Jump to content

Photo

Studentski ljubavni problem

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
38 replies to this topic

#16 Mama_mia

Mama_mia
  • Members
  • 4,639 posts

Posted 15 February 2014 - 13:13

Mislim da nisi u pravu DJ- e.

...sad sam upravo krenula da kazem isto

...nas don huan hoce od studenta da napravi nekog nasrtljivca, to je grozno,

ja sam uverena da ta devojka koja je pobegla i koja deluje vise nego nezainteresovana,

ima u glavi lika koga prizeljkuje i od koga ne bi pobegla...a taj sigurno nije ovaj student sa temom

#17 Горазд

Горазд
  • Members
  • 1,382 posts

Posted 15 February 2014 - 13:55

ja sam uverena da ta devojka koja je pobegla i koja deluje vise nego nezainteresovana,

ima u glavi lika koga prizeljkuje i od koga ne bi pobegla...a taj sigurno nije ovaj student sa temom

Ја мислим да га је она видела као другара и да није имала друге амбиције, и сад ју је ово изненадило и сасекло. А можда није имала пре момка, па је неискусна и стидљива. Ал уопште, треба бити обазрив око претварања тог односа друг-другарица у момак-девојка. А што се тиче ове ситуације, ја бих ово пустио да мало мирује, ипак је и испитни рок бем ли га, сви су напети, па нек види како се она односи према њему за месец дана, па ће му и и бити јасно шта му је чинити. Мало ствари да се слегну пре свега.

#18 Loveman

Loveman
  • Members
  • 9 posts

Posted 15 February 2014 - 23:07

Nzm nemoguce je da joj se nisam dopao to se videlo iz aviona da sam joj se svidjao. Ali nema veze i da ima jer se ja njoj sad verovatno ne dopadam pa sad nije ni bitno dal postoji neko drugi ili sta vec. Ja s ovom devojkom imam o cemu da pricam slusamo slicnu muziku imamo slicne poglede na svet i mnoge stvari i naravno umem uvek da je stvarno nasmejem i da izmamim osmeh od nje. A sad...da li je poruka u pitanju, dal jednostavno ne zeli nikog ili se plasi da se ne veze ili postoji neko drugi, ponavljam, nije bitno. Meni se ona zaista dopala posle 2god mi se niko tako nije dopadao. Znaci ja prvi put kad sam je video ostao sam bez daha nekako osetio sam nesto. Zaista jesam. Procice vreme ohladicu se i to je to. Sto se tice druzenja od toga nece imati nista ja prvi to necu dozvoliti da budem u friendzoni ili tome slicno pa da ja budem zaljubljeni drugar a ona drugarica koja me vidi kao brata i da sve vreme dok je poznajem budem nesrecan i mizeran. Ne mogu. A isto ako se desi scenario u kome me ona zove za neko vreme (cak i ako to bude za par dana) i kaze mi da se predomislila da zeli da mi da sansu da pokusamo ja cu je odbiti pre svega iz postovanja prema sebi (necu da me neko vuce za nos da budem u rezervi pa kad joj se cefne da me zove). Ja sam imao iskrene i lepe namere a sad sta ona hoce to je njena stvar...

#19 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 15 February 2014 - 23:31

Nzm nemoguce je da joj se nisam dopao to se videlo iz aviona da sam joj se svidjao. Ali nema veze i da ima jer se ja njoj sad verovatno ne dopadam pa sad nije ni bitno dal postoji neko drugi ili sta vec. Ja s ovom devojkom imam o cemu da pricam slusamo slicnu muziku imamo slicne poglede na svet i mnoge stvari i naravno umem uvek da je stvarno nasmejem i da izmamim osmeh od nje. A sad...da li je poruka u pitanju, dal jednostavno ne zeli nikog ili se plasi da se ne veze ili postoji neko drugi, ponavljam, nije bitno. Meni se ona zaista dopala posle 2god mi se niko tako nije dopadao. Znaci ja prvi put kad sam je video ostao sam bez daha nekako osetio sam nesto. Zaista jesam. Procice vreme ohladicu se i to je to. Sto se tice druzenja od toga nece imati nista ja prvi to necu dozvoliti da budem u friendzoni ili tome slicno pa da ja budem zaljubljeni drugar a ona drugarica koja me vidi kao brata i da sve vreme dok je poznajem budem nesrecan i mizeran. Ne mogu. A isto ako se desi scenario u kome me ona zove za neko vreme (cak i ako to bude za par dana) i kaze mi da se predomislila da zeli da mi da sansu da pokusamo ja cu je odbiti pre svega iz postovanja prema sebi (necu da me neko vuce za nos da budem u rezervi pa kad joj se cefne da me zove). Ja sam imao iskrene i lepe namere a sad sta ona hoce to je njena stvar...

