Kinik, you are never gonna get it!
Posted 30 July 2018 - 21:07
Posted 31 July 2018 - 04:53
...
... you are never gonna get it! ...
Srecom po mene - necu!
(btw, to je muzika moje kcere - siparice)
Srecom - proslo je!
...
Posted 31 July 2018 - 05:54
Da li je moguce da ovu infantilnu, smarajucu, nekreativnu, kokosharsku, "Lokice-Frajle" obradu jednog hita, neponovljivog, Mozarta 20 veka, boga-oca, godfather of soul ….. James Brown-a pokushavash da uvalish kao …….. "nikada ti necesh shvatiti"?
Pa ti dechko/devojko nemash ni osnovnu mizichku shkolu, ti si predshkolsko …. obdanishte
Treba ti zabraniti pristup Muzici na ovom forumu! Ti si Modelsice nivo!!! Karleusha! Ceca. Whatever!
Edited by Denis Jasharevic, 31 July 2018 - 05:57.
Posted 31 July 2018 - 07:41
...
...
Posted 31 July 2018 - 10:31
Posted 19 September 2018 - 18:18
Moja omiljena grupa Čejs end Status ove godine će izdati novi odnosno peti album pod nazivom RTRN II JUNGLE (povratak u džunglu, misli se na muzički žanr) što me je pozitivno šokiralo. Prijašnja 4 albuma preslušavam svaki dan kad idem na posao (putujem sat vremena) tako da ću sad imati albume za svih pet radnih dana
Evo jedne od pesme koja ćese pojaviti u novom albumu
Kover albuma
Posted 04 October 2018 - 15:25
Najbolji album za koji nikada niste culi...
Posted 05 October 2018 - 07:56
Najbolji album za koji nikada niste culi…
Niti cemo chuti.
Edited by Denis Jasharevic, 05 October 2018 - 08:35.
Posted 26 April 2019 - 20:53
Za sve one koji ne znaju, forum b92 prestaje sa radom.
https://forum.b92.ne...ada-foruma-b92/
To ne znaci i kraj naseg druzenja, posto se samo selimo na novu adresu.
https://forum.b92.ne...-za-novi-forum/
Forum smo mi i forum ostajemo mi. Za slucaj da nas ugase pre recenog roka, ostavite svoj kontakt (mejl, FB ili telefon) na PM
i meni
da vam javimo novo mesto okupljanja, bez obzira na to da li ste u mogucnosti da pomognete novcano kreiranje novog foruma ili ne. Forum ostaje besplatan i ostaje nas.
Javite se svi.
Nadam se da ce svako bar jednom videti ovu poruku, a cilj je postignut ako se ona smuci svima posle 3 dana.