Jump to content


Photo

Evo kako se stedi u Racei Kragujevackoj - 200 000 000 dinara bez pokri


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 merestednje

merestednje
  • Members
  • 1 posts

Posted 18 February 2015 - 08:49

RTS: Kako "štedi" Rača Kragujevačka !

 

Predsednicu Rače Kragujevačke Draganu Živanović, jedne od nerazvijenih opština u Srbiji, optužuju da je u 2013. godini potrošila 138 miliona dinara iz budžeta bez pokrića i zakonskog osnova. Iako Živanovićeva tvrdi da su službeni putevi, reprezentacije, javne nabavke i svi ostali rashodi bili po zakonu, demantuje je izveštaj Državne revizorske institucije.

 

Pogledajte video reportazu na rts-u:

http://www.rts.rs/pa...o/1827698/Kako "štedi"+Rača+Kragujevačka+.html

(kucajte u google: rts kako stedi opstina raca )

 

Nakon ove reportaze u kojoj je Petar Petrovic, nacelnik opstine Raca dao izjavu da do sada nikada nije uzimao dnevnice i nagrade vec da je putovanja placao od svojih sredstava, a takodje i rekao je da je odbio da uredi predsednicicu kancelariju koja bi kostala 13 miliona dinara, ON JE SMENJEN SLEDECEG DANA:

 

Rača Kragujevačka: Načelnik Opštine razrešen zbog izjave?

Link:

http://www.novosti.r...sen-zbog-izjave

 

Petar je rekao:

"- U toj emisiji sam učestvovao kao predstavnik opštine Rača. Očigledno je da im bode oči to što ne odobravam velike troškove za koje, u najvećem delu, nema pravog razloga. Mnoga putovanja, dnevnice i luksuzne troškove sam sprečio, kao na primer ulaganje 13 miliona dinara u rekonstrukciju i opremanje četiri kancelarije najviših opštinskih funkcionera, u vreme kada je štednja neophodna - kategoričan je Petar Petrović."

 

 

Pogledajte i isecke sa radia "budjenje"i lokalnog radia iz Svilajinca:

 

 

 

 

 

Predsednicine legendarne izjave ove godine- Dragane Zivanovic su: "ljubomorni su na mene jer radim i ustajem rano kao Vucic".  nedavno je putovala taksistom do Spanije i za to platila 250 000 dinara. Kupovala nakit na teret opstine Raca, Trazila mobilni telefon od 90 000 dinara - Petar Petrovic odbio da joj kupi. Umesto paketica za koji su zaposleni trazili 45 000 dinara pred Novu godinu ona je odbila da bi te veceri otisla na docek sa svojim URSOvcima u kafanu i potrosila 60 000 dinara na pice i hranu na teret optine Raca. .... Poslednje dve godine kupila dva stana, jedan u Beogradu vodi se na muza a drugi se vodi na nju. Vozi se mercedeson najnovijim.... Putovala na teret opstine: poslednji put u INDIJU i to je kostalo Racu : 823 000 dinara!  

 

Lista se nastavlja..

 

NIKO JOJ NISTA NE MOZE< POLICIJA NECE DA RADI< RREVIZORE NIKO NE GODIN<>>>>

 

Vucic prica o merama stednje, smanjuje nam  plate i penzije a bahata predsednica trosi na veliko za svoje licno potrebe i uzivanja... daje otkaze, namesta izbore,... I TO SVE U JEDNOJ MALOJ I BEDNOJ OPSTINI RACA>.

 

DRAGI MOJI STA SE ONDA RADI U VECIM OPSTINAMA!


Edited by merestednje, 18 February 2015 - 08:52.