kako reci decku?
Posted 11 November 2014 - 04:28
Posted 11 November 2014 - 04:49
ne planiram je skidati, jer meni ne predstavlja nikakav problem, samo ne znam da li da mu kazem od koga je, ili ne... to mi je jedina dilema :\
Sve je u redu, ako niste imali odnose, pa u brak ne ides sa "felerom".
Posted 11 November 2014 - 08:19
Sve zavisi na kakvog "sledeceg" naletis. Nekome ne bi smetao ni portret bivseg a nekome ce smetati što si uopšte imala momka prije njega. Uglavnom, ako mislis govoriti od koga je, govoris odmah..ili cutis zauvijek. .
Posted 11 November 2014 - 14:06
hahahahah fino si me nasmejao.. nije tetovaza "Mile jna" a momak Mile, niti je njegov portret... najobicnija tetovaza, nista vezano za nasu vezu, niti bilo sta slicno. Samo ja kontam da meni ne bi bilo prijatno kada bih ja znala da moj decko ima tattoo od bivse... al mozda tripujem bzvz :\
obično je tetovaža stvar ličnog ukusa i u pravilu iskazuje više o onom ko je nosi nego išta drugo. Lično, imam tetovažu sa imenom i rođendanom moje ćerke i kupio sam je sam, uprkos pomišljanju nekih osoba bliskih meni. Sa druge strane, imam drugara, kome su tetovažu 'kupili' drugari ali je na kraju ipak sam odabrao, šta će mu krasiti deo tela.
hoću da kažem, da bez obzira na sve, TI si odabrala, šta će ti stajati na nekom delu tela i prvenstveno, momku jedino može da se sviđa ili ne činjenica, da TI imaš tetovažu. Sad, da li je kupljena tvojim parama, ili parama drugara, drugarica, bivših, budućih ili ko zna kojih osoba; njega ne bi smelo da smeta. tetovaža se nekom sviđa a nekom ne, bez obzira na 'poreklo'.
Posted 11 November 2014 - 15:42
Unisti sve fakture, racune iz Tattoo salona, email prepisku, broj bivseg decka.
Ako tvoj novi ipak iskopa tu kompromitujucu pricu o decku koji placa Tattoo,
kazi da si to trazila za rodjendan, samoinicijativno. Zarad boljeg utiska, kazi da je
bivsi bio protiv toga.
Posted 11 November 2014 - 18:01
Znam da ce sad vecina vas reci da nisam trebala to ni raditi
...da ti kazem nesto:
nije trebalo to ni radis!
Posted 11 November 2014 - 18:05
Istetoviras sitno ispod Made in PRC i kazes decku da si mislila da je privremena.
Posted 11 November 2014 - 18:33
a zasto taj novi kad je vec novi ne kupi i novi tet
Posted 11 November 2014 - 18:38
a zasto taj novi kad je vec novi ne kupi i novi tet
Tet po tet - oglasna tabla
Posted 11 November 2014 - 18:58
Najbolje su one tetovaže u žvakama , lizneš ruku, zalepiš i traje
, što više pljuce , to duže traje.
A nije rekla koliko ima godina. Verovatno preko 20, osim ako u tu dugogodišnju vezu nije ušla u prvom osnovne. Mada danas,( bože me prosti,) 5,6 razred, nemaš dečkića, nisi cool
... Novi neće biti neki pubertetlija pa da pravi scenu od toga. Valjda, samo kažem. Slažem se sa komentarom :
Sve zavisi na kakvog "sledeceg" naletis. Nekome ne bi smetao ni portret bivseg a nekome ce smetati što si uopšte imala momka prije njega. Uglavnom, ako mislis govoriti od koga je, govoris odmah..ili cutis zauvijek.
.
Posted 11 November 2014 - 18:59
Tet po tet - oglasna tabla
u pravu si
ali ja izracunala samo dva
za sad ok ok ok
Posted 11 November 2014 - 19:12
u pravu si
ali ja izracunala samo dva
za sad ok ok ok
Ala si ti staromodna
Posted 12 November 2014 - 15:32
Ala si ti staromodna
maneemooj bas nisam
staromodni ste vi, tamo neki koji menjate partnere ko cipele i lepite njihove slike po zidu i telu a posle kukate
Posted 12 November 2014 - 20:09
maneemooj bas nisam
staromodni ste vi, tamo neki koji menjate partnere ko cipele i lepite njihove slike po zidu i telu a posle kukate
JBG, nije postojao Fejs onomad
Posted 12 November 2014 - 20:24
JBG, nije postojao Fejs onomad
E i taj fejs. Prosto neverovatan podatak čuh skoro. Kažu, jedno istraživanje pokazalo da se najviše ''očijukanjem'' i muvanjem na fb, bave upravo zauzeti, oženjeni i udate, a mnogo manje ''singlovi'' . Razbijanje monotonije, valjda, šta li