Jump to content

Photo

Karleusa-zasto je ili vole ili ne

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
47 replies to this topic

#31 silvijadj

silvijadj
  • Members
  • 36 posts

Posted 13 July 2012 - 16:00

...

Za ljubiteljicu Karleuse - dovoljno.
Za realan zivot - nedovoljno.

...

Bravo, super si ..idi sad radi nesto korisno , a ne da cekas moj post pa da odgovaras :)

#32 Mrs. Nobody

Mrs. Nobody
  • Members
  • 754 posts

Posted 13 July 2012 - 16:24

Bravo, super si ..idi sad radi nesto korisno , a ne da cekas moj post pa da odgovaras :)

:ajme: Jbt dete, ti si izgleda malo zalutala.
Ne verujem o cemu se ovde raspravlja, o jednoj Krmeljusi, sa kosom koja joj raste iz obrva :piggy:

#33 Leon Da Vinci

Leon Da Vinci
  • Members
  • 293 posts

Posted 13 July 2012 - 17:18

Zar ima i onih koji je vole ??

Oni koji je vole : svaka ptica svome jatu leti .
Oni koji je ne vole : nedostatak Dopamin-a i norepinefrin-a za razne zombije i ostale spodobe

#34 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 13 July 2012 - 17:20

...

Zar ima i onih koji je vole ?? ...

Ima.
Frizerske zadruge koje valjaju 'oksizen' u buricima.

...

#35 vilhelmina

vilhelmina
  • Members
  • 11,937 posts

Posted 13 July 2012 - 17:38

Ne verujem o cemu se ovde raspravlja, o jednoj Krmeljusi, sa kosom koja joj raste iz obrva :piggy:

Da je zalutala, odavno bi joj to bilo stavljeno do znanja tako sto bi joj topic bio liferovan na deponiju.
Izgleda da je ipak na pravom mestu ;) .

#36 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 13 July 2012 - 17:55

...

Da je zalutala, odavno bi joj to bilo stavljeno do znanja tako sto bi joj topic bio liferovan na deponiju.
Izgleda da je ipak na pravom mestu ...

Aha, eno i 'visoko inteligentne', sve u 'krivinama' Kardashianke kolo vode u USA, a i kod Britni malo-malo pa neko iz Kongresa navrati po savet.
Mislim, sve te ribe su nezaobilazne.
Za sta, nezaobilazne?
Dobro, ova nasa blajhovana 'femka' sa osrednjom srednjom' jos ume i da balkanski jauce.

Mogu da zamislim kao joj druge vlasnice 'zhemskog organa' zavide - svaka ti cast sestro, kako si se uspesno uturila!

PS.
Samo da nekoga ne spopadne PC.
Eno ga lik, vlasnik Plejboja - tek koliko se taj nakupovao raznoraznih likinja!

...

Edited by Kinik, 13 July 2012 - 17:57.

#37 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 13 July 2012 - 19:46

...

Gledah nesto kad je 'statirala u Grcku', - mora da joj je zestoko dojadilo.

...

#38 silvijadj

silvijadj
  • Members
  • 36 posts

Posted 15 July 2012 - 00:09

Izgleda da je ipak na pravom mestu ;) .

Hvala za podrsku, ovde izgleda da ako imas neko svoje misljenje i stav o necemu o cemu vecina nema, onda si luzer... mislim to samo govori o cinjenici da balkanomanija preovladava....

#39 silvijadj

silvijadj
  • Members
  • 36 posts

Posted 15 July 2012 - 00:12

A ja ne mogu da verujem da ti koji sedis za kompom i lecis svoje frustracije tako sto ces necije misljenje da pose**s uopste i znas komp da koristis... pozzz :)

...

Gledah nesto kad je 'statirala u Grcku', - mora da joj je zestoko dojadilo.

...

Mislim sam tvoj nick ili kako god govori o tome ko si :) nobody :))))

#40 silvijadj

silvijadj
  • Members
  • 36 posts

Posted 15 July 2012 - 00:14

...

