Jump to content


Photo

Da li se i ja njoj svidjam?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
19 replies to this topic

#1 mare1992rema

mare1992rema
  • Members
  • 2 posts

Posted 28 November 2014 - 23:58

Poz svima, treba mi vasa pomoc, zaljubio sam se u sestru najboljeg druga ona ima 21 a ja 22 god, da odmah kazem da nije u njemu problem, nego nzm da li i ona oseca nesto prema meni, s njim se druzim oko 8 godina a s njom tek nekih mesec dana, trudim se ali nmg nikako da provalim da li se ja njoj svidjam, navescu vam neke sitnice... na primer kada smo svi tu zajedno kod njih u stanu ona zove mene da idemo do prodavnice, ili da prosetamo malo dalje do druge prodavnice (sami), cesto mi se osmehne kad se pogledamo, ja sedim u fotelji a ona sedne na onaj naslon pored mene i ako ima slobodnih stolica, cesto se nasloni na mene rukom na rame dok stojimo, kada jede npr pomorandzu uvek daje meni iz njene ruke, par puta sam bio prisutan dok je njen brat pricao s njom na tel i svaki put je pitala jesam li ja tu ili jel dolazim, par puta ga je pitala jel ja zurim kuci posto ona uskoro dolazi pa da budem jos malo tu, smeje se mojim forama, kada setamo nas troje ili jos neko sa nama ona uvek ide pored mene, udara me u rame kad je zezam, ona obozava ono kravica mleko od karamele, i svaki put kad je tu ja joj kupim i donesem, jednom kad sam krenuo kući izvadio sam iz džepa to mleko i dao joj, bas se obradovala i zagrlila me, narednih 10 min dok nisam otišao nije skidala osmeh sa lica...a par dana pre toga, sedeli smo nas troje kod njih u stanu, ona je pila to mleko koje sam joj isto ja kupio, brat je pričao nešto kako mu se sviđa neka devojka a da ona ne obraća pažnju na njega, na to mu je sestra rekla nešto kao pa potrudi se da je osvojiš, kupuj joj mlekce, čokoladu ili šta voli....ali...pre neki dan smo prosli pored nekih vojnika, ona je rekla kako su slatki oni vojnici, morate da mi nadjete nekog vojnika ili policajca,par puta kada prodjemo pored neke devojke ili komšinice u njihovoj zgradi mi je rekla vidi kako je lepa ova devojka, bas je za tebe. nzm da li je pokusala da izvuce neku reakciju od mene ili joj se ni ne svidjam, pre neki dan kada sam im rekao da cu mozda otputovati na tri meseca, ucinilo mi se kao da sam joj u ocima video da joj nije svejedno...ili mi se stvarno samo ucinilo. Moj drug a taj njen brat joj je juce dao karte za pozoriste da ide sa drugaricom posto on radi pa ne moze da stigne, jutros on mene zove i kaze pitala te moja sestra jel hoces sa njom vcrs na predstavu jer nema s kim da ide, kao ta drugarica joj zauzeta...e sad jel ona stvarno nema s kim da ide ili hoce bas da ja idem sa njom, rekla mu je pitaj ga ti posto ja nemam kredita, tako da me nije licno pitala...ali nazalost i ja radim veceras pa nmg da idem sa njom, baksuz....a ima dana kada je nekako hladnija, prica o drugim momcima itd
Nzm sta da radim, ne bih nista da pokusam dok ne budem bar 90% siguran, ipak je ona sestra mog druga i bice mi glupo da je vidjam ako me odbije... i jos nesto sam zaboravio, prosle nedelje bili smo tu taj moj drug, ona, jos jedan nas drug i ja, i ona je pricala na telefon sa babom i valjda ju je ona pitala koje tu a ona je rekla nikola i njegovi drugovi...boze nikola, dragan i njegovi drugovi ( promenio sam nam imena, ja sam nikola a njen brat je dragan) tu gresku je napravila i nakon par min kad je pricala sa dedom, znaci dva puta je rekla moje ime umesto imena njenog brata....nzm sta da mislim, buni me i to sto nekad prica o svom bivsem decku, kakav je kreten i tako to.
Imam jedno pitanje samo za devojke: Da li biste vi izasli da prosetate same sa deckom koji vam se ne svidja ili vam je samo drug? npr posto ona i brat zive odvojeno, kada ona i ja krenemo zajedno svako svojoj kuci imamo 3 stanice autobusom posle kojih ja izlazim i cekam drugi bas a ona nastavlja dalje istim, uglavnom, u vecini slucajeva ona me pita da prosetamo do te trece stanice pa da tu cekamo autobus....jeste glupost ali ako joj ne prija moje drustvo sigurno bi sto pre htela da se razdvojimo svako na svoju stranu a ne da setamo ili joj mozda odgovaram ali kao drug, brat ili tako nesto....nzm, u totalnoj sam konfuziji, nekad mi dodje da joj kazem da je lepa ili da ima prelepe oci ali kao da mi se veze jezik, jednostavno plasim se sta ce biti ako sazna da mi se svidja a ja se ne svidjam njoj.



