Jump to content

Photo
- - - - -

Toj pudlice

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
17 replies to this topic

#16 Pitbull

Pitbull
  • Banned
  • 617 posts

Posted 07 April 2013 - 11:53

Moje mišljenje je da ako već želiš  malog psa, uzmeš nekog mopsa. Oni su mnoooogo mirniji i manje zahtevni od pudli.

be8fdc2ee33c4fb098a7592a6bb57ab1_Pug1.jp

#17 Doorn

Doorn
  • Members
  • 14,739 posts

Posted 09 April 2013 - 11:03

Ovo je moje iskustvo a sigurno nije pravilo za tu rasu. Do sada je ujeo sve u familiji i skoro sve posetioce koje imamo.Kada imamo posetu pudla se zatvara u neku od soba dok se  bull terier i stafforsdhire igraju sa gostima. Redovno krade hranu , koske , igracke od terijera koji beze od njega kao da je doga na ne pudla.O tome da laje ceo boziji dan i da me izludjuje svaki put kada treba da odremam posle posla ne bih trosio reci.Ukratko ovo su karakteristike moje pudlice:

mrzi decu

mrzi sve strance

ujeda sve goste

terorise terijere koji bi mogli da ga pojedu za dorucak

ujeo me je barem 10 puta a o ostalim zrtvama ne bih hteo da pricam

ima rodoslov koji je barem tri puta duzi od mog tako da sam je u poredjenju sa njim dzukela

omiljena mu je zabava da terijerima grize usi a oni su dobili komplekse jer fasuju ako reze

Ovo je slucaj za Cesar Milana. Javi nam kad bude snimanje  :P

Edited by Trn, 09 April 2013 - 14:13.

#18 Doorn

Doorn
  • Members
  • 14,739 posts

Posted 09 April 2013 - 11:09

Moje mišljenje je da ako već želiš  malog psa, uzmeš nekog mopsa. Oni su mnoooogo mirniji i manje zahtevni od pudli.

be8fdc2ee33c4fb098a7592a6bb57ab1_Pug1.jp

Kad bih mogao zabranio bih ovu rasu ili da joj vrate njusku kao sto je nekad davno imala. Sahranio sam dva mopsa zbog bolesti, koje manje vise nisu bile do disajnih organa i njuske, ali ovo je od korijena bolesana rasa. Karakter im je cista 10ka. Vole djecu, vole ljude, ne laju, jako su umiljati i umisljeni su da su neki veliki pas. Samo kad napolju predje 15 stepeni i pocnu da se guse, to vise nije fun. Moze da se operise i prosire organi u nosu, ali to jos uvjek nije 100% garancija da ce opet da se guse i dobiju epiliepsiju zbog manjka zraka. Pogledajte na YT,  BBC Pedigree Dogs Exposed. 

Edited by Trn, 09 April 2013 - 14:14.