...
Za ljubiteljicu Karleuse - dovoljno.
Za realan zivot - nedovoljno.
...
Bravo, super si ..idi sad radi nesto korisno , a ne da cekas moj post pa da odgovaras

Posted 13 July 2012 - 16:00
...
Za ljubiteljicu Karleuse - dovoljno.
Za realan zivot - nedovoljno.
...
Posted 13 July 2012 - 16:24
Bravo, super si ..idi sad radi nesto korisno , a ne da cekas moj post pa da odgovaras
Posted 13 July 2012 - 17:18
Posted 13 July 2012 - 17:20
Zar ima i onih koji je vole ?? ...
Posted 13 July 2012 - 17:38
Jbt dete, ti si izgleda malo zalutala.
Ne verujem o cemu se ovde raspravlja, o jednoj Krmeljusi, sa kosom koja joj raste iz obrva
Posted 13 July 2012 - 17:55
Da je zalutala, odavno bi joj to bilo stavljeno do znanja tako sto bi joj topic bio liferovan na deponiju.
Izgleda da je ipak na pravom mestu ...
Edited by Kinik, 13 July 2012 - 17:57.
Posted 13 July 2012 - 19:46
Posted 15 July 2012 - 00:09
Da je zalutala, odavno bi joj to bilo stavljeno do znanja tako sto bi joj topic bio liferovan na deponiju.
Izgleda da je ipak na pravom mestu.
Posted 15 July 2012 - 00:12
Jbt dete, ti si izgleda malo zalutala.
Ne verujem o cemu se ovde raspravlja, o jednoj Krmeljusi, sa kosom koja joj raste iz obrva
...
Gledah nesto kad je 'statirala u Grcku', - mora da joj je zestoko dojadilo.
...
Posted 15 July 2012 - 00:14
...
Aha, eno i 'visoko inteligentne', sve u 'krivinama' Kardashianke kolo vode u USA, a i kod Britni malo-malo pa neko iz Kongresa navrati po savet.
Mislim, sve te ribe su nezaobilazne.
Za sta, nezaobilazne?
Dobro, ova nasa blajhovana 'femka' sa osrednjom srednjom' jos ume i da balkanski jauce.
Mogu da zamislim kao joj druge vlasnice 'zhemskog organa' zavide - svaka ti cast sestro, kako si se uspesno uturila!
PS.
Samo da nekoga ne spopadne PC.
Eno ga lik, vlasnik Plejboja - tek koliko se taj nakupovao raznoraznih likinja!
...
Posted 15 July 2012 - 00:17
Hvala za podrsku, ovde izgleda da ako imas neko svoje misljenje i stav o necemu o cemu vecina nema, onda si luzer... mislim to samo govori o cinjenici da balkanomanija preovladava....
Posted 15 July 2012 - 00:26
necu ni da gledam jer znam koji je klip...hvala u svakom slucaju sto se trudis....ALI ne znam da li si upucen i ne znam da li si uopste procitao moje misljenje (mislim da nisi) jer ja sam navela da sam je pocela pratiti od onog momenta kada je pocela hajka po politickim emisijama... Usput samo da ti kazem da osoba koja nema sta da kaze sigurno ne bi gostovala po emislijama na B92,a ti kao aktivan forumas da ne delis svoja misljenja i neka svoja interesovanja sa B92, ne bi visio po B92 forumu... Misli sta hoces , ali ja i dalje tvrdim da je ona mnogo pametnija u odnosu na taj po meni "neobjasnjivi" klip ciji si link stavio...Pa shta cesh kad ne shvatamo genijalnost njenog polnog organa. Ne ljuti se na nas, balkanomani. Oprosti.
http://www.youtube.c...h?v=vJIpCKIiQ-0
Edited by silvijadj, 15 July 2012 - 00:27.
Posted 15 July 2012 - 00:33
necu ni da gledam jer znam koji je klip...hvala u svakom slucaju sto se trudis....ALI ne znam da li si upucen i ne znam da li si uopste procitao moje misljenje (mislim da nisi) jer ja sam navela da sam je pocela pratiti od onog momenta kada je pocela hajka po politickim emisijama... Usput samo da ti kazem da osoba koja nema sta da kaze sigurno ne bi gostovala po emislijama na B92,a ti kao aktivan forumas da ne delis svoja misljenja i neka svoja interesovanja sa B92, ne bi visio po B92 forumu... Misli sta hoces , ali ja i dalje tvrdim da je ona mnogo pametnija u odnosu na taj po meni "neobjasnjivi" klip ciji si link stavio...
Posted 15 July 2012 - 00:37
Sumnjam da znash koji je klip te da si ikada za choveka chula, samo jedan koji sam trenutno slushao, pa ga uporedih sa onim groznim zavijanjem tvoje ljubimice i ne odoleh da ga nakachim ..... nema veze, a ona je sigurno pametnija od predsednika Srbije, pa kakva je takva je, to si u pravu.
Uzivaj.
Posted 15 July 2012 - 13:12