Jump to content


Photo
- - - - -

Koji moj ce nama svrsenim stomatolozima staz?!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Pobesneli Stazista

Pobesneli Stazista
  • Members
  • 1 posts

Posted 25 October 2013 - 19:22

Ja bih ovako javno da postavim dragoj ministarki, dragim profesorima i naravno stomatolozima starijih generacija pitanje iz naslova. Zasto se ja dizem svako jutro u 6 , da bi tamo bio u 7 , 7:30? Da bi gledao? Da li se praksa stice gledanjem?

 

Za 6 meseci staza popravio sam 2 zuba (na istom pacijentu) i izvadio 2 na istom pacijentu? Da li neko misli da je to normalo? Da li neko misli da je normalno da ja sutra dobijem dozvolu da uopste polazem drzavni ispit?

 

Mentori se boje za svoje licence , nece da rizikuju da daju posao stazistima. Koja luda je smislila da je mentor odgovoran krivicno za rad staziste? Pa neko mora i da nadrlja da bi se neko naucio, tj. neki zub mora da ode i zbog greste staziste. Bolje da zrtvujemo ako treba i 100 zuba da bi smo napravili lekara koji ce posle da spase 10 000 zuba. Ovako pravilo stomatologe koji ce sutra da upropaste 10 000 zuba. Ja se izvinjavam ali na greskama se uci. Ali ja sam zapravo ubedjen da se uz nadgledanje ne bi ni jedan jedini zub izgubio. Dakle u pitanju je nedostatak dobre volje.

 

Neke kolege ce reci kako su se ubile od posla. Izvadili 10 parodontopaticnih zuba....srecice.

 

Gospodo , da gledam imam i na youtubu. Dakle ovaj staz kakav je sada treba ukinuti jer je to jedno veliko gubljenje vremena.