Bravo za sve sto radis!
Pogotovo ovaj reverse engineering mobilne aplikacije
Posted 01 April 2019 - 08:27
Bravo za sve sto radis!
Pogotovo ovaj reverse engineering mobilne aplikacije
Posted 06 April 2019 - 15:29
Yay
Pronašao sam foru na koju mogu otvarati 3d mape staze s lajv tajminga, te editovati teksture. Uz to mogu imati trodimenzionalni prikaz staze (gore) ali neću to koristiti na mapama u uvodima. Koristiću ono dole.
Posted 10 April 2019 - 20:41
Posted 10 April 2019 - 23:32
Izgleda shashavo, al' mene ledja vise ne bole!
ili
Cemu ovo sluzi a uz to i ne radi?!
Ne mogu da se odlucim izmedju ova dva komentara tezim ka drugom. Donekle ima smisla ako posmatras samo jedan cilj koji postizes (da opteretis unutrasnju stranu vozila koja u krivini gubi grip), ali ima tu mnogo drugih posledica koje mozda imaju i veci negativni efekat. Tako brz gubitak downforce-a sa spoljne strane moze negativno da utice na grip spoljnih tockova koji i drze vozilo u krivini... Da li je sistem dovoljno pametan da odredi koliko i kada treba da se nagne krilo - ne deluje mi tako na snimku, da li je vozac toga dovoljno svestan, sta se desava u slucaju greske vozaca - ako kontrira u krivini... mnogo je tu otvorenih pitanja. A uz to izgleda i prilicno smesno.
Posted 11 April 2019 - 00:16
Zenvo....
Zenvo's Crazy Tilting Rear Wing Would Make a Car Handle Worse
Citav clanak: https://www.roadandt...-wing-analysis/
Posted 11 April 2019 - 09:46
Ahaha good read! Dobra prica kako je doslo uopste do ovoga
U principu ima elemenata koje sam i ja pominjao, doduse niko ne pominje vozaca i kako bi se on ponasao...
Meni ovo i dalje izgleda presmesno. Ako je vec poenta menjanja downforce-a po levoj i desnoj strani bolje da su napravili DRS tip krila podeljen po segmentima, pa se na pravcu skroz "otvori", na kocenju delimicno "zatvori" a u krivinama se zatvori skroz unutrasnja strana a spoljasnja se otvori. If you catch my drift... da ne crtam sada
Posted 12 April 2019 - 15:46
Ono sto Pagani Hyara ima vec godinama?
Posted 12 April 2019 - 21:33
Ako mislis na ona krilca sto se dizu iz bodywork-a, ne bas, mislim na klasicno F1 zadnje krilo u DRS fazonu, samo podeljeno na segmente...
Posted 16 April 2019 - 09:26
Posted 22 April 2019 - 13:16
Danas ću otvoriti temu, juče nisam ni bio pri kompu. Tek danas posle ručka sam prvi put dodirnuo komp. Usput sam malo mamuran
Posted 23 April 2019 - 16:03
Posted 23 April 2019 - 16:10
Misllim da imamo konsenzus da Metalni reaktivira forum, sad je samo pitanje hoce li ceo sportski deo ovog foruma preci tamo ili samo mi "trkaci".
Posted 25 April 2019 - 21:35
Za sve one koji ne znaju, forum b92 prestaje sa radom.
https://forum.b92.ne...ada-foruma-b92/
To ne znaci i kraj naseg druzenja, posto se samo selimo na novu adresu.
https://forum.b92.ne...-za-novi-forum/
Forum smo mi i forum ostajemo mi. Za slucaj da nas ugase pre recenog roka, ostavite svoj kontakt (mejl, FB ili telefon) na PM
i meni
da vam javimo novo mesto okupljanja, bez obzira na to da li ste u mogucnosti da pomognete novcano kreiranje novog foruma ili ne. Forum ostaje besplatan i ostaje nas.
Javite se svi.
Nadam se da ce svako bar jednom videti ovu poruku, a cilj je postignut ako se ona smuci svima posle 3 dana.