Ne znam zašto si se onda uopšte javljao ako te sada baš briga šta će dalje biti?

Očekivao si da će ishod biti u tvoju korist pa još kad pridodaš forumaše koji će ti pružiti podršku da istraješ u "pobedi" (ili sada u "porazu"), samo je nebo granica tvog egoizma.

Hteo sam još da ti kažem da pre zvučiš kao neki neiskusan momak a ne kao neki srcelomac (kako si sebe predstavio na početku). Koji to još srcelomac dve godine luta a onda se zatreska u osobu koju ni izbliza nije dobro procenio?

Izvini, neću dalje o tebi na ovaj način jer ne želim da ti stajem na muku ali pre nego što nastaviš da tražiš onu pravu, moraš biti ono što jesi.

To tek shvatiš kada budeš s nekom koja te jako privlači ali niste na istoj frekvenciji a laganje u ljubavi ima kratak rok trajanja.

#20 Loveman

Loveman
  • Members
  • 9 posts

Posted 16 February 2014 - 00:11

Covece usrao sam stvar. A zasto me nije briga? Zato sto nece biti nista eto zasto. Kolko se secam cim sam stavio na forumu da me odjebala ja sam napisao zahvalio na komentarima i nisam ocekivao da ce ljudi nastaviti sa komentarima tipa nastavi da je juris ili odustani. I nemoj da me vredjas nisam egoista samo lakse mi je kad nekom kazem bilo na forumu ili prijateljima. Eto.

#21 Goran70

Goran70
  • Members
  • 2,170 posts

Posted 16 February 2014 - 04:10

. A isto ako se desi scenario u kome me ona zove za neko vreme (cak i ako to bude za par dana) i kaze mi da se predomislila da zeli da mi da sansu da pokusamo ja cu je odbiti pre svega iz postovanja prema sebi (necu da me neko vuce za nos da budem u rezervi pa kad joj se cefne da me zove). Ja sam imao iskrene i lepe namere a sad sta ona hoce to je njena stvar...

Ljubav i ponos :ajme:  Kako da ti kazem ... u ljubavi nema ponosa. Moze da ti se ne svidja i odbijanje je onda OK, ali kad ti se neko svidja ne odbija se iz ponosa.

Meni je ovo totalno nejasno, ustvari jasno je ... te i takve koje imaju kalupe u koje smestaju ljude/muskarce i otvaraju teme na ovom i slicnim forumima posle 30+ " A gde su kvalitetni muskarci? " " A zasto mi se niko ne svidja" " Zasto sam sama? "

Edited by Goran70, 16 February 2014 - 04:10.

#22 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 16 February 2014 - 11:11

Meni je ovo totalno nejasno, ustvari jasno je ... te i takve koje imaju kalupe u koje smestaju ljude/muskarce i otvaraju teme na ovom i slicnim forumima posle 30+ " A gde su kvalitetni muskarci? " " A zasto mi se niko ne svidja" " Zasto sam sama? "

Sve to ide u rok sluzbe. Neko trazi idealno, neko trazi kompatibilno, neko uopste ne trazi ... pa  dokle ko stigne. ;)

