... daleko ispod nivoa brige za koke nosilje ...
Ili za 'masnu piq ...'
...
Posted 17 September 2012 - 17:50
... daleko ispod nivoa brige za koke nosilje ...
Posted 18 September 2012 - 09:32
Posted 18 September 2012 - 09:41
Posted 18 September 2012 - 10:40
Da je Hitler primljen na likovnu akademiju a Sapunaru neko dao aspirin sve bi bilo drugačije.
Posted 18 September 2012 - 11:18
POstepeno saznajem da su svi bolesni ili ludi. Ljudi padaju pod pritiskom, kolege se gube. Bolesnima daju 6-10 plata da biu dali otkaz, (gouden handdruk)
Postepeno ludim zbog uzasa koji vidim i zbog svega sto mi se namece. Umirem od gadjenja spram te ljudske bede i poslusnosti...
Posted 18 September 2012 - 11:25
Tebi ni na koji način Sapunar, a bogu hvala ni Hitler, ne sprečava da živiš svoh liberalni san.
Ta sitna dobacivanja i podjebavanja ti ne pomažu u tome, osim ako je to ono što želiš od života, ako je to vrhunac životnog zadovoljstva. U tom slučaju, uživaj.
Edited by melankolic, 18 September 2012 - 11:27.
Posted 18 September 2012 - 11:52
Posted 18 September 2012 - 12:08
Posted 18 September 2012 - 12:11
pa nisam ja ceo zivot mislio ovako i bio ovakav
Posted 18 September 2012 - 12:16
Ali zato jesi ceo život razmažen, kmeza.
Zamisli da se meni, svaki put kada imam temperaturu, nisu našli roditelji da mi prinesu aspirin. Šta sam trebao, da ih se odreknem preko novina/ foruma?
Posted 18 September 2012 - 12:25
da jsam samo shvatio da su ziasta slobodni ljudi ostrva, nezainteresovani za druge ako nemaju novcani, emocionalni, seksualni ili neki drugi interes
drustvo slobiodnih ne funkcionise kafd si slab, ako si dete ili starac
znas li kako zive deca ovih slobodara... u paklu
Edited by melankolic, 18 September 2012 - 12:30.
Posted 18 September 2012 - 12:29
Uostalom, kako to da niko ne beži iz tog Zapadnog pakla i da ga masovno naseljavaju ljudi iz Istočnih rajskih ostrva?
Posted 18 September 2012 - 12:36
bekstvo tek pocinje. Meksikanci napustaju USA. DO sada je na zapadu bilo vise posla. tako je bilo i za mene.
Ali pomislii na ekonomske aspekte slobode. Oni moraju da zive sami, da imaju svako svoju, barem sobu.... Skupi su.
Kinezi su jeftiniji, a ne zive u slobodi.
I to je ubilo slobodu.
Slazem seja. lep je taj osecaj, ali samo kad si s aprave strane. A ako te zena ostavi jer je ne "zabavljas" jer si deprimiran, jer ne zeli da "emotivno ulaze u tebe".
To e mnogima desilo, ili obrnuto.
Oni su nezrele licnosti. Upravo zato sto su bili prepusteni sebi. Treba im stalna zabava, stimulans.
Edited by melankolic, 18 September 2012 - 12:38.
Posted 18 September 2012 - 12:43
Kada sam ja to rekao da živim liberalni san? Ja ceo svoj život živim taj vaš desničarski, protofašistički san u kojem je bitno samo ono što "mi" radimo a svet može da ode do đavola, uvek negde između vremenske prognoze i odjavne špice.
Ono što ću ponavljati dokle god sam na forumu je da ta vaša ljubav prema domovini, antiglobalizam, "pravda za male narode" i sl. bulažnjenja potiču iz pregoleme frustracije koje može da gaji samo ograničen čovek. Slobodan čovek, duhom i telom, može da preživi i u diktaturi (kakva je u Srbiji jer alternative vladajućem etnocentrizmu nema) ali vama, ograničenima, ne pomažu ni najdemokratskiji sistemi da se izdignete iznad nacionalnih taraba.
To na najbolji način prikazuje naš Aspirinko.
Posted 18 September 2012 - 13:13
Tebi ne treba zabava? Ne verujem ti.
Žena nije ničiji rob i ako želi da menja svoj život, da proba da bude nešto što do sada nije bila, to je njeno pravo. S tim su na Zapadu odavno raskrstili dok na Istoku "ženi nije mesto" gde i muškarcu.
Ne, nego ćeš je vezati za radijator i prinositi joj hranu?
Samo se u primitivnim društvima promiskuitet žena naziva kurvarlukom a muškaraca mačizmom.
Svako ide gde misli da mu je najbolje. Ne bi ti išao u Holandiju da nisi mislio da će ti biti bolje. Otišao bi u Kinu ili Rusiju odavno da misliš da je tamo bolje nego u, recimo, Srbiji ali ti tako ne misliš. Tebi samo treba prineti aspirin kad imaš temperaturu. Možda i dobiješ kad na vrbi rodi grožđe.