#2 Jurgen

Jurgen
  • Members
  • 6,514 posts

Posted 29 November 2014 - 00:42

Da



#3 mare1992rema

mare1992rema
  • Members
  • 2 posts

Posted 29 November 2014 - 10:09

sta DA?



#4 Upekkha

Upekkha
  • Members
  • 3,058 posts

Posted 29 November 2014 - 11:28

nekad mi dodje da joj kazem da je lepa ili da ima prelepe oci

 

 

Just do it.  :+1:

 

Nota bene: nemoj ni slucajno da joj odjednom saopstis i jedno i drugo jer ces morati da objasnjavas u cemu je problem sa ostatkom lica.  :lol+:  



#5 Mama_mia

Mama_mia
  • Members
  • 4,639 posts

Posted 29 November 2014 - 17:07

napisao si tako da izgleda kao da ti se uvijeno nabacuje  :)

 

...ali to moze da potvrdi ili ospori samo njena prica



#6 kajzerica

kajzerica
  • Members
  • 136 posts

Posted 30 November 2014 - 00:59

Mare, Mare.. Šta još treba devojka da učini pa da te navede da reaguješ?!

Sreća tvoja da nije od onih koje bi izgubile strpljenje pa te "silovale".:))

 

Očigledno je procenila da si suptilnije emotivne građe pa neće da te preplaši,

već ti daje diskretne signale da joj se dopadaš i da želi i očekuje tvoju dalju inicijativu.

Ne oklevaj, mesec dana je mnoooogo, ovo je 21.vek. Srećno!



#7 Jurgen

Jurgen
  • Members
  • 6,514 posts

Posted 30 November 2014 - 04:30

sta DA?

 

Pitanje: da li se i ja njoj svidjam?

Odgovor: da.



#8 villiem

villiem
  • Members
  • 2,427 posts

Posted 30 November 2014 - 09:16

...e sad jel ona stvarno nema s kim da ide ili hoce bas da ja idem sa njom, rekla mu je pitaj ga ti posto ja nemam kredita, tako da me nije licno pitala...ali nazalost i ja radim veceras pa nmg da idem sa njom, baksuz....a ima dana kada je nekako hladnija, prica o drugim momcima itd
 

 

A gde radis, jesi poverenik za informacije il premijer...



#9 Kido from Junkovac

Kido from Junkovac
  • Members
  • 6,635 posts

Posted 04 December 2014 - 16:58

'Da li se i ja njoj svidjam?'

 

Ja mislim da je odgovor NE. Naprosto situacije koje si dao samo asociraju na nekakvu vrstu flerta,

bez mnogo supstance. 



#10 Upekkha

Upekkha
  • Members
  • 3,058 posts

Posted 04 December 2014 - 19:01

...sto je dobra vest. 

