Jump to content

Photo
- - - - -

Lisa Ann

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
444 replies to this topic

#31 Lisa Ann

Lisa Ann
  • Members
  • 46 posts

Posted 05 December 2013 - 09:33

Meridijan kladionica

Stanje 888 e .

Euroliga kosarka       Partizan - Budivelnik +8,5   2 1,52

Ulog 100 e   potencijalni dobitak 152 e

Stanje   788 e .

#32 alfamuzjak

alfamuzjak
  • Members
  • 2,226 posts

Posted 05 December 2013 - 09:42

Ako mi urednistvo ovog foruma i sajta dozvoli, ideja mi je da u narednom periodu pojasnim i pokazem kako se moze dobiti na kladionici , i koji je jedini nacin da se dobije nesto .

Zivimo u drustvu koje mladima ne daje nikakvu nadu , mislimo da je Ekrem Jevric napisao Na Drini cupriju,  tamo gde su bile biblioteke i knjizare otvaraju se kladionice i fast fudovi , stoga nije ni cudno sto nam kladionice i kazina predstavljaju nacin zivota.

Budimo se i lezemo s mislima da li ce Everton dati 3 komada Svonsiju, da li Panatiaikos moze dati 85 poena uz to da Diamantidis da manje od 13 poena ...

Prvo, da se predstavim, imam tridesetak godina , zenu i dete , posao do skoro u jednoj banci....

Kladionicom se bavim odavno, a u poslednje dve , tri godine i ozbiljno, ako mogu da kazem profesionalno .

Od kladionice ne treba ocekivati cuda, zaradu preko noci, cak sta vise , sumnjam da je iko u plusu ko igra tikete, bilo da igra na dnevnoj bazi ili povremeno .

Ja uspevam da na mesecnom nivou zaradim jednu finu platu , od 500 do 1000 e , i to cu pokusati da demonstriram ovde, naravno, opet ponavljam, ako mi urednistvo dozvoli .

Ako se covek bavi ovim poslom, potrebno je drzati se odredjenih pravila, i nikada ne odstupati od njih . Ja imam osnovna dva , i njih se drzim : Ne moze se sve pogoditi i nikad ne odustaj od svog sistema igre.

Na ovom mestu bih pokusao sledece. U narednih mesec dana ( za pocetak ) cu javno igrati , pocetni kapital je 1000 e , i pokusati da moj stil igre priblizim jos nekom.

Ja igram na inostranim kladionicama , bet 365 i betathome, s tim da je bet 365 ubedljivo najbolja . Za ovaj topic cu koristiti kvote domacih kladionica. Inostrane kladionice su bolje od nasih jedino sto ne prave probleme kod uplata , prihvataju do 1000 e u par sekundi .

Trudicu se da u jutarnjim casovima , ako mi obaveze dozvole, postujem tiket za taj dan, ako ne , onda cu u toku dana .

Znaci , do 4. januara 2014, zarada mora biti od 500 e do 1000 e. Ili veca, naravno.

Posto vidim da bezobrazno nastavljas, da probamo ovako:

zanemaricu ovaj debilni uvod i krenuti odmah na lazi:

Bold 1. I ako u ovoj recenici kazes da ne moze da se zivi od tiketa u prvom sledecem postu ti postavis tiket???

Bold 2. Ne postoji covek na ovom svetu koji se ozbiljno kladi samo na ove 2 kladionice. BAH (betathome) je ubedljivo najgora kladionica od svih malo poznatijih, cak ne moze da se poredi po payoutu i sa najgorim lokalima u Srbiji, bet365 je puno bolji, ali za rekreativne igrace, ali cim se igra do limita vrlo brzo se racun limitira na minimalne iznose (ja imam nekoliko limitiranih racuna samo ove godine), dakle lazes.

Bold 3. Posle ove izjave iskreno sumnjam da se ti uopste kladis online jer da to radis znao bi da limiti na online kladionicama zavise od toga sta se igra pa i najbolja kladionica Pinnacle ima limite koji idu od 100 do nekoliko desetina hiljada evra, dok u gomili lokala u Srbiji mozes da uplatis i nekoliko hiljada evra u dogovoru sa vlasnicima. I ti ocigledno ne znas da je osnovna razlika izmedju lokala i online kladionica u profitnoj margini gde ona kod nasih lopova jedva stize do 92,5% dok online prelazi i 97-98%.

