Kolektivna prica Foruma B92
Posted 05 August 2003 - 14:24
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali
Posted 05 August 2003 - 14:38
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac.
Posted 05 August 2003 - 15:17
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad
Posted 05 August 2003 - 15:20
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam
Posted 05 August 2003 - 15:35
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito
Posted 05 August 2003 - 17:25
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito
veseo
Pozdrav,
SerZKO
Posted 05 August 2003 - 17:26
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo bio
Posted 05 August 2003 - 17:27
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio
pospan
Pozdrav,
SerZKO
Posted 05 August 2003 - 17:51
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio pospan u
Posted 05 August 2003 - 18:08
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio pospan u polumraku
Posted 05 August 2003 - 18:13
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio pospan u polumraku ostave
Posted 05 August 2003 - 19:19
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio pospan u polumraku ostave i
Posted 05 August 2003 - 21:09
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio pospan u polumraku ostave i
hodnika,
Pozdrav,
SerZKO
Posted 05 August 2003 - 21:55
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio pospan u polumraku ostave i hodnika,zamisljajuci
Posted 05 August 2003 - 21:57
Drugom prigodnom zbivanju nije prisustvovao nijedan pametnjakovic. Baba me voljela,ali nije imala muda da mi uvali poljubac. Ponekad sam izrazito veseo, bio pospan u polumraku ostave i hodnika,zamisljajuci
kako
Pozdrav,
SerZKO