Jump to content


Photo

SMIRNOFF BREND AMBASADOR I MAJSTOR MIKSOLOGIJE KENDŽI DŽESI U POSETI


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 bomber bc

bomber bc
  • Members
  • 7 posts

Posted 24 September 2012 - 09:19

SMIRNOFF BREND AMBASADOR I MAJSTOR MIKSOLOGIJE KENDŽI DŽESI U POSETI NIŠU!Podela pića na muška i na ženska postoji, tačnije postoji zato što smo mi to dozvolili. Ustvari podele nema. Svako pije ono što njemu odgovara, pa je i majstor Miksologije Kendži Džesi rekao da se ni kokteli ne dele na muške i zenške. On voli da koktelima pristupa po osobi.

Kenji Jesse (Kendži Džesi )- jedan od najpoznatijih koktel barmena sveta, čuveni brend ambasador Smirnoff votke i majstor Miksologije, u poseti je našoj zemlji ovog meseca. Tokom njegovog boravka u Novom Sadu, Beogradu i Nišu predviđen je intenzivan program i specijalna obuka za barmene.

Niški barmeni imali su čast da ih ovaj majstor upozna sa malim tajnama svog rada. Kao i svaki predavač (a on je, slobodno mogu reći odličan) izveo ih je na ispit. Svako od njih morao je da napravi po jedan koktel, ali pre toga bilo je potrebno da ga očaraju teorijskim znanjem o koktelima. Zadatak je uspešno obavljen. Za dva sata obuke 20ak barmena napravili su koktele kakve do sada sigurno nisu, a stručni žiri (ovog puta novinari) imao je tu čast da oceni i proba skoro svaki koktel.

Ocena žirija : ostali su bez teksta. Brzina kojom on sprema je neverovatna, pozitivna energija Kendžija i fantasticni kokteli delovali su tako da su svi samo tražili još, još, još. To je definitivno bilo više nego dovoljno da shvati da je oduševio sve prisutne.
Smirnoff G-Fresh, Double martini, Cosmopolitan, Sex and the city su samo neki od koktela koje je spremao u Moskvi za Faithless, u Parizu za Duran Duran i Mark Ronsona, u Nju Jorku za N.E.R.D., Londonu za Pet Shop Boys i sada u Nišu samo za nas.

Kendži Džesi radio je nekoliko godina u barovima širom sveta, od Velike Britanije do Australije. Vodio je 6 godina ESP (Every Serve Perfect – Savršeno posluženo piće) trening program za kompaniju Diageo, najvećeg svetskog proizvođača alkoholnih pića i vlasnika Smirnoff votke. Tokom tih godina obučio je preko 20.000 barmena u 35 zemalja uključujući Japan, Poljsku, Veliku Britaniju, Austaliju, Rusiju, Indiju, SAD, Kinu i mnoge druge. Specijalizovan je za profesionalne treninge i radionice, kao i razvoj strategija za svetsku industriju alkoholnih pića. Kao globalni ambasador predstavlja Smirnoff votku i širom sveta prenosi poruku o kvalitetnom obavljanju barmenskog zanimanja i miksologije (nauke o pravljenju koktela). Kreira i sprovodi sve koncepte za Smirnoff koktele u okviru svetskog programa Smirnoff Experience.

Ako nekada budete u prilici da se šetate po Londonu prošetajte do bara LAB tamo ćete sigurno sresti ovog, vrlo pozitivnog majstora koktela, Kendži Džesija, a ako pak volite više Norvešku, trkom u bar Vivaldi, u jedan od njegovih omiljenih barova i obavezno probajte njegov omiljeni koktel Smirnoff G-Fresh.

Posted Image