#33 beard

beard
  • Members
  • 2,522 posts

Posted 05 December 2013 - 10:14

Bas sam se iznervirao. Serete preterano.

Ako je op prekrsio neko pravilo (a nije) obrisite temu. Kulturno je da neko pita da otvori topik? Serem ti se u takav forum! U redu je da se ne otvaraju teme kao na traci, ali suprotnost gde ne sme da se otvori tema je jos gora. Ako se ispostavi da temu troluje op neka se obrise. Medjutim, ovde troluju svi osim pokretaca teme.

Ako neko ne zeli da prati neka preskoci temu.

Ako neko nema 1000e a zeli da zaradjuje 500e mesecno, neka preskoci temu.

Ako neko misli da su pocetne postavke op-a pogresne neka ne prati temu.

Ako se nekom ne svidja neki par neka se ujede za guzicu i ocuti. Uvek, ali uvek za svaki par ima suprotnih misljenja.

Ja licno nemam 1000e za kladjenje, ali kada bi se ispostavilo u duzem vremenskom periodu da op ostvari profit od 50% mesecno, snasao bih se za 200e i zaradjivao 100e mesecno (malo li je 1000 evra godisnje? Letovanje za cetvoroclanu porodicu?) Ili bih se snasao za 100e i zaradjivao 50. Koliko ko moze da se ispruzi, ne mora da se bukvalno zivi od toga.

Dakle, Lisa, samo napred i trudi se da ne odgovaras na zajedljive komentare, iako znam da je uzasno tesko.

#34 lovac na glave

lovac na glave
  • Members
  • 1,950 posts

Posted 05 December 2013 - 10:19

Kladionice zive od tiketa do hiljadu dinara , i onih preko sto hiljada dinara .

U stvari , zive od ljudske pohlepe i nezajazljivosti .

Ali,  u redu, u minusu sam juce stotinjak eura , sumnjicavost i napadi su sasvim opravdani .

svaka ti je na mestu. ne obaziri se na kritike i skoncetriši se na igru

#35 Lisa Ann

Lisa Ann
  • Members
  • 46 posts

Posted 05 December 2013 - 12:39

Meridijan kladionica

Stanje 788 e

Bugarska prva liga       Botev Plovdiv - CSKA Sofia   x2  1,54   Mec pocinje u 13 h .

Ulog 38 e    potencijalni dobitak   58 e .

Stanje 750 e .

#36 nemanjau5

nemanjau5
  • Members
  • 1,292 posts

Posted 05 December 2013 - 14:30

ja bih da se ostavi decko, zivo me zanima kraj mjeseca i garantovan dobitak :)

#37 belgrade_owl

belgrade_owl
  • Members
  • 65 posts

Posted 05 December 2013 - 14:31

Posto vidim da bezobrazno nastavljas, da probamo ovako:

zanemaricu ovaj debilni uvod i krenuti odmah na lazi:

Bold 1. I ako u ovoj recenici kazes da ne moze da se zivi od tiketa u prvom sledecem postu ti postavis tiket???

Bold 2. Ne postoji covek na ovom svetu koji se ozbiljno kladi samo na ove 2 kladionice. BAH (betathome) je ubedljivo najgora kladionica od svih malo poznatijih, cak ne moze da se poredi po payoutu i sa najgorim lokalima u Srbiji, bet365 je puno bolji, ali za rekreativne igrace, ali cim se igra do limita vrlo brzo se racun limitira na minimalne iznose (ja imam nekoliko limitiranih racuna samo ove godine), dakle lazes.

Bold 3. Posle ove izjave iskreno sumnjam da se ti uopste kladis online jer da to radis znao bi da limiti na online kladionicama zavise od toga sta se igra pa i najbolja kladionica Pinnacle ima limite koji idu od 100 do nekoliko desetina hiljada evra, dok u gomili lokala u Srbiji mozes da uplatis i nekoliko hiljada evra u dogovoru sa vlasnicima. I ti ocigledno ne znas da je osnovna razlika izmedju lokala i online kladionica u profitnoj margini gde ona kod nasih lopova jedva stize do 92,5% dok online prelazi i 97-98%.

