Jump to content


Photo

Ponovni koncerti Cece i Ace Lukasa...uskoro!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 zzzzz

zzzzz
  • Members
  • 2,055 posts

Posted 18 July 2003 - 23:02

Dakle, posto su se Ceca i Aca vratili, red bi bio da im damo jos para (bar oni koji su im i do sada davali). Znam da vi verovatno niste isli na njihove koncerte (ili bar tako tvrdite okolini), ali sigurno znate bar nekoga ko jeste i zivo me zanima da malo prostudirate i njihovo misljenje. Da li ce Marakana opet biti puna? Da li vam komsija koji drzi kafic i dalje do 5 ujutro pusta njihove ili necije tudje hitove? Da li, na kraju krajeva, postoji neka nada u opamecivanje ovog nesretnog naroda, ili je i dalje jedini razlog sto se ona reklama za C kafu vise ne pusta - strah?
Pitanja je mnogo, a odgovora se pribojavam, pa za sada postavljam samo ova pitanja, a vi, ako vam se ne gadi, odgovarajte.

#2 Pobunjenik

Pobunjenik
  • Members
  • 3,359 posts

Posted 19 July 2003 - 11:21

Па сад ће Цеца да буде још већа "звезда" него што је била, јер народ ће сад из доброг старог српског инада да слуша ону која је жигосана од стране актуелне власти.

#3 Hippie

Hippie
  • Members
  • 4,385 posts

Posted 19 July 2003 - 15:09

Па сад ће Цеца да буде још већа "звезда" него што је била, јер народ ће сад из доброг старог српског инада да слуша ону која је жигосана од стране актуелне власти.

:lol: ....pa dobro je poznato da mi od ratnih zlocinaca pravimo heroje :lol: ...samo sto se Ceca skrivala iza svog glasa i stasa ...i skrivenog oruzja :lol: :lol: ....sto bih ja imala reci da opisem koliko su mi te osobe poput Cece i Ace ljigave ..pa jooooooojjj :lol:

#4 Nely

Nely
  • Members
  • 69 posts

Posted 20 July 2003 - 20:58

bojim se da je samo leto i vrucina sprecilo idiota koji drzi nocni klub u mojoj zgradi da ne pusta pomenute "pevace" i da ih izvode neki inkognito ansambli uzivo do 7, a ne do 5 ujutru, a da me posle gazda uverava kako je sve papire i dozvole legalno dobio. Buku koju cujem na 4. spratu on podvodi pod gradsku buku. Ceca i Aca su svesamo nisu gradska buka. Oni su gradska nesreca!
:lol: