Duso, daj nam ti reci, sta ti mislis o sexu u troje. Da li ti vise leze dva, ili dve?Zasto mislis da bi bilo tako, pokajala bi se ili...? :-)

Sta mislite o seksu u troje?
Posted 15 October 2012 - 05:18
Posted 15 October 2012 - 12:08
u stvari, moguce da je to privlacno samo zbog nedostatka neznosti koji bi nam prijao s muske strane....isn't it?...
Posted 15 October 2012 - 12:57
yup, treba se ujutro pogledati u ogledalo a ne zapitati sta ti je to trebalo i sta imas od toga osim trenutnog zadovoljenja hira....
Zar postoji nesto vise od 'trenutnog zadovoljenja hira'? To kao da pricas o smislu zivota, pa se pitas sta imas ot toga osim pukog prozivljavanja.
Posted 15 October 2012 - 14:00

iliti sto bi rekao narodni umetnik:
Kad je crno,kad je belo
Kad je moje,tvoje celo
Kad je tvoje,samo moje
Kad je dvoje,ili troje

Edited by misko1, 15 October 2012 - 14:08.
Posted 15 October 2012 - 14:07
valda za 50% srecnijipa od sexa nema mnogo bolje. citao sam jedno istrazivenje doduse na B92 zivot sto znaci da nije bas mnogo relevantno da su nasumicno zvali ljude i da su najsrecniji bili oni koji su upravo imali sex. e sad da je bilo vise u trojci verovatno bi bili duplo srecniji

Posted 15 October 2012 - 14:12
Zar postoji nesto vise od 'trenutnog zadovoljenja hira'? To kao da pricas o smislu zivota, pa se pitas sta imas ot toga osim pukog prozivljavanja.
hau jes nou, postoji kontinuirano zadovoljavanje hirova... prevedeno na srpski da je tu kad ti zatreba.
Posted 15 October 2012 - 14:14
hau jes nou, postoji kontinuirano zadovoljavanje hirova... prevedeno na srpski da je tu kad ti zatreba.
Dobro, to zavisi od necijih navika i raspolozenja.

Posted 15 October 2012 - 14:34
valda za 50% srecniji
bar za 51% nije to bas tako matematcki precizno

Dobro, to zavisi od necijih navika i raspolozenja.
ako ima neko kome je jednom dosta i nije mu krivo ako posle nema onda je on srecan covek.
Posted 15 October 2012 - 16:04
yup, treba se ujutro pogledati u ogledalo a ne zapitati sta ti je to trebalo i sta imas od toga osim trenutnog zadovoljenja hira....
u stvari, moguce da je to privlacno samo zbog nedostatka neznosti koji bi nam prijao s muske strane....isn't it?...
pa, zar nije zadovoljstvo zelje, ili hira kako ti kazes, i bio cilj? nema razloga da kada se ujutro pogledam u ogledalo ne budem nasmejana, srecna jer sam uzivala i ispunila ono sto sam zelela.
a sto se nedostatka neznosti tice...kod mene defintivno nije u tome slucaj, jednostavno me privlaci sama ideja, mogucnosti, sve sto u troje moze da se uradi, da se oseti nesto novo, drugacije :-)
Posted 15 October 2012 - 16:30
Haha, nisam mislila da pricam o smislu zivota, pogotovo ne na ovu temuZar postoji nesto vise od 'trenutnog zadovoljenja hira'? To kao da pricas o smislu zivota, pa se pitas sta imas ot toga osim pukog prozivljavanja.

Ali naravno da nije lako biti imun i na to da udovoljis svojim trenutnim potrebama, nego se meni to nekako uvek obije o glavu kasnije

Posted 15 October 2012 - 22:01
Haha, nisam mislila da pricam o smislu zivota, pogotovo ne na ovu temu
ali ipak postoji nesto vise od trenutnog zadovoljenja hira...isto kao sto postoji nesto bolje od sexa, a to je sex uz ljubav, odnosno kad si skroz totalno odlepio za nekim...
Ali naravno da nije lako biti imun i na to da udovoljis svojim trenutnim potrebama, nego se meni to nekako uvek obije o glavu kasnije
slaga ne trepnu

ljubav je retka biljka, mislim uzvracena. bar je to moje isqstvo.
a jedini nacin kako bi to moglo da mi se obije o glavu je da bi posle problem bilo vratiti se na 1 na 1 sto mi je ipak omiljena disciplina

Posted 15 October 2012 - 22:34
To i cini celu stvar toliko specijalnom...a da se retko desava stoji...ljubav je retka biljka, mislim uzvracena.

U medjuvremenu moze trojka

Posted 15 October 2012 - 22:54
To i cini celu stvar toliko specijalnom...a da se retko desava stoji...
U medjuvremenu moze trojka
pa onda Girl, ako nisi prenutno zaljubljena....

Posted 15 October 2012 - 23:55
pa onda Girl, ako nisi prenutno zaljubljena....
Apsolutno kolega, girl javi se slobodno kad ti je do experimentisanja

Posted 16 October 2012 - 23:38