Jump to content


Photo

Neiskusan-gde izaci?!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
49 replies to this topic

#46 Johanna92

Johanna92
  • Banned
  • 597 posts

Posted 22 December 2012 - 20:36

@dexter8 Koji je smisao takvog 'uspeha'? 


Edited by snowflake, 22 December 2012 - 20:37.


#47 dexter8

dexter8
  • Members
  • 764 posts

Posted 22 December 2012 - 20:51

@dexter8 Koji je smisao takvog 'uspeha'? 

 

kako koji je smisao, pa u dobroj zabavi. a ako čovek želi dublju, ozbiljniju vezu, to je znak slabosti i definitvno bi trebalo takve potrebe prevazilaziti, a ne ohrabrivati.

 

 

ljubav je bolest zavisnosti, i kao kod svake teške droge dešavaju se krize kada više nema robe.

 

većina ljudi obično pređe sa jedne droge na drugu (osobu), ali moj moj savet ti je da se navikavaš na samoću i bar jednom mesečno odgledaš ovaj edukativni film iz '80ih, dok nam politički korektno i tzv. emancipovano društvo nije bilo sistematski oduzelo muževnost. mlađi muškarci se ovog perioda ne sećaju i zato nemaju referentni okvir za usporedbu, pa često pogrešno zaključuju kako je greška u njima a ne u nametnutoj kulturi muško-ženskih odnosa.

 

 

ako ti ovo nikako ne pomaže, jer očigledno beznadežno naginješ na emotivnu stranu, predlažem da se ugledaš na Dex Dextera, što i sam radim. otkako primenjujem njegov šarm i manire, žene mi prosto jedu iz ruke. čak ni jedna Aleksis, prototip uspešne, manipulativne i nezavisne žene za ono vreme, nije mogla da mu odoli i ne zaljubi se.

 

 

prostudiraj njegov nastup prema ženama - uvek odlučno ali ne agresivno - to je univerzalna formula uspeha kod svih žena. ako si suviše fin i nežan, otpisaće te kao slabića, ako si suviše grub, otpisaće te kao siledžiju, dakle bitno je pronaći tu zlatnu sredinu, biti tzv. "nežni grubijan", jer je to za njih idealan tip muškarca.

samopouzdanje uvek možeš da izgradiš ulaganjem u imidž (rayban, kožna jakna, ili pak fensi odelo, čičkovo ulje za kosu...). ako ti i dalje fali odlučnosti, predlažem da je glumiš, što takođe zahteva malo pripreme, kao što svi glumci studiraju glumu tako i samouverenost zahteva da čovek najpre uspešno slaže sebe, da bi bio uverljiv pred ženskom publikom. sa ovakvim pristupom, potpuno je nebitno konkretno mesto izlaska, prosto ćeš biti "igrač" bilo gde i bilo kad.

 

ako ništa od ovoga ne daje rezultate, nije sve izgubljeno, ostaju plesne škole koje upisuje veliki broj usamljenih devojaka koje imaju volju za plesom, a samim tim i nagon života. možda čak i neka starija, a situirana, bi mogla da padne za slobodu :)


Edited by dexter8, 22 December 2012 - 22:10.


#48 eoten

eoten
  • Members
  • 1,132 posts

Posted 23 December 2012 - 00:10

...

ako ti ovo nikako ne pomaže, jer očigledno beznadežno naginješ na emotivnu stranu, predlažem da se ugledaš na Dex Dextera, što i sam radim. 

...

a zašto ono 8 u niku?



#49 dexter8

dexter8
  • Members
  • 764 posts

Posted 23 December 2012 - 00:27

a zašto ono 8 u niku?

 

u trenutku učlanjivanja na forum još neko je imao nick 'dexter' pa sam dodao osmicu. čista slučajnost. 



#50 milicailic213

milicailic213
  • Banned
  • 97 posts

Posted 10 June 2013 - 09:59

pa realno u svakom klubu, mada moj ti je savet da se uclanis u neku teretanu ili neki planinarski ili slican klub