Predlozi, pitanja.....
Posted 30 July 2012 - 00:37
Posted 06 August 2012 - 20:06
Ako je moguće, voleo bi obrazloženje za ovaj ban? Još posebno što se tiče "nacionalističkih provokativnih generalizacija".Vidimo se za 30 dana. Nadam se sa manje nacionalistickih provokativnih generalizacija.
Ne znam istoriju ovog forumaša niti sam ga pratio, samo sam pratio tok debate pa sam se zapitao što je "provokativno nacionalistički generalizovano" u njegovim postovima na tu temu te konkretno u ovom, zbog kojeg je banovan, a toliko odskače od nekih drugih sadržaja u replikama.
Edited by dhx, 06 August 2012 - 20:07.
Posted 06 August 2012 - 20:11
Ako je moguće, voleo bi obrazloženje za ovaj ban? Još posebno što se tiče "nacionalističkih provokativnih generalizacija".
Ne znam istoriju ovog forumaša niti sam ga pratio, samo sam pratio tok debate pa sam se zapitao što je "provokativno nacionalistički generalizovano" u njegovim postovima na tu temu te konkretno u ovom, zbog kojeg je banovan, a toliko odskače od nekih drugih sadržaja u replikama.
Čovek je napisao kao repliku na diskusiju o streličarstvu "Srbi i oružje..." čime je aludirao na rat u bivšoj SFRJ. Pre toga je nepotrebno širio priču o medaljama ali je ovim prešao granicu.
Posted 07 August 2012 - 01:35
Pa lepo rekoh, nešto što ne odskače od komentara u drugim replikama, pre njegove - alias aluzije na rat:Čovek je napisao kao repliku na diskusiju o streličarstvu "Srbi i oružje..." čime je aludirao na rat u bivšoj SFRJ. Pre toga je nepotrebno širio priču o medaljama ali je ovim prešao granicu.
Onda dolazi (nepotrebna, slažem se) priča oko "srpskih" olimpijskih medalja:
Vi imate 100 medalja? Odkud vam to?
Kolektiv reaguje kako već reaguje, svako po svojoj pameti, neko uz manju, neko uz veću dozu "poznavanja" materije, neki su neskromno obrazložili i koncept medjunarodne legislative a neki i koncept hrvatske države, a neko je čak terao forumaša sa ovog foruma u svoj
Sledi post koji je izbrisan, kojeg nisam pročitao, pa sam sasvim korektno tražio pojašnjenje zbog:
Vidimo se za 30 dana. Nadam se sa manje nacionalistickih provokativnih generalizacija.
Pa se nadam, da ću ga u sportskom olimpijskom duhu, koji ovde po većini vlada, i dobiti.
Posted 07 August 2012 - 02:16
Posted 07 August 2012 - 08:05
Ako je napisao tako, sasvim opravdano."Eh, Hrvati i oruzje, ovaj je sigurno vezbao pre tacno 17 godina"
Hvala na odgovoru, možda mu možeš u ime dobrog domaćina i zbog ostalih "posrednih razloga" (da ne talasam više) u celokupnoj situaciji smanjiti kaznu. Ako je pametan, shvatiće.
Posted 12 August 2012 - 17:56

Posted 12 August 2012 - 17:57
Nije još krajHtela bih da kazem da sam uzivala u druzenju i jos bitnije zajednickom nerviranju u ovih 16 dana

Čekaj medalje u modernom petoboju i na kraju zatvaranje.
E da i izbor za Miss nije završen.
Posted 12 August 2012 - 17:58

Posted 12 August 2012 - 18:07

Posted 12 August 2012 - 21:54

Edited by Milutinov Tata, 12 August 2012 - 21:54.
Posted 12 August 2012 - 22:38
Zašto bre?
Posted 12 August 2012 - 23:04

Najboljih 16 dana dana na ovom forumu definitivno.
Pocelo je sa otvaranjem tema, svaka tema prica za sebe, uvodi naprosto savrseni, uvodnicarima svaka cast i hvala

Nastavilo se sa live pracenjem streljastva, koje je bilo genijalno, pa nastavismo sa ostalim sportovima, atletikom, ekipnim, ma savrseno.
Pa onda izbor za mis, DJ care

Kao slag na tortu dosle su ove dve poslednje medalje, ne mogu da se odlucim koja mi je draza.
U euforiji sam bio u subotu, dok sam gledao borbe nase carice Milice, pa danas reprize, pa jeza tokom intoniranja himne, hvala Milice

Ali ovo danas, pa ova bronza je kao zlato, hvala sudijama sto su nam omogucili taj osecaj, veliko hvala, a jos vise hvala nasim igracima koji su pokazali kako se bori za Srbiju

Olimpijske igre su cudo, to je neuporedivo sa bilo kojim drugim takmicenjem, uzivanje je bilo pratiti ih.
I dosao im je nazalost kraj

Posted 02 April 2013 - 18:51
Posted 09 April 2013 - 18:56
Jesi car