srbija desavanja u makedoniji
Posted 11 May 2012 - 23:01
Posted 11 May 2012 - 23:06
Ila na postojeci tred iz regiona, ili na Deponiju.
...
Posted 11 May 2012 - 23:10
...
Ila na postojeci tred iz regiona, ili na Deponiju.
...
Pa ja ga pitah "fala na čemu, momče Makedonče", ali posta više nema !
Posted 11 May 2012 - 23:17
Pa ja ga pitah "fala na čemu, momče Makedonče", ali posta više nema !
pa hvala svima koji iskazuju likovanje zbog ubistva, protesta , problema i svega ostaloga sto nam se desava sada u makedoniji... tim tipovima kazem 'HVALA'
inace sam pola srbin, cesto idem u srbiju, pa imam pravo da kazem svoje mislenje, momak

Posted 11 May 2012 - 23:24
pa hvala svima koji iskazuju likovanje zbog ubistva, protesta , problema i svega ostaloga sto nam se desava sada u makedoniji... tim tipovima kazem 'HVALA'
inace sam pola srbin, cesto idem u srbiju, pa imam pravo da kazem svoje mislenje, momak
Ja ovde ne videh likovanje zbog takvih grozota, šta ti pada na pamet ?
Posted 12 May 2012 - 01:10
Niko ne likuje.pa hvala svima koji iskazuju likovanje zbog ubistva, protesta , problema i svega ostaloga sto nam se desava sada u makedoniji... tim tipovima kazem 'HVALA'
Ali ako je poenta da sad srpski nacionalisti treba da pomazu makedonskim nacionalistima, onda samo mogu da kazem - gonite se i jedni i drugi u tri lepe p. m. (naravno, srpski nek se dalje gone, posto moram da trpim njihova sranja svakodnevno). Smrt nacionalizmu svake vrste.
Posted 12 May 2012 - 23:51
Posted 12 May 2012 - 23:56
zao mi je sto si tako nesto pomislio.pa hvala svima koji iskazuju likovanje zbog ubistva, protesta , problema i svega ostaloga sto nam se desava sada u makedoniji... tim tipovima kazem 'HVALA'
zao mi je, kao i svim normalnim ljudima, zbog svih desavanja kod vas.
i naravno da imas pravo da kazes svoje misljenje, cak i da nisi pola srbin.