Pa ti se druzish sa filipinskim i tajlandskim maserkama i iranskim arhitektama koji su zavrshili arhitekturu u Budimpeshti, sa sveckim ljudima, i zajedno se borite protiv globalizma i siromashtva u Shveckoj, nisi zatucana kao ja pa da se druzish sa srBovima, jebiga.
Najverovatnije ipak da se ti nisi druzila sa Srbovima zato shto si provela deceniju medju Laponcima i irvasima u selu od 7000 stanovnika, te ochigledno bez pomenutih primeraka. Ali si ishla redovno na litije i molebane za kosmet i metohiju u juzne krajeve Shvecke, da te zelja mine, no ...... ipak nedovoljno za druzenja, morala si da 'vatash saonice za Vilhelminu odma' posle velichanstvenih skupova.
Vidim da si upratio svaki detalj koji sam napisala na ovom forumu za onoliko godina. Ne smatram to uhodjenjem, naprotiv, imponuje mi

. I da, druzim se sa svim tim ljudima koje si naveo i za razliku od vas u Kanadi i USA (by Mrd) ponosim se time. A ponosim se i time sto me ne gledaju drugacije od njih, i ne treba.
Za deceniju medju Laponcima sam ipak uskracena. S njima sam zivela samo dve godine. Ovih dana se navrsilo osam godina da sam uopste u dijaspori. Do decenije ima jos da se ceka.
Ni na kakvim velicanstvenim skupovima nisam bila,. Samo na jednom protestu protiv silovanja madjunarodnog prava. To je bilo ono kad je na velika zvona proglaseno priznanje drzave koja vec godinama nikako da se uspostavi, a trudi se svim silama. Mora da joj Srbija nekako smeta. Jak je to medjunarodni faktor, svima se tresu gace od nje.
Ma samo pitam posto si imala temu o tome kako se organizuju uspesne demonstracije.Pitam te za pevanje jer kad si vec bila na protestu red je i da zapevas sa ostalim ucesnicima.Deluje kao prilicno fin svet
http://www.youtube.c...h?v=HdZMw2IX0o8
Nisam imala slicnu temu, a ti si pitao za pevanje s nekakvim zeMama, pa mi je odmah bilo jasno da lupas. Da nemas nesto pametno da kazes?
Nisu se preStavili kao drzava na OI ....... auuuuuuu, isekoshe vene, nisu imali svog Djokana da vijori zastavu visoko ..... kako ce to podneti?
Nemam pojma, ali nije zgodno. Ne verujem da su tako planirali, ali eto, desilo se. Bice bolje sledeci put.