Nzm nemoguce je da joj se nisam dopao to se videlo iz aviona da sam joj se svidjao. Ali nema veze i da ima jer se ja njoj sad verovatno ne dopadam pa sad nije ni bitno dal postoji neko drugi ili sta vec. Ja s ovom devojkom imam o cemu da pricam slusamo slicnu muziku imamo slicne poglede na svet i mnoge stvari i naravno umem uvek da je stvarno nasmejem i da izmamim osmeh od nje. A sad...da li je poruka u pitanju, dal jednostavno ne zeli nikog ili se plasi da se ne veze ili postoji neko drugi, ponavljam, nije bitno. Meni se ona zaista dopala posle 2god mi se niko tako nije dopadao. Znaci ja prvi put kad sam je video ostao sam bez daha nekako osetio sam nesto. Zaista jesam. Procice vreme ohladicu se i to je to. Sto se tice druzenja od toga nece imati nista ja prvi to necu dozvoliti da budem u friendzoni ili tome slicno pa da ja budem zaljubljeni drugar a ona drugarica koja me vidi kao brata i da sve vreme dok je poznajem budem nesrecan i mizeran. Ne mogu. A isto ako se desi scenario u kome me ona zove za neko vreme (cak i ako to bude za par dana) i kaze mi da se predomislila da zeli da mi da sansu da pokusamo ja cu je odbiti pre svega iz postovanja prema sebi (necu da me neko vuce za nos da budem u rezervi pa kad joj se cefne da me zove). Ja sam imao iskrene i lepe namere a sad sta ona hoce to je njena stvar...
Ne znam zašto si se onda uopšte javljao ako te sada baš briga šta će dalje biti?
Očekivao si da će ishod biti u tvoju korist pa još kad pridodaš forumaše koji će ti pružiti podršku da istraješ u "pobedi" (ili sada u "porazu"), samo je nebo granica tvog egoizma.
Hteo sam još da ti kažem da pre zvučiš kao neki neiskusan momak a ne kao neki srcelomac (kako si sebe predstavio na početku). Koji to još srcelomac dve godine luta a onda se zatreska u osobu koju ni izbliza nije dobro procenio?
Izvini, neću dalje o tebi na ovaj način jer ne želim da ti stajem na muku ali pre nego što nastaviš da tražiš onu pravu, moraš biti ono što jesi.
To tek shvatiš kada budeš s nekom koja te jako privlači ali niste na istoj frekvenciji a laganje u ljubavi ima kratak rok trajanja.