Verujem da je igra poznata mnogima jer je preko 50 clanova ucestvovalo u prethodna dva izdanja. Za one koji nisu ucestvovali jedan primer:
Jagodina - Vojvodina .................... -> 2.50 2.95 2.95 ------------ 1.55 2.30
Prva kolona je kec, druga x, treca dvojka; cetvrta 0-2 gola i peta 3+
Mozete tipovati samo konacan ishod ili samo golove, na vama je da izaberete sta vam vise odgovara. Prihvataju se samo tipovi koji su odigrani pre pocetka utakmice. Da ne bude zabune, ako zakasnite da odigrate neku utakmicu nije problem da to uradite sa ostalim utakmicama u ponudi.
Da ne bih ja radio sav posao bilo bi lepo da svako sabere svoj rezultat posle zavrsetka kola, a ja cu azurirati tabelu kao sto sam i do sada radio. Kada budete tipovali nemojte brisati kvote nego samo dodajte svoj tip iza kvota na sledeci nacin (lakse ce biti za sabiranje rezultata):
Jagodina - Vojvodina .................... -> 2.50 2.95 2.95 ------------ 1.55 2.30 1
Parovi redovnog kola ce izlaziti sredom/cetvrtkom, dok ce parovi vanrednog kola (LS, LE, kvalifikacije za EP...) izlaziti nedeljom/ponedeljkom.
Dosadasnji sampioni:
1.San Epifanio
2. kako da ne
Srecno svima!