Aha, eno i 'visoko inteligentne', sve u 'krivinama' Kardashianke kolo vode u USA, a i kod Britni malo-malo pa neko iz Kongresa navrati po savet.
Mislim, sve te ribe su nezaobilazne.
Za sta, nezaobilazne?
Dobro, ova nasa blajhovana 'femka' sa osrednjom srednjom' jos ume i da balkanski jauce.

Mogu da zamislim kao joj druge vlasnice 'zhemskog organa' zavide - svaka ti cast sestro, kako si se uspesno uturila!

PS.
Samo da nekoga ne spopadne PC.
Eno ga lik, vlasnik Plejboja - tek koliko se taj nakupovao raznoraznih likinja!

...

Izblajhana da... al pogledaj malo oko sebe , mislim ako uopste imas drustveni zivot, pretpostavljam da ga nemas jer konstantno kuckas:)

#41 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 15 July 2012 - 00:17

Hvala za podrsku, ovde izgleda da ako imas neko svoje misljenje i stav o necemu o cemu vecina nema, onda si luzer... mislim to samo govori o cinjenici da balkanomanija preovladava....

Pa shta cesh kad ne shvatamo genijalnost njenog polnog organa. Ne ljuti se na nas, balkanomani. Oprosti.

#42 silvijadj

silvijadj
  • Members
  • 36 posts

Posted 15 July 2012 - 00:26

Pa shta cesh kad ne shvatamo genijalnost njenog polnog organa. Ne ljuti se na nas, balkanomani. Oprosti.

http://www.youtube.c...h?v=vJIpCKIiQ-0

necu ni da gledam jer znam koji je klip...hvala u svakom slucaju sto se trudis....ALI ne znam da li si upucen i ne znam da li si uopste procitao moje misljenje (mislim da nisi) jer ja sam navela da sam je pocela pratiti od onog momenta kada je pocela hajka po politickim emisijama... Usput samo da ti kazem da osoba koja nema sta da kaze sigurno ne bi gostovala po emislijama na B92,a ti kao aktivan forumas da ne delis svoja misljenja i neka svoja interesovanja sa B92, ne bi visio po B92 forumu... Misli sta hoces , ali ja i dalje tvrdim da je ona mnogo pametnija u odnosu na taj po meni "neobjasnjivi" klip ciji si link stavio...

Edited by silvijadj, 15 July 2012 - 00:27.

#43 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 15 July 2012 - 00:33

necu ni da gledam jer znam koji je klip...hvala u svakom slucaju sto se trudis....ALI ne znam da li si upucen i ne znam da li si uopste procitao moje misljenje (mislim da nisi) jer ja sam navela da sam je pocela pratiti od onog momenta kada je pocela hajka po politickim emisijama... Usput samo da ti kazem da osoba koja nema sta da kaze sigurno ne bi gostovala po emislijama na B92,a ti kao aktivan forumas da ne delis svoja misljenja i neka svoja interesovanja sa B92, ne bi visio po B92 forumu... Misli sta hoces , ali ja i dalje tvrdim da je ona mnogo pametnija u odnosu na taj po meni "neobjasnjivi" klip ciji si link stavio...

Sumnjam da znash koji je klip te da si ikada za choveka chula, samo jedan koji sam trenutno slushao, pa ga uporedih sa onim groznim zavijanjem tvoje ljubimice i ne odoleh da ga nakachim ..... nema veze, a ona je sigurno pametnija od predsednika Srbije, pa kakva je takva je, to si u pravu. ;) Uzivaj.

#44 silvijadj

silvijadj
  • Members
  • 36 posts

Posted 15 July 2012 - 00:37

Sumnjam da znash koji je klip te da si ikada za choveka chula, samo jedan koji sam trenutno slushao, pa ga uporedih sa onim groznim zavijanjem tvoje ljubimice i ne odoleh da ga nakachim ..... nema veze, a ona je sigurno pametnija od predsednika Srbije, pa kakva je takva je, to si u pravu. ;) Uzivaj.

Od ovog trenutnog jeste ... pa ti vidi :)

#45 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 15 July 2012 - 13:12

...

Tema je tamo gde i pripada.

...