Jump to content

Photo

Kako ste proveli dan?

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
553 replies to this topic

#31 Sunshine State

Sunshine State
  • Members
  • 1,505 posts

Posted 16 January 2013 - 17:27

Nista specijalno (u poredjenju s barracudom)...

Kako sam provela dan? Kao i jucer (...iza zavjese...): na poslovnom putu, ustala oko 8 (probudili me vredni biznismeni-ranoranioci u hotelu), stigla u office oko 9, caskala s kolegama koje nisam videla od pocetka decembra, malo radila, posle rucak u restoranu nemacke kontrole leta (zanimljiva "radnicka" kantina), pa sastanci do 5... sneg pada ceo dan, prelepo je, pa cu malo do Römer-a (stari grad, Frankfurt)

7503326978_a993ccb3a8_z.jpg

#32 ControlFreak

ControlFreak
  • Members
  • 3,070 posts

Posted 16 January 2013 - 17:43

Kako sam provela dan? Kao i jucer (...iza zavjese...): na poslovnom putu, ustala oko 8 (probudili me vredni biznismeni-ranoranioci u hotelu), stigla u office oko 9, caskala s kolegama koje nisam videla od pocetka decembra, malo radila, posle rucak u restoranu nemacke kontrole leta (zanimljiva "radnicka" kantina), pa sastanci do 5... sneg pada ceo dan, prelepo je, pa cu malo do Römer-a (stari grad, Frankfurt)

ljubomorna sam...kako bih rado da se setam ulicama i trgovima ovog ili slicnih gradova...to mi nedostaje...kao sto i sama znas, ovde smo manje-vise vezani za automobile. jedva cekam leto i godisnji, pa da mogu da hodam od jutra do mraka...

#33 RaleRale

RaleRale
  • Members
  • 1,304 posts

Posted 16 January 2013 - 18:59

Identično kao i juče. Nikako ,jer se ništa ne radi (pa se ništa ne zarađuje),što zna da nervira.Po treći put u 48h instalirao nov OS,eksperimentisao sa sedmicom, koja na mom kompu radi "bož' sačuvaj" pa opet morao da vraćam stari sistem.Servisirao kevi stari računar p2 sa win 98 OS-om,mada ona ne daje pišljiva boba za moj rad...Intalirao duplo ddr1 memorije i dvdrw rom od starih i rezervnih delova.Dodao i programe i muziku koji će raditi a da ne usporavaju mašinu.Povezao matorom internet,a on tek ima da uči o kopjuteru i programima koji idu uz njega.Malopre sedimo i gledamo TV i  zapitam se:"Jbt ,ne verujem da Two And 1/2 Men gledam sa matorima?!"

Istog trenutka nestanem iz sobe.  :wacko: I tako svaki dan.Poražavajuća istina, ***nje dan.

Edited by Streetcrawler, 16 January 2013 - 19:43.

#34 ControlFreak

ControlFreak
  • Members
  • 3,070 posts

Posted 16 January 2013 - 21:41

@stretcrawler

bas je lepo da sedis s roditeljima i zajedno gledate dva i po muskarca. mozda u ovom momentu ti to izgleda kao nesto neprikladno, ali ces razumeti kasnije kada i sam ostaris...

....

u nedelju ujutru, pre nego sto sam ustala, krenula sam dragom da nabrajam sta cu sve raditi tog dana. izmedju ostalog sam pomenula i razgovor sa svojim roditeljima...nakon par minuta, primetim kako je tuzan...ispricao mi je kako je svake nedelje ujutro zvao svoju majku (koja je zivela u drugoj drzavi) i da mu se ponekad desava da zaboravi da ona vec godinama nije ziva...i tada sam mu videla suze u ocima, a mene je obuzeo osecaj krivice...cesto se, u ovoj svakodnevnici, zaboravimo i razmisljamo samo o sebi i svojim potrebama i going ons in life. nije to namerno, to je sasvim ljudski, ali je dobro da se ponekad podsetimo da i drugi osecaju na svoj nacin i da zajedno mozemo da delimo sto vise lepih (mada ponekad i tuznih) trenutaka u sto vise momenata nasih zivota.

Edited by ControlFreak, 16 January 2013 - 21:43.

#35 RaleRale

RaleRale
  • Members
  • 1,304 posts

Posted 16 January 2013 - 22:38

@stretcrawler

bas je lepo da sedis s roditeljima i zajedno gledate dva i po muskarca. mozda u ovom momentu ti to izgleda kao nesto neprikladno, ali ces razumeti kasnije kada i sam ostaris...

znate,malo sam klaustrofobičan ...

I da, neprikladno je u svakom smislu.

#36 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 17 January 2013 - 00:28

hm, iz onih godina života sa matorcima, jedino bi se privremene posete žemskih stvorenja mogle svesti u kategoriju neprikladnog.   :lol+:

edit: tada su obično znali da mi kažu: "i, dokle će ova tvoja da se konkubiniše ovuda?"

Edited by barracuda, 17 January 2013 - 00:31.

#37 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 17 January 2013 - 01:27

7503326978_a993ccb3a8_z.jpg

Römer :wub:

#38 angelia

angelia
  • Members
  • 15,569 posts

Posted 17 January 2013 - 07:13

Vratila se kuci - mrtva umorna :tired:

#39 visnja

visnja
  • Members
  • 2,145 posts

Posted 17 January 2013 - 10:16

hm, iz onih godina života sa matorcima, jedino bi se privremene posete žemskih stvorenja mogle svesti u kategoriju neprikladnog.   :lol+:

edit: tada su obično znali da mi kažu: "i, dokle će ova tvoja da se konkubiniše ovuda?"

Sta li su njeni roditelji komentarisali o tim privremenim posetama? :kece:

#40 kronostime

kronostime
  • Banned
  • 27,590 posts

Posted 17 January 2013 - 10:19

Sta li su njeni roditelji komentarisali o tim privremenim posetama? :kece:

"Vidi se da je decko na mestu"  :whistle: 

#41 visnja

visnja
  • Members
  • 2,145 posts