Poz ljudii.. U semi sam sa jednim deckom, super se slazemo, pricamo o svemu. Ali postoji problem sto kada se javi, posalje poruku pa onda ne odgovori, ili odgovori sutra dan, ili posle par sati. A kada smo zajedno drugaciji je i okej je skroz. Pre nedelju dana smo pricali o osecanjima, pitao me je da li osecam,i sta osecam prema njemu.. Nisam puno obracala paznju na to jer sam mislila da me bezveze pita. Eh sad... pre neki dan sam ga pitala da se vidimo, rekao je da su mu iskrsli neki problemi i da nije bas za druzenje, i posle toga se nismo culi neka 2,3 dana. I ja mu posaljem poruku u petak, pitam ga jel umro, posto vidim nije se javio posle toga kad sam ga pitala da se vidimo, a ja sam mu tad napisala u poruci da je bezveze sto kad on zove ja uvek idem da se vidim sa njim a on sad ne moze, i seenovao mi je poruku. I naravno, posto je rekao da je mrtav pijan, ja ko svako zensko popizdim, proradi mi sujeta, i napisem mu da jedan drugar hoce da budemo zajedno i pitam ga sta misli o tome. On je napisao 'ako je to tvoja zelja, budi ali meni se vise ne javljaj'. Tu me je zacudio odgovor,i pitam ga zasto,nismo zajedno i nema pravo da se ljuti. Nije odgovorio.. I juce mu posaljem ' jel si ljut' , on seen i to je to.. Haah raspisala sam se,ali jbg
Uh teska tema ,tesko ces ti neki pozitivan odgovor izvuci ovako,jer nijedan covjek nije isti,nijedan muskarac nemisli isto ali hajde kad vec mozemo da pisemo da i ja nesto izjavim za dnevnik
Pre upisa bitno je da nam kazes sta ti sama zelis od njega,koliko ste u semi,jel semom smatras vidjanje i sex(posto si nam vec otkrila da si vec kod njega prespavala) ili ozbiljnu vezu,ali posto to neznamo pisat cu na osnovu zakljucaka mojih iz tvojih upisa ,tako ako promasim nemoj se ljutis,jako tesko je odgovoriti ako neznas ono najbitnije
Posalji ti to u pm ,nema od njega nista
...to bi ja uradio da meni djevojka uradi nesto slicno,i da ti se sad i javi sta to menja,hoces trpiti i posle nesto slicno ?!,postavlja se pitanje sta posle toga ?!
Njegov problem je malo dublji,ili je htjeo samo hopa cupa pa mu sad mrsko da te odjebe ili lik u glavi tromblon pa nezna sta hoce u zivotu a sa takvim propadas,ides unazad i nijednoj normalnoj zeni takav muskarac nije potreban...
Jos nesto ,neznam u kakvoj ste ,,semi,, i koliko dugo ali ima malo i nekih drugih stvari...
Konkretno, evo ja cu ti reci sa muske(moje,jer ni svi muskarci nisu isti) strane gledista,imam 30 godina,imam za zivota 9 cura,u 8 nikad zaljubljen nisam bio,bilo je interesantno samo je odvuci u krevet,sa poslednjom curom sam 8 godina verovali ili ne (znaci od svoje 22 godine a do tada cak 8 promijenio) kroz to pocetno muvanje sam se u stvari prvi put zaljubio,svatio u stvari sta je cilj svega,valda to svi svate na kraju pre ili kasnije, i uskoro ce svadba,ali ja nisam tema pa DA SKRATIM :
Mi muskarci u 90% slucajeva razmisljamo onom stvarkom a 10% mozgom,sta to znaci ,to znaci da vas volimo i obozavamo sve dok nam nedate a kad date tesko se zaljubljujemo,u prevodu ta sema pogotovu kad ste mladi treba malo da duze traje pre nego sto se oboje upustite u ispunjavanju seksulanih zadovoljstava(da nekazem cega ) .
Sex je potreba a ne bilo kakav izliv emocija ili izjavljivanje ljubavi,pogotovu kod muskaraca,sex treba da bude kruna svega a ne pocetak necega,u prevodu na kraju necu nista da tvrdim ali 99% dala si mu i nisi mu interesantna vise,ono sto je on htjeo to je i dobio i netreba mu vise,nema tu buducnosti,trazi normalnog covjeka,ako hoces vezu,ako hoces provod onda to je vec nesto drugo...
Muskarac voli kad osvaja i osvoji a ne kad dobije kroz ,,semu,, ono sto je trazio,bez uvrede meni deluje po upisu tvom i prici da si mlada i poprlicno si ispala naivna ,zato sam i malo produbio pricu da svatis sustinu ,olako danas mladi ulaze u ,,seme,, ,a kamo udvaranje,dokazivanje,muvanje,upamti dobro MUSKARAC VOLI DA OSVAJA,SVAKI ,kad osvoji ili se zatreska ko volina i skida ti zvjezde sa neba ili te kulira,laze,maze,izmislja,glumi i gleda kako da te eskivira i da te se rijesi,e sad ti skontaj sama dalje...
Pozdrav i sve najbolje....
Edited by FulhamFan, 04 November 2016 - 23:49.