 

Da joj se svidjas oboje biste ostali uskraceni za nesto vredno - ti za izazov, a ona za dobar ukus. 

 

:evil:



#11 :~))

:~))
  • Members
  • 571 posts

Posted 04 December 2014 - 21:39

Ovaj slučaj ni Herkul Poaro ne bi odrešio  :D

Bez zezanja da vam kažem. Ja sam bila ’’online’’ to veče kada je on postavio ovo pitanje. Nisam htela tada da mu odgovaram, mislio bi da ga zezam ali , mnoge stvari mi ovde nisu jasne. Prvo, kaže da imaju 22 i 21 godinu. Meni  iskreno, ovaj tekst i ceo slučaj zvuče kao da je njemu 15 a njoj 14 (u vr’ glave).  Možda grešim ali takav utisak imam.

Ipak, usudiću se da iskažem mišljenje   . Mislim da su moguća 2  scenarija:

Prvo, ili je ona stidljiva kao i on, svidja joj se ali ne sme da stisne da mu kaže pa razvlači pitu –krompirušu-

Drugo, može biti i tipičan  primer tkz. navlakuše, koja ga zeza i baca na muke : ''aj' baš ba vidim dokle će da se okreće na roštilju''.  :rolleyes:

Najgore bi bilo da ona nadje momka  bilo koga, samo da bi videla reakciju ovog našeg ’’kolege’’. Da li će da pozeleni od ljubomore ili će biti ravnodušan. U tom slučaju, i on bi bio povredjen a i ovaj koji je poslužio kao alat u tom ’’zavereničkom procesu’’.  :whistle:

 

...više mi se svidjao slučaj -tatoo-  ;), sećate se ono, dal' da skinem il da ostavim tatuvažu  :D


Edited by šušumiga, 04 December 2014 - 21:40.


#12 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 20 December 2014 - 20:39

Pitanje: da li se i ja njoj svidjam?

Odgovor: da.

I ti joj se svidjas  :o



#13 Jurgen

Jurgen
  • Members
  • 6,514 posts

Posted 20 December 2014 - 22:47

I ti joj se svidjas  :o

 

Nema te kojoj se ja ne sviđam ;)



#14 GavraBg

GavraBg
  • Members
  • 6 posts

Posted 22 December 2014 - 10:12

Nzm sta da radim, ne bih nista da pokusam dok ne budem bar 90% siguran

 

Mare, felrta ima, to je sigurno. Nemoj da cekas previse, mozda tako propustis priliku. Budi iskren i normalan, ako je devojka na mestu, cak i da ne bude nista ostacete prijatelji. A ako je i njen burazer ok decko, ni on nece praviti problem. Srecno!



#15 CowboyCro

CowboyCro
  • Members
  • 1,177 posts

Posted 24 December 2014 - 01:34

Uz pretpostavku da ste stvarno 18+ reci cu ti da moraš nešto poduzet povodom toga. Ako nastaviš ovako, upast ces u friendzone a iz toga ne možeš van. Pišeš da se bojiš šta ce biti ako joj kazes da ti se sviđa, a ona odgovori negativno. Gledaj to s druge strane, ako joj ne kažeš, ostat ces na ovome i postat ces njena prijateljica kojem ce pricat s kojim je tipom bila, i kako nitko ne valja i da bi voljela da si ti muško jer je razumiješ :D. Brate skupi muda, malo hrabrosti i reci joj da ti se sviđa, pa sta bilo, druge ti nema. Sve je frajere strah negativnog odgovora, nekog više, nekog manje, ali sve nas je strah, ali jednom se moraš ohrabriti i reci joj. Nekad u životu ipak se moraš malo potruditi i skupiti hrabrost da bi došao do svojeg cilja, u suprotnom ces stagnirat i neces dobiti ono što želiš, a ako nju želiš moraš joj to i reci.