Jump to content


Photo
- - - - -

Hakovan Halo Bebe sajt


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

#1 miller

miller
  • Members
  • 2 posts

Posted 30 January 2013 - 18:29

Čuo sam skoro da je hakovan sajt Halo beba. I sad mi je zatrebao taj isti sajt i otovrih i nemogu da verujem. Jel ima neko sa foruma administratora vezu u redakciji da ovo objavi još jednom na tv i da najstrašnije objasni tim budalama šta su uradili. Da ih stave pred javno ruglo. Znači sajt koji sam ja sad otvorio da bi npr video šta da radim da smanjim detetu temperaturu a inače ga koristim od kad se rodio. Ja ne znam šta bi uradio ovim da ih uhvatim. Ako ima neko veze u policiji da ih nađu pa onda snime kamerom i objave im slike u svim vestima. Molim Vas.



#2 John Finn's Wife

John Finn's Wife
  • Members
  • 3,242 posts

Posted 31 January 2013 - 00:05

Pa pozovi ih telefonom. 011/7158-444



#3 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 20,418 posts

Posted 31 January 2013 - 05:12

Hebiga, a posle ovde razne budale velicaju hackere, anonymne i ostale kao "heroje" i "borce za slobodukuracpalac", a ne vide da je medju njima podjednak broj olosa, krimosa i degenerika kao i u drustvu u celini...



#4 Eddard

Eddard
  • Members
  • 4,278 posts

Posted 31 January 2013 - 10:45

Znači sajt koji sam ja sad otvorio da bi npr video šta da radim da smanjim detetu temperaturu


Da ga odvedeš kod lekara, a ne lečiš preko interneta. Za hakere ćemo posle lako.

#5 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 20,418 posts

Posted 31 January 2013 - 14:11

Da ga odvedeš kod lekara, a ne lečiš preko interneta. Za hakere ćemo posle lako.

Da ga vodi kod srpskog lekara? Pa moze, ako ima 300 jura za mito... Ili bar neki skuplji viski. Ko jos ide kod lekara u Srbiji bez viskija???



#6 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 31 January 2013 - 14:13

Da ga vodi kod srpskog lekara? Pa moze, ako ima 300 jura za mito... Ili bar neki skuplji viski. Ko jos ide kod lekara u Srbiji bez viskija???

Nisi fer prema lekarima. Sigurno da ima mnogo korumpiranih, ali najveći deo ipak radi svoj posao pošteno.



#7 Eddard

Eddard
  • Members
  • 4,278 posts

Posted 31 January 2013 - 14:15

Nećemo preterivati, kod pedijatra u Dom zdravlja može i sa Milkom od 300g i 200g kafe, viski je za budže po klinikama... <_<


Edited by nvukelic, 31 January 2013 - 19:29.


#8 John Finn's Wife

John Finn's Wife
  • Members
  • 3,242 posts

Posted 31 January 2013 - 15:44

Hm...Halo-beba servis sluzi bas onda kad iz bilo kog razloga ne mozes kod lekara, a simptomi nisu toliko dramaticni da bi ga vodio u dezurnu urgentnu sluzbu. Vremenom naucis na sta kako reagujes (dok ne naucis bojis se svega zivog - i sto jeste, i sto nije za lekara). i lekari sami kazu da se neke temperature kod beba, kad si vec imao to iskustvo i poznajes svoje dete, mogu skidati i samostalno, kao i neke druge manje ozbiljne stvari. Bebe do prve godine cesto imaju  te neke trodnevne viruse koji se, ekshli, ne tretiraju nikako. Ali zato odlaskom u prepunu cekaonicu mozes da zarazis neko drugo dete ili pokupis nesto trece....

Mnogi ljudi koje znam su zadovoljni njihovom uslugom. Ja sam zvala svega dva puta. Mana je sto se ne moze dobiti veza, ali sam nekad u medjuvremenu cula da se to poboljsalo, valjda s tim novim brojem. A i oni kazu ako smatraju da treba ici kod lekara, tu su radi konsultacije, koja ne moze da odmogne (kao recimo i ona nasa pitanja o semu i svacemu ;)


Edited by John Finn's Wife, 31 January 2013 - 15:53.


#9 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 20,418 posts

Posted 01 February 2013 - 06:10

Nisi fer prema lekarima. Sigurno da ima mnogo korumpiranih, ali najveći deo ipak radi svoj posao pošteno.

I taj najveci broj NIJEDNOM do sad nije prijavio kolegu zbog korupcije (sve prijave po kojima se radilo poticale su od pacijenata ili inspekcije). Dakle, nijedan jedini put - a svi znaju na svakoj klinici i svakom domu zdravlja tacno KO prima i KOLIKO? Pa izvinjavam se, ali ti koji "nece da se zameraju" su podjednako odgovorni kao i ovi sto primaju... Zasto nijedan od onih sps-ovskih poslanika koji su toboze bili direktori klinika u maltene svakoj drugoj opstini u Srbiji (medju poslanicima prve visestranacke skupstine bila je skoro trecina lekara) nije zavrsio na sudu ili ostao bez posla nakon promena iz oktobra 2000., kad je ocigledno da nisu mogli da obavljaju i jedne i druge duznosti? Sta je sa monstrumom Milovanom Bojicem, koji nabavlja skenere od 15 miliona evra i niko mu ocigledno nista ne moze? Zasto ta postena medicinska zajednica nije ustala protiv te mafije iz sopstvenih redova? Umesto toga smenjuju nam se kontroverzni ministri, od Tomice do prijatelja Ratka Mladica, do sepsovke sa dva prezimena koja vraca donirane skenere zato sto joj nije palo na pamet da izdvoji pare za obuku ljudi. Kad je onomad osoblje koje nisu lekari po medicinskim ustanovama protestvovalo, neko lekarsko drustvo je brze-bolje pozurilo da se od tog protesta ogradi...

 

Nazalost, u Srbiji je vec duze vreme medicinski establishment u potpunoj servilnosti prema politicko-mafijaskoj kasti, a zauzvrat dobija da se u njihove viskije i druge koruptivne radnje ne ulazi. Ponekad nesto bude cisto radi medija i da ne bude da se bas nista ne radi, ali ozbiljno suzbijanje korupcije i ozbiljna zastita prava pacijenata su kod nas uvek samo na nivou price i predizborne demagogije.



#10 miller

miller
  • Members
  • 2 posts

Posted 02 February 2013 - 11:35

Neki vidim da ne znaju šta je sajt halo bebe. Dobro je odgovrio član "Žena od Džona Fina". Ovo je i telefonski servsi kao i prva pomoc novim roditeljima koji nemaju ni babu ni strinu tetku prirci u 3 ujutro i sl, a nezanju kako da objasne šta im se desava bebi. A da odmah sedaju u auto (ako ga imaju) i idu doktoru je malo neozbiljan savet.