Jump to content

Photo
- - - - -

O forumu, onako uopsteno...

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
123 replies to this topic

#121 CharlieS

CharlieS
  • Banned
  • 6 posts

Posted 13 January 2016 - 01:57

Dobro veche gospodine, ja zivim u zemlji chlanici NATO pakta, tako da mogu da radim shta mi se prohte. Znachi izivljavanje, chista sila. Jel dobar odgovor?

Moja boravisna adresa je takodje u jednoj od zemalja EU/Nato pakta i kad tamo boravim uopste nemam potrebu da posecujem bilo kakav forum a kamoli da lecim frustracije. Radije posetim prijatelje i neka meni draga i lepa mesta.Cemu to izivljavanje i siledzijstvo, zar nema lepsih stvari koje imas za raditi u toj drzavi/gradu?

Ako je to vec patoloski - onda forum nije odgovarajuce mesto za tebe.

3. Masis redosled - nisu kriticari iselili pa poceli da izvana kritikuju. To su (vecinom?) ljudi koji su citavo vreme kritikovali, pa kad nisu nista postigli kritikom - otisli su (jesi li cuo za izraz "odliv mozgova?" ;)  ).

Pa kad nisu nista postigli kritikom dok su bili ovde, zar ce iz dalekog sveta nesto vise postici? Bice da je nesto drugo u pitanju.

#122 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 13 January 2016 - 02:29

Sumnjash da sa mnom neshto nije u redu .... mislim ..... sa glavom?

#123 zoran59

zoran59
  • Members
  • 10,124 posts

Posted 13 January 2016 - 02:36

.....

Pa kad nisu nista postigli kritikom dok su bili ovde, zar ce iz dalekog sveta nesto vise postici? Bice da je nesto drugo u pitanju.

A ko kaze da se svime moze/mora nesto postici? Kad se opalim cekicem po prstu, opsujem - psovkom nisam nista postigao, al' ipak... ;)

Ovako, rodjen sam na Balkanu. Moji roditelji nisu imali pameti da pre toga sami isele i rode me negde drugde, pa sam morao sam. Sad, umesto da ih psujem, kritikujem tamosnje stanje - to je ekvivalent psovke kojom nista necu postici... :D

Edited by zoran59, 13 January 2016 - 02:40.

#124 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 24 January 2016 - 16:39

Ispostavilo se Charlie da si imao-nemao potrebu da posecujesh forume izgleda samo lechio frustracije ....... Ako je to vec patoloshki - onda ovaj forum nije za tebe.

Trajao si 6 (slovima:6 :)) postova. Ali gledaj na to sa lepshe strane .... sad, kad se vratish na svoju "boravishnu adresu", imacesh vremena da posecujesh prijatelje i obilazish neka tebi draga i lepa mesta.  :rotflmao: .

Moja boravisna adresa je takodje u jednoj od zemalja EU/Nato pakta i kad tamo boravim uopste nemam potrebu da posecujem bilo kakav forum a kamoli da lecim frustracije. Radije posetim prijatelje i neka meni draga i lepa mesta.Cemu to izivljavanje i siledzijstvo, zar nema lepsih stvari koje imas za raditi u toj drzavi/gradu?

Edited by Denis Jasharevic, 24 January 2016 - 16:55.