?!
Bolje nauci da citas a ne da pises neistine pre nego sto drugom nesto govoris , znam ,nisam ni ja profesor u skoli ( ,,pun sam,, gresaka u pravopisu zbog brzine kucanja i zelje da napisem nesto) ni ti mi je zanimanje da bilo koga ovde ispravljam(niti zelim da me neko ispravlja) ali kad vec seres
bar nauci osnovne stvari a ne da preko interneta glumis mudonju .
Za kraj ,pokusao sam samo doticnom forumasu da pomognem(objasnim) iz nekog svog licnog iskustva , iskustva u porodici ,iskustva mojih licnih prijatelja da to uopste nije lako kako on misli ,naravno nisam ni sumnjao da ovde mnogi imaju razlicita iskustva sto samo potvrdjuje pricu koju sam (o)pisao...
U svakom slucaju nellinho srecno ,nadam se da ces uspjeti i zelim ti sve najbolje ,bas kao i svima ostalima , ah da umalo da zaboravim ,ostali izvinite na smetnji i ostavljavam vas u vasoj diskusiji da na miru i tisini bez mog neznanja ,uzivate !!!
Pozdrav !