DEKOLTE-zabranjena zona
Posted 01 October 2012 - 18:52
pancir sam navukao....slobodno pucajte
Posted 01 October 2012 - 19:07
Koji muškarac se neće složiti samnom? Verovatno ni jedan, možda po neki koji ima problem sa čulom vida ili ima hormonski poremećaj.
Šta ti ovo znači?
Posted 01 October 2012 - 19:17
Šta ti ovo znači?
Nista, samo nastavak lupetanja u ovih 24h na temu odnosa muskaraca i zena. To je valjda zarazno.
Posted 01 October 2012 - 19:23
upravo to što piše, a za tebe ništaŠta ti ovo znači?
Posted 01 October 2012 - 19:26
lupetanje?! Gde ti vidiš tu lupetanje?Nista, samo nastavak lupetanja u ovih 24h na temu odnosa muskaraca i zena. To je valjda zarazno.
Posted 01 October 2012 - 19:27
upravo to što piše, a za tebe ništa
Piše da si homofob ili endokrinolog. Biće da si ono prvo.
Posted 01 October 2012 - 19:29
lupetanje?! Gde ti vidiš tu lupetanje?
Nista se ti ne sekiraj, uvek mozes da kazes kako nisi prvi poceo.
Posted 01 October 2012 - 19:33
ja bih pre rekao da ti nisi pri čistoj pameti i kao prvo i kao drugo čim zaključuješ tako nešto. U početku sam mislio da može da ti se omakne po neka diskreditacija i opljuvavanje forumaša, a sad više ne sumnjam da ti u stvari ne znaš drugačije.Piše da si homofob ili endokrinolog. Biće da si ono prvo.
Posted 01 October 2012 - 19:34
ja bih pre rekao da ti nisi pri čistoj pameti i kao prvo i kao drugo čim zaključuješ tako nešto. U početku sam mislio da može da ti se omakne po neka diskreditacija i opljuvavanje forumaša, a sad više ne sumnjam da ti u stvari ne znaš drugačije.
Šta ti to znači "hormonski poremećaj", ozbiljno te pitam?
Sigurno znaš čim si tako šuknuo iz prve.
Posted 01 October 2012 - 19:35
draga, nismo u braku da to govorim. Izgleda da se prvo javljaju oni koji sam i mislio da hoće, koji nemaju ništa da kažu o temi, ali su zato spremni da opljunu bez pardonaNista se ti ne sekiraj, uvek mozes da kazes kako nisi prvi poceo.
Posted 01 October 2012 - 19:37
sa tobom nema ozbiljnog razgovora, pokušao sam već nekoliko puta i čim si pročitao nešto što ti se ne sviđa odmah si krenuo sa rafalnim pljuvanjem. Komentariši temu ili nemoj, izbor je tvojŠta ti to znači "hormonski poremećaj", ozbiljno te pitam?
Sigurno znaš čim si tako šuknuo iz prve.
Posted 01 October 2012 - 19:41
sa tobom nema ozbiljnog razgovora, pokušao sam već nekoliko puta i čim si pročitao nešto što ti se ne sviđa odmah si krenuo sa rafalnim pljuvanjem. Komentariši temu ili nemoj, izbor je tvoj
Pre svega nemoj da vređaš ljude i ne izigravaj cvećku kada to nisi a onda objasni šta ti znači to da ljudi sa hormonskim poremećajem ne mogu da dožive kao ti ženski dekolte?
Edited by melankolic, 01 October 2012 - 19:44.
Posted 01 October 2012 - 19:47
draga, nismo u braku da to govorim. Izgleda da se prvo javljaju oni koji sam i mislio da hoće, koji nemaju ništa da kažu o temi, ali su zato spremni da opljunu bez pardona
Da te citiram:
rizikujem da me napadnu kako žene tako i kvazi zaštitnici ljdskog morala zbog pokretanja ove teme. Nadam se da ovakva tema nije još pokretana ovde, a ja nisam mogao a da je ne otvorim. Zašto? ....
Sta da ti kazem, imas sposobnost predvidjanja blize buducnosti. A i uvrnuto shvatanje nekih stvari, ali nisi ni prvi ni jedini. I nemoj da mi se obracas sa 'draga', posto verovatno po godinama mogu da ti budem cerka. Ja se odjavljujem sa ove teme, tako da mozes da uzivas u mom odsustvu.
Edited by snowflake, 01 October 2012 - 19:49.
Posted 01 October 2012 - 19:48
Ne znam koji se nece sloziti sa tobom,ali za sebe mogu da kazem da te potpuno razumem.Koji muškarac se neće složiti samnom?

I samo ti pusti pogled da luta tamo gde mu je lepo,pusti te zenske manipulacije nabijanja osecaja krivice ni zbog cega...Dekolte zbog toga i postoji,da bi privlacio paznju...Onaj Jovo Tosevski,'jes da je muski sovinista,ali za neke stvari je apsulutno u pravu...
Posted 01 October 2012 - 21:37
Samo se necu sloziti da je to pravi outfit za politicki intervju