Kakve veze za igraca ima profitna margina osim ako ne igras za profit od 2-3 posto odnosno ako nisi tzv trkac koji ceka da padne neka utakmica pa onda posaljes par satelita da se rastrce po lokalnim kladionicama i pokriju ti kvotu koja je pala dok na netu igras kontru?  Ako Mozzart, Soccer ili Atlantik Stave Liverpool - Norwich 1 1,40 4.50 6.90 a Pinnacle 1.35 6.00 8.00 ja cu keca da igram kod nas a ne preko.... uostalom prilikom podizanja novsa iz inostrane kladionice placas proviziju banci pa ti kad odbijes i taj deo novca profitna margina smanjuje.....

Ne slazem se i sa ovim , dokazacu ti to uskoro .

Kladionice zive od tiketa do hiljadu dinara , i onih preko sto hiljada dinara .

U stvari , zive od ljudske pohlepe i nezajazljivosti .

Ali,  u redu, u minusu sam juce stotinjak eura , sumnjicavost i napadi su sasvim opravdani .

Nemam ja nameru da napadam bilo koga, jednostavno mislim da taj nacin igre za igraca nije profitabilan, ti gadjas 2 utakmice za kvotu 1.50 a pri tom je jedna od te dve veoma opasna..... mozes da nadjes i singl po toj kvoti.....ali ni taj nacin igre po mom misljenju nije dobar. Prvi tiket koji si postavio si definitivno mogao da uplatis bilo gde u Beogradu, u bilo kom lokalu.

Edited by belgrade_owl, 05 December 2013 - 14:31.

#38 simple minds

simple minds
  • Members
  • 11,226 posts

Posted 06 December 2013 - 01:20

stanje

ulog

stanje

meni je sve ovo vređanje zdravog razuma...

#39 Negazirani

Negazirani
  • Members
  • 1,989 posts

Posted 06 December 2013 - 04:44

Samougasiće se za par dana svakako, šta se cimate...

Edited by Zvezdoman, 06 December 2013 - 04:44.

#40 Lisa Ann

Lisa Ann
  • Members
  • 46 posts

Posted 06 December 2013 - 09:32

stanje

ulog

stanje

meni je sve ovo vređanje zdravog razuma...

Samo zbog preglednosti . Nista licno , veruj mi .

#41 L' Imperatore

L' Imperatore
  • Members
  • 3,443 posts

Posted 06 December 2013 - 09:59

Ja ne kapiram što ste se okomili na čoveka. Na stranu što i ja ne verujem da če ovaj projekt biti uspešan, ali ako ti se ne sviđa, jednostavno zaobiđeš ovaj topic i to je to...

#42 Lisa Ann

Lisa Ann
  • Members
  • 46 posts

Posted 06 December 2013 - 10:11

Balkan bet kvote

Stanje 750 e

Portugal            Benfika - Arouca   1 1,17

Rusija               Zenit - Ural    1 1,25

Ulog 200 e    potencijalni dobitak  292 e

Stanje 550 e

#43 Lisa Ann

Lisa Ann
  • Members
  • 46 posts

Posted 06 December 2013 - 10:17

Balkan bet kvote

Stanje 550 e

Rusija                 Zenit - Ural     1  1,25

Holandija            Utreht - Nec    1x 1,30

Madjarska          Mezokovesd - Debrecin  x2   1,25

Nemacka 2        Karlsrue - Bohum 1x   1,30

Ulog 50 e      potencijalni dobitak    132 e

Stanje 500 e

#44 gbstennis

gbstennis
  • Members
  • 355 posts

Posted 06 December 2013 - 11:32

Balkan bet kvote

Stanje 550 e

Rusija                 Zenit - Ural     1  1,25

Holandija            Utreht - Nec    1x 1,30

Madjarska          Mezokovesd - Debrecin  x2   1,25

Nemacka 2        Karlsrue - Bohum 1x   1,30

Ulog 50 e      potencijalni dobitak    132 e

Stanje 500 e

Samo napred majstore :)

#45 katamaran

katamaran
  • Banned
  • 2,805 posts

Posted 06 December 2013 - 18:32

Samo zbog preglednosti . Nista licno , veruj mi .

Tako je preglednije i ne menjaj sistem. Vec si spucao pola para?

Znam da ti je prvi tiket pao al ne znam sta je bilo sa ostalima.

Kome smeta nek preskoci temu.