Jump to content


Photo

Backpacking in Egypt


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 markor

markor
  • Members
  • 1 posts

Posted 18 July 2003 - 21:52

Hey. :lol: :lol: :lol:
27 Jula polecem za Kairo, tamo sam par dana, plan mi je da uzmem voz do Aswana pa da iznajmim mali jedrenjaka do Luxora pa bus do Hurghade pa feri do Sharma, pa kamila stopom do Dahaba pa se posle penjem na Sinai da obidjem manastir Sv. Katarina, pa Aleksandria, pa oaza Sywa... Pa nazad kuci. Jedno 3-4 Nedelje.
Da bice sve na sajtu. MARKO PUSTOLOV
Jel isao neko, jel ide neko, jel imate neki savet B)

#2 kinky kitten

kinky kitten
  • Members
  • 2,915 posts

Posted 19 July 2003 - 13:21

Ja sam bila u Kairu pre jedno 3 godine... plan ti je odlican ali si odabrao nezgodan termin... tamo je pakao u ovo doba godine. Neki oktobar bi bio idealan, toplo, mozes i da se kupas a opet nije nepodnosljivo. U Sharmu na primer, ti je sad i voda pretopla B) .
Ipak, ne sumnjam da ces se super provesti :lol: Za Kairo mogu da ti dam par saveta... Od prevoza nemoj da ti padne na pamet da koristis autobus, samo taxi (sve je na fazon cenkanja, nema taximetra) ili metro, ali nemoj da se zeznes da udjes u prvi kupe, on je samo za zene, ostali su mesoviti :lol: Egipatski muzej je ok, ali je muzej islamske umetnosti impresivniji i nikako nemoj da zaobidjes koptsku cetvrt, kao ni piramide, naravno!!! Za ostalo sumnjam da ces imati vremena, obzirom da ces biti samo par dana.
Lep provod i pisi kako je bilo kad se vratis :lol: