Pa eto zanima me zasto je volite i zasto je treba voleti i obrnuto... Hvala na odgovorima

Edited by silvijadj, 09 July 2012 - 22:25.
Posted 09 July 2012 - 22:21
Edited by silvijadj, 09 July 2012 - 22:25.
Posted 09 July 2012 - 23:04
Posted 10 July 2012 - 11:36
Svaka cast za angazman u pogledu gej prava, ali ipak je ona podjednako kao i cece, palme i ostali proizvod totalne destrukcije razuma tokom poslednjih par decenija...tako da ipak sto manje nje i o njoj u javnom zivotu, to bolje.
Posted 10 July 2012 - 13:11
Pa sta da vam kazem
bicu iskrena...
Posted 10 July 2012 - 13:15
Posted 10 July 2012 - 16:12
Dakle imaju pitanje vezano za Jelenu Karleusu i jedan od ponudjenih odgovora Sodoma i Gomora i niko od studenata nije mogao da skapira da je profesor koji je sastavio pitanje imao nameru da se na jedan fantasticno duhovit nacin sprda na racun doticne osobe i muzicke (a i opste) kulture u Srbiji? Em glupi studenti, em glup dekan koji poziva na kazne, sjajno...Samoubistvo iz zasede
http://www.b92.net/i...2&nav_id=625117
Posted 10 July 2012 - 16:21
Posted 10 July 2012 - 18:12
Posted 10 July 2012 - 20:46
aj djevojko ne zajebavaj...
Posted 10 July 2012 - 21:04
Posted 10 July 2012 - 21:08
...
Secam se neke godine, nesto me pozovu u '29 Novembar', bese u firmi neko lopinstvo.
Gde ja dodjem sa 3 diskete i tri passworda, pa im kazem - evo vam ispis sa diskete i password jedan, password 2 i password 3.
Videcete i sami da je ovo drljavina. A kopije disketa imam na par mesta.
Oni se samo nasmejali i kazu - slobodni ste.
Izadjem ja iz 29. Novembra, predjem preko puta ulice i vidim kiosk totalno oblepljen ruznim muskim slikama.
'Pise - 'ubijen Cenda, Karleusin decko!'
Gde sam sam sebi rekao - 'hebote, da je nisi kresao bio bi ziv!'
To je sve sto imam da kazem o Karleusi, a ono njeno, kao, drljavjenje oko 'gejeva' pa to je samo trajalo dok joj 'fuzbaljerski muz' nije rekao - zacep', de!
I ona zacepila!
...
Posted 10 July 2012 - 21:12
Pre bih rekla da je ona njemu rekla bolje ne pricaj ...
Edited by Kinik, 10 July 2012 - 21:13.
Posted 10 July 2012 - 21:19
Pre toga, iskompleksirana Karleusa je onako puna sebe izjavljivala, "Odkad se zabavljam sa njim na mene svi gledaju sa strahopostovanjem. Bivsi ortaci iz skole ne smeju da mi se jave..."...
Secam se neke godine, nesto me pozovu u '29 Novembar', bese u firmi neko lopinstvo.
Gde ja dodjem sa 3 diskete i tri passworda, pa im kazem - evo vam ispis sa diskete i password jedan, password 2 i password 3.
Videcete i sami da je ovo drljavina. A kopije disketa imam na par mesta.
Oni se samo nasmejali i kazu - slobodni ste.
Izadjem ja iz 29. Novembra, predjem preko puta ulice i vidim kiosk totalno oblepljen ruznim muskim slikama.
'Pise - 'ubijen Cenda, Karleusin decko!'
Gde sam sam sebi rekao - 'hebote, da je nisi kresao bio bi ziv!'
To je sve sto imam da kazem o Karleusi, a ono njeno, kao, drljavjenje oko 'gejeva' pa to je samo trajalo dok joj 'fuzbaljerski muz' nije rekao - zacep', de!
I ona zacepila!
...
Posted 10 July 2012 - 21:20
Pre bih rekla da je ona njemu rekla bolje ne pricaj
...
Vidi bogca ti, - smeli da se suprotstave sprocut 'fuzbaljske mafije'?
Ne pricaj svasta!
Pa tada su i 'sVrbski svecki fuzbaljeri begali odavle'!
...