Posted 03 May 2016 - 01:16
Posted 03 May 2016 - 12:22
Premeri pa se javi da ti chika doktor kaze ima li kakve nade. Sve iznad 18 cm nije strashno
Edited by Denis Jasharevic, 03 May 2016 - 12:24.
Posted 03 May 2016 - 13:11
Premeri pa se javi da ti chika doktor kaze ima li kakve nade. Sve iznad 18 cm nije strashno
Sabajle, u podne i uvece tokom mesec dana - cisto da se vidi statistika i prepise terapija
Edited by kronostime, 03 May 2016 - 13:11.
Posted 03 May 2016 - 13:51
Posted 03 May 2016 - 23:58
Hvala na ovako divnim savetima
Pa chekaj, u chemu je problem, vec si se ofirao, a hocesh da ostanesh anoniman? Mozda si se samo utripovao, bez razloga. to se chesto deshava.
Posted 04 May 2016 - 02:46
MJSL, tvoj problem je u glavi.
Posavetuj se sa psihologom ili psihijatrom. Imas li strah od zena? Zasto bi njima velicina bila bitna - i ako jeste, koja?
Jeste ograniceno licno iskustvo - ali, uzitak zavisi o tome koliko su partneri emocionalno angazovani, koliko se vole.
To je za nas "konzervativne" - ako nema emocija, velicina mozda jeste bitna.
Posted 04 May 2016 - 03:59
Hvala na ovako divnim savetima
Momak, sudeci po pisanju doktora, vecina muskaraca koja je pozelela veci penis jer, navodno, ima mali, je bila u krivu, informisi se malo bolje, vidim, imas pristup internetu.
Edited by blond, 04 May 2016 - 08:22.
Posted 05 May 2016 - 00:14
MJSL, tvoj problem je u glavi.
Posavetuj se sa psihologom ili psihijatrom. Imas li strah od zena? Zasto bi njima velicina bila bitna - i ako jeste, koja?
Jeste ograniceno licno iskustvo - ali, uzitak zavisi o tome koliko su partneri emocionalno angazovani, koliko se vole.
To je za nas "konzervativne" - ako nema emocija, velicina mozda jeste bitna.
Nemam bas nikakav problem,ili strah od zena ,stavise stalno sam sa njima,druzenje,izlasci i slicno ... I sve one misle da imam bogat seksualan zivot .. I da ti kazem,sutra eto mogu odmah da smuvam neku devojku,ali imamo po 20 god,nismo deca,trebao bi brzo seks biti,ii sta da joj ja dam u krevetu ?? hahah .. Sa 16-17 god sa imao devojaka,ali sve je to bilo ljubljenje,diranje i to,i to mi je odgovaralo,dok vec sadd ) Ali Boze moj,nije niko umro bez seksa
Posted 05 May 2016 - 00:15
Momak, sudeci po pisanju doktora, vecina muskaraca koja je pozelela veci penis jer, navodno, ima mali, je bila u krivu, informisi se malo bolje, vidim, imas pristup internetu.
Prijatelju moj,sve ja tebi verujem,ali veruj i ti meni da ja nisam ta vecina hahah )
Posted 05 May 2016 - 18:53
Prijatelju moj,sve ja tebi verujem,ali veruj i ti meni da ja nisam ta vecina hahah
)
Mozda treba samo lepo da se informises, ako ne trolujes, jer mi ovo izgleda jako poznato.
Internet je prepun informacija na tu temu. Velicina nije bitna toliko za sam cin seksa, zavisi dosta toga od tvog pristupa.
Moze da bude mali problem, ako je u pitanju tzv. "mikropenis", sto se resava prostom hirurskom intervencijom, jer ti je penis normalne velicine, ali ne deluje tako spolja.
Posted 05 May 2016 - 19:06
Mozda treba samo lepo da se informises, ako ne trolujes, jer mi ovo izgleda jako poznato.
Internet je prepun informacija na tu temu. Velicina nije bitna toliko za sam cin seksa, zavisi dosta toga od tvog pristupa.
Moze da bude mali problem, ako je u pitanju tzv. "mikropenis", sto se resava prostom hirurskom intervencijom, jer ti je penis normalne velicine, ali ne deluje tako spolja.
Posted 05 May 2016 - 20:46
Ne trolujem,svega mi .. Hvl uglavnom na savetima
Posted 07 May 2016 - 10:33
Posted 07 May 2016 - 12:09
Posted 07 May 2016 - 17:14