Jump to content


Photo
- - - - -

Pomoc oko izrade sajta, SEO i marketing


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
20 replies to this topic

#16 CYBERMANIA

CYBERMANIA
  • Members
  • 75 posts

Posted 15 February 2013 - 03:02

Da li neko moze da odgovori na pitanje sta se trenutno smatra black hat seo tehnikama ?

Link farme, keyword u tekstu i meta tag stuffing, IMG cloaking, TXT Cloaking, link cloaking, kupljene reklame (da :) ), dupli tekstovi, sybil i jos stotinu drugih tehnika.

Uglavnom, nista od toga nije preporucljivo i samo ce naneti vecu stetu nego bilo kakvu korist, s obzirom da se sve to poprilicno lako detektuje.

 

Drugim recima, bolje ne dirati nista nego petljati sam i vagati black/white seo.



#17 CYBERMANIA

CYBERMANIA
  • Members
  • 75 posts

Posted 02 March 2013 - 19:45

Svašta si ti ovdje naveo kao black hat tehnike, istina, nešto od toga je točno, a nešto nije, po tvojoj logici i web dizajn pripada sferi koja nije white, jer i u sklopu dizajna možeš ubaciti reklamu koja odražava sam web dizajn?

 

Nisi lepo skontao ili pises koliko da napises. Lepo sam naveo tehnike koje se trenutno vode kao blackhat, bilo onsite bilo offsite.

 

Mogao si relevantniji odgovor da napises, kako bi post imao neku tezinu. Ovako sa ovim linkom je samo spam.



#18 popns

popns
  • Members
  • 1 posts

Posted 07 March 2013 - 15:02

Worpress je najpopularnija platforma za blogove i nije ograničen samo na sajtove toga tipa. Uz pomoć Wordpress-a moguće je kreirati sajtove različite kompleksnosti od najjednostavnijih do komplikovanih za koje će vam trebati poznavanje tehnologija HTML, CSS, JavaScript i PHP.



#19 Think Smart Marketing

Think Smart Marketing
  • Members
  • 1 posts

Posted 09 June 2013 - 17:57

Uvek je najbolje da seo radi neko ko je strucan za to. Dobro optimizovan sajt ce sam isplatiti ovu uslugu i tako treba razmisljati. :)

O kojoj je industriji rec? Cime se bavi firma?

 

Da li razmisljas o optimizaciji konverzija? Jedan deo je da ''dovuces'' potencijalne klijente na sajt ali nakon toga je isto tako bitno da telefon zazvoni! :)


Edited by mfmilan, 09 June 2013 - 22:01.
Uklanjanje reklame


#20 markoni2202

markoni2202
  • Members
  • 2 posts

Posted 04 July 2013 - 07:00

Razvijanje sajta je svakodnevan i dugotrajan posao, od razmisljanja, planiranja do realizacije, pa sve ponovo u krug. Ako iskreno i ozbiljno pristupis poslu uspeh je dostizan.


Edited by mfmilan, 04 July 2013 - 09:12.
Reklama


#21 Faribo

Faribo
  • Banned
  • 5 posts

Posted 13 August 2013 - 15:51

U nekim skolicama bi rekli da vidimo funkciju cilja pa da pokusamo da budemo korisni i kao predlozimo neku sugestiju. Covek hoce sajt, bez jasne funkcije cilja, ciljnih klijenata, trzista, proizvoda, kategorije, bez ijedne razumne konkretne odrednice i dobije sijaset univerzalnih pametnih saveta. .. E kad bi to tako islo, Google ne bi bio to sto jeste a pola marketing agencija koje se bave SEO bi se momentalno pogasile :)

 

Dakle, jasna funkcija cilja, jasna tematika, kategorizacija i jako bitno jasan budzet za razvoji optimizaciju sajta. to bi bio nek iinzenjerski logican sled koraka. Sve drugo je Sabac sa okolinom Ljubovije pa prkeo Bajine Baste a moze i na Valjevo..