Pročitao sam na B92 premijerevu izjavu da će u petak dodeliti novčane nagrade za naše olimpijce. Mislim da poruka doktora Prleinovića nije bila ta, da dobiju olimpijci novac, već da se mnogo više ulaže u sport u Srbiji.
Pošto me je prozvao da sam ja jedan od ološa koji je pratio naše sportiste na olimpijskim igrama 24 sata dnevno, a ja sam glasao na prethodnim izborima za njega smatrajući da će napraviti nešto bolje za ovaj narod u odnosu na njegove prethodnike, sada se obavezujem da ću bilo gde i bilo kada biti protiv njega i ako ima imalo muda može bilo kada da me pozove na razgovor - 065 522 6611, Zoran Ristić

Izjava premijera
Posted 22 August 2016 - 19:43
Posted 23 August 2016 - 07:08
Pročitao sam na B92 premijerevu izjavu da će u petak dodeliti novčane nagrade za naše olimpijce. Mislim da poruka doktora Prleinovića nije bila ta, da dobiju olimpijci novac, već da se mnogo više ulaže u sport u Srbiji.
Pošto me je prozvao da sam ja jedan od ološa koji je pratio naše sportiste na olimpijskim igrama 24 sata dnevno, a ja sam glasao na prethodnim izborima za njega smatrajući da će napraviti nešto bolje za ovaj narod u odnosu na njegove prethodnike, sada se obavezujem da ću bilo gde i bilo kada biti protiv njega i ako ima imalo muda može bilo kada da me pozove na razgovor - 065 522 6611, Zoran Ristićzez
Sad bih ti ostavio kontakt telefon neke od medicinskih institucija, ali ne verujem da srpska medicina, strahovito napredovala tokom vladavine onih za koje si glasao, moze da ti adekvatno pomogne.
Ja se obavezujem da cu bilo gde i bilo kada biti protiv budalasa poput tebe.
Reply to this topic