U toku olimpijskih igara u ondonu 2012 tekla je virtualna nagradna igra. Glavne nagrade osvajaju prva 3 ucesnika koja popune sve slicice u albumu, dok ostali ucesnici koji popune sve slicice dobijaju mogucnost da album preuzmu u PDF formatu.
Sakupio sam sve slicice u albumu olimpijskih igara 2012 na sajtu B92 , 10-15 dana pre roka. Svakim danom je pisalo da ce uskoro biti omoguceno download-ovanje albuma u PDF formatu. Svakim danom sam proveravao u vise navrata da li je opcija omogucena, ali krajem avgusta aplikcija je pomerena i album nisam mogao da preuzmem. Poslao sam pitanje preko mail-a, ali mi niko ne odgovara. Veliki propust! Steta je, jer sam obaecao malom bratancu da cemo album odneti u fotokopirnicu i uraditi u boji :-/
Da li je neko imao slican problem, ili zna nesto vise o ovome

Album sa slicicama OI 2012
Started by
Dutchman
, Sep 02 2012 22:40
2 replies to this topic
Posted 02 September 2012 - 22:40
Posted 02 September 2012 - 22:44
Idi na igre.b92.net/album/olimpijada.php i otvorice ti se glavna strana i tu mozes da preuzmes album

Posted 02 September 2012 - 22:58
E Stevo, evo upravo sam nasao link u bookmarks-u(totalno sam zaboravio na to), popunio onaj mali formular i preuzeo, i nakon toga sam video tvoju poruku. U svakom slucaju, hvala