Spoiler

#23 V_Electro

V_Electro
  • Members
  • 1,855 posts

Posted 16 February 2014 - 11:40

Ljubav i ponos ? Mislim da treba postojati neka granica. Ako te neko vara godinama, da li treba da se vratis takvoj osobi, ili da nastavis dalje, iako ljubav mozda postoji, ali da sacuvas makar delic sebe... Ako neko ne zeli da bude sa tobom, glupo je cekati da ta osoba ispuca sve svoje zelje i ljubavi, pa da izabere vas kao utesnu nagradu. Svako mora biti glavni lik u svom zivotu, on je samo jedan i ne treba gubiti minute raspravljati o stvarima koje se nece desiti. Za tu svrhu postoje snovi... Ti si sve uradio onoliko koliko mozes, i ne treba da ides izvan svojih granica koje si zacrtao. Devojke imaju neopisiv poriv da promene muskarca, ali ako im to podje za rukom istog trenutka postajes papucar i gube postovanje prema tebi. Ostani sto jesi, budi fleksibilan onoliko koliko zelis, i nacices upravo ono sto ti odgovara... Ako te neko ne prihvata takvog kakav jesi, gubljenje vremena je pokusavati da se promenis i da nateras tu osobu da te voli. Pravilo broj jedan: Ne daj da te promene, jer to onda vise nisi ti. Postaces kopija njihovih mastanja, a mastanja se vrlo brzo menjaju...

#24 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 16 February 2014 - 11:59

... samo lakse mi je kad nekom kazem bilo na forumu ili prijateljima. Eto.

Pa to  je OK, mnogim ljudima je lakse kad malo izluftiraju svoje misli.

U tim ljubavnim matters ionako svako (treba da) radi svoje.

A mi malo stariji smo kao nesto naucili pa volimo da briljiramo.

Fakat, ima snase da je neko od nas i naucio da ono sto zelimo nije obavezno i ono sto nam zaista treba.

Ali to tebi nista ne znaci.

Mlad si. Dug je put od ljubavnih trivija do Ljubavi. Enjoy the Ride!

Eto.

#25 jasamja32

jasamja32
  • Banned
  • 676 posts

Posted 16 February 2014 - 18:37

pustite decu neka se igraju!

Edited by jasamja32, 16 February 2014 - 18:40.

#26 Mama_mia

Mama_mia
  • Members
  • 4,639 posts

Posted 16 February 2014 - 19:14

Meni je ovo totalno nejasno, ustvari jasno je ... te i takve koje imaju kalupe u koje smestaju ljude/muskarce

....ma kakvi na kraj pameti mi nije bilo da napisem kako devojka koja je shutnula shtudenta stavlja ljude u kalupe, kako bih ja to i mogla da znam..,.ono sto sam rekla je, da ta devojka koja je sutnula studenta, sigurno zaljubljena u nekog drugog potpuno neukalupljenog pitajbogakoga, ali taj drugi sto je i logicno nije nas sutnuti student...eto to.

naravno uopste nije iskljuceno da je ta devojka - neka devojka koja smesta ljude u kalupe, ali ja to nisam rekla

#27 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 17 February 2014 - 00:03

Hmmm...Dobro, neka bude tako. Ja sam za to da ne slusa ni mene ni tebe, nego neka slusa sebe i svoje srce.

Moj stav je jasan, nikada ne bih odustao od osobe do koje mi je stalo, a to sta je u njenoj glavi, ne znamo ni ja ni ti.

#28 n4l1m

n4l1m
  • Members
  • 8,684 posts

Posted 17 February 2014 - 01:13

-_-

#29 Sector

Sector
  • Members
  • 20,117 posts

Posted 17 February 2014 - 14:37

:rotflmao:

#30 Mama_mia

Mama_mia
  • Members
  • 4,639 posts

Posted 17 February 2014 - 16:00

Hmmm...Dobro, neka bude tako. Ja sam za to da ne slusa ni mene ni tebe, nego neka slusa sebe i svoje srce.

Moj stav je jasan, nikada ne bih odustao od osobe do koje mi je stalo, a to sta je u njenoj glavi, ne znamo ni ja ni ti.

...a sta ja sada da kazem osim da je tako...

i potaknuta joaqinom phoenixom malopre na zivotinjama, preprucujem studentu da odgleda `walk the line`...

Taj film kaze da si ti u pravu zbog neodustajanja.