jedna od omiljenih mi turbo a opet kafanskih numera, zašto kafanskih pa zbog tematike i sporijeg tempa. živeli
[url][url]
Posted 07 March 2013 - 19:09
Rani radovi Željka Mitrovića (gitara)
Posted 07 March 2013 - 19:18
Evo još jedna pred proleće i početak sezone motorcikala.
Edited by bokki, 08 March 2013 - 13:26.
Posted 07 March 2013 - 19:55
Posted 08 March 2013 - 09:53
Nije mnogo objasnjeno to kakoa je nacin odevanja folk zvezda postao mainstream te se tako danas oblace skoro sve zene u Srbiji. nekada smatran nemoralnim, ovaj nacin odevanja postao je pozeljan i kodifikovan. Kako to objasniti ako ne imitiranjem Zapada. Da turbo folk predstavlja nesto drugi, nesto sto nije povezano sa zapadnom mainstream kulturom, ovakvog imitiranja svakako ne bi bilo.
Posted 13 March 2013 - 23:00
Nije mnogo objasnjeno to kakoa je nacin odevanja folk zvezda postao mainstream te se tako danas oblace skoro sve zene u Srbiji. nekada smatran nemoralnim, ovaj nacin odevanja postao je pozeljan i kodifikovan. Kako to objasniti ako ne imitiranjem Zapada. Da turbo folk predstavlja nesto drugi, nesto sto nije povezano sa zapadnom mainstream kulturom, ovakvog imitiranja svakako ne bi bilo.
Posted 18 March 2013 - 15:41
Bilo bi lepo da neki ljubitelj turbo folka kaze nesto o tome da li ipak postoji kvalitetni turbo folk.
naravno da postoji. na primer 'mirsada i jarani'. ja od kada sam ih otkrio vrlo retko i slusam ista drugo.
Posted 25 March 2013 - 11:35
Konačno je i ova kompozicija oteta od metalika!
Edited by Bite my shiny metal ass, 25 March 2013 - 11:35.
Posted 16 October 2014 - 03:24
E ovo vam je pravi primer kiceraja, trash turbo-folka s jeseni 2014. godine
Posted 22 October 2014 - 23:32
Jedan od najžešćih tekstova :
''dodji mi doveče''
'' ne budi goveče''
a sećam se , pre mnogo godina, dok je još pokojni Minimax imao svoju emisiju, promovisao razne pevaljke - likuše kojekakve. Jedna gospodja od sigurno 50-tak leta, tek počela da peva, snimila CD i promocija naravno kod Miće. a pesma ide nešto kao : nemoj me nikad ostaviti ti..... neću ni ja tebe nikada.....ali ako me ipak prvi ostaviš ti - crk'o dabogda
Posted 23 October 2014 - 01:23
Jedina turbo folk pesma koju volim
http://www.dailymoti...nem-ginem_music