Jump to content


Photo
- - - - -

Sladak zivot


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Rodoljub_SRB

Rodoljub_SRB
  • Banned
  • 147 posts

Posted 19 October 2014 - 13:19

Citam neke stvari po netu a u isto vreme mi ukljucen TV B92... nesto se zacitah a kad podigoh glavu imam sta videti- suzana mancic na B92 prica o ne znam ni ja cemu... posle toga neki grandovci ili sta su vec... u neverici pogledam gornji desni ugao TV-a i stvarno, stoji logo B92. Pogledam na www.b92.net opis emisije i stvarno tako nesto postoji... da ponovim, na B92?!

 

Opis emisije:

 

Poznati onakvi kakvi jesu

Televizija B92 ide u korak sa svetom i svojim gledaocima pružamo mogućnost da uz TV šou Sladak život budu najbliži zvezdama. U ovom TV formatu produkcije Paprika Latino koji će se od 30. septembra u udarnom terminu prikazivati četiri puta nedeljno na televiziji B92 pružamo priliku gledaocima da saznaju sve nepoznato o poznatima.

Prikazaćemo na desetine poznatih kroz njihove profesije, postignuća, poslovne aktivnosti ali i privatan život u svakodnevnim situacijama. Zvezde kao obični ljudi: sa strepnjama, nadanjima, željama, planovima, očekivanjima, tajnama, besovima, stresovima. Raznovrsnost situacija i lokacija: od pijace, preko radnog prostora, do sastanaka, odmora, koncerata, raznih privatnih ali i socijalnih aktivnosti zadržaće pažnju gledalaca.

 

Ako vec ovo s*#@$ od emisije mora ici na TV B92, probajte malo izmeniti goste i pojam POZNATI i napravite neku reportazu sa nekim pametnijim/uspesnijim/obrazovanijim... jer od ovih grandovaca i slicnih g$#@$@ se ne moze ziveti - na svakom mogucem kanalu su.

 

Ovo nije molba ovo je preklinjanje.