Ja bih da krenem da odgovaram na uvodni post u rikverc.
U vezi nešto nije u redu kada detektivske igre počnu.
Neki se ne bi složili sa mnom, ali smatram da je u redu da sam pokušaš da saznaš istinu ako osobu od koje tražiš odgovore na sumnju smatraš neiskrenom.
Da li je to bio prvi put da si joj proveravao history?
Normalno je i prirodno da te povredi sve što si naveo. Nije u redu da drži tu fotografiju, a sigurno postoji razlog za gledanje njegovih fotografija na internetu. Možda je to samo znatiželja, ali mi ovde možemo samo da nagađamo.
Pre nego što nastaviš da pratiš njena interesovanja preko pregleda sačuvane pretrage, pripremi se na ono na šta možeš naići. Bolje je da umesto kroz kompjuter, suočavanje sa problemom započneš kroz razgovor sa njom.
Mene čudi da joj nisi ranije prigovorio da ti je neprijatno zbog fotografije. Ja sam prgava i ne bih to prećutala od trenutka kada ozvaničim vezu.
U svakom slučaju, treba da se zabrineš, ali potrudi se da ne preuveličavaš stvari dok ne budeš pouzdano znao koliko rizikuješ odnos suočavanjem devojke sa svim tim.
Moj savet ti je da popričate u slobodno vreme, na tihom mestu gde imate neometanu privatnost. Na tvom mestu bi mi ključno pitanje toj osobi bilo - Kako bi se ti osećala na mom mestu da ja ___ (prazno mesto popuniti onim što zapravo tebi smeta u njenom ponašanju).
Uvek navijam za ljubav i nadam se da vam je ovo možda samo bezazleno saplitanje o poverenje i da ćete pronaći rešenje.
Srećno! 
Edited by InterstelarnaVeverica, 25 February 2014 - 19:12.