Jump to content


Photo
- - - - -

Preparati za pse iskustva


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 igoigo

igoigo
  • Members
  • 1 posts

Posted 03 June 2012 - 23:25

Pozdrav svima ! Interesuje me da li neko ima isustva sa preparatom PetsSpark posto imam malog maltesera i ima crvenilo oko ocuju a cuo sam da je ovo jako efikasno pa me interesuje da li je neko vec koristio i kakvi su rezultati .

Hvala svima !

Edited by DJ_Vasa, 04 June 2012 - 20:47.
Izbrisan link: reklamiranje firmi nije dozvoljeno


#2 Pitbull

Pitbull
  • Banned
  • 617 posts

Posted 09 July 2012 - 20:33

Sa jednog kučkarskog sajta:

Što se tiče okica, maltezeri su bijela pasmina pa im se ispod okica vide tzv. suzice... Inače, svim pasminama okice suze, s tim da ima izuzetaka kod pojedinih pasa, naravno...
Dlaku ispod očiju ni slučajno ne treba rezati makazama! Ukoliko to budete uradili, psića će dlaka koja će rasti bockati u oči i izazivati jače suzenje! Ono što je najbitnije je zaustaviti suzenje nekim od preparata (tada će se stvarati tvrde krmeljice)... Svojim psima sam koristila Angels Glow (prah) koji sam nabavljala u SAD-u, ali ga sada možete nabaviti i u Evropi... Čak je jeftinije preko interneta naručiti nego da ga uzmete recimo u Zg-u kod veta... http://www.angelsglow.com/ A novi proizvod koji je također jako dobar je Pets Spark http://www.petsspark.com/ i on nema antibiotik u sebi (mada je i u Angels Glow-u jako jako mala količina antibiotika i od njega mu neće ništa biti! Nikada se niti jednom psu nije ništa desilo pa neće ni vašem...) Kada zaustavite suzenje, vremenom će dlaka izbijeliti, to vam 100% garantiram! Posted Image

#3 Pitbull

Pitbull
  • Banned
  • 617 posts

Posted 11 February 2013 - 16:46

Не знам да ли је ово право место за то, али ово једноставно морам да поделим са кучкарима ( и мачкарима) ;)

Наиме, реч је о медаљону против бува и крпеља "Пет протектор". Никако, али ни под каквим околностима немојте купити то ср**е. Не вреди ни пет пара ( камоли 50 еврића), а штета коју ћете претрпети и ви и ваш пас / мачка је огромна. Овај мој несрећник се толико намучио да се то не може описати.

Дакле, поучен позитивним искуством са немачким медаљоном ( али није био "пет протектор" ) , набавим ја "пет протектор". Цело лето прође без иједног крпеља или буве. За крпеље нас је очигледно бог погледао, а буве није имао од кога да добије ( пошто се у парку игра са третираним псима ) и ја сам био убеђен да медаљон "ради". Међутим, пре извесног времена у нашу зграду се "доселило" штене добермана препуно бува ( са којим се овај мој, наравно, играо до изнемоглости). Од тада почиње његова ( а и моја ) голгота. Пас је бесомучно вукао дупе по патосу, врпољио се, лизао, гризао.... Као за баксуз, наш ветеринар није био у Београду, и ја га одведем у "Ветерину Београд", код оних шлосера. Прегледају га и кажу пуне су му аналне жлезде.Среде они то (шатро ), али бољитка ниоткуда. Кад се наш ветеринар вратио, одма'је извалио да су у питању бувци. Кренем ја у третирање буваца - поспем га оним прашком против бува, умотам га у пешкир и ставим у каду. После десетак минута кад сам скинуо пешкир, на СТОТИНЕ мртвих бува је спало са њега. Без претеривања, када ми је била црна од бува различитх величина. Како несрећа никад не иде сама, третирао сам га још два пута против унутрашњих паразита ( адвокат и дронтал ), добио је страховиту инфекцију предње шапе и 10 инекција. Цео стан сам у четири наврата прскао "неоостамосан" - ом и сада је све ок. Све у свему, трошак за санирање последица " пет протектора" - преко сто евра. Зато памет у главу и само проверени препарати!