Jump to content


Photo
- - - - -

Windows phone


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 banderash

banderash
  • Members
  • 1,571 posts

Posted 04 August 2015 - 10:44

Posto nema nekih podataka i diskusija na ovu temu po netu reko ajde da otvorim ovde temu i pokusam da saznam neke stvari koje mene licno interesuju, a ujedno i da se ostali koji su presli na Win phone ukljuce u razmenu iskustva.

Citao sam malo pre iskustva ljudi iz CRO vezano za Lumia 535 (ja je kupio u Telenoru pre 10ak dana) i dok sam citao prve postove dizala mi se kosa na glavi od komentara, ali poslednji postovi su me umirili jer su se problemi koji su izasli na videlo resili za ovo vreme od lansiranja modela. Za sad ja licno niti iko od mojih, uzeli smo svi porodicno, supruga, sin, cerka isti model Microsoft Lumia 535 i niko nije imao NIKAKAV problem sa aparatom. Sve radi kako treba jedina zamerka za ovako kratko vreme je da bi bilo dobro da je baterija veceg kapaciteta jer koristeci ga za sve ono sto ona moze da radi, Lumia, baterija se isprazni za manje od jednog dana pa cak ni toliko. Ukoliko se umereno koristi, malo Viber, sms, razgovor, igrica po neka....izdrzi dan ceo, a bez Viberisanja i igranja moze da dobaci dva dana, znaci samo poruke i razgovori. Licno sam prezadovoljan kako radi, sto b se reklo fercera bez problema. Odziv je odlican, na pip otvara aplikaciju.

 

Jedino ono sto nisam i ne znam da resim je, pa je to i moje pitanje ako neko zna ili ima ideju, kako da mi se sa SD ucitavaju fajlovi sa muzikom? Folder/direktorijum Muzika se kreira prilikom formatizovanja SD memorije, ali telefon ne prepoznaje fajlove tj ne moze da ih ucita i ako oni postoje. Jednostavno se povezem sa kompom i iskopiram fajl sa muzikom na SD mem, ali aparat ne vidi te fajlove. To isto uradim i ubacim na memoriju telefona i sve radi. Ako ima neko ideju......hvala u napred


Edited by banderash, 04 August 2015 - 11:14.


#2 Quad

Quad
  • Members
  • 4,417 posts

Posted 05 August 2015 - 18:20

Ja imam htc dobio sam i bits slusalice, konektuj tel na PC i formatiraj iz win -a karticu.