Jump to content

Photo

Pozdrav svima

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
114 replies to this topic

#31 KANDAhar

KANDAhar
  • Members
  • 5,117 posts

Posted 20 February 2012 - 18:23

To je kao kada stavite 10 ljudi razlicitog temperamenta, nacina razmisljanja,ubedjenja ili cilja koji individua zeli da postigne u jednu sobu i ocekujete da se dogovore oko svega, pa normalno, najjaci ce prvi gledati TV, ici da se tusira i sl.

:lol:

Kakva iskusna navlakuša ...

reci ti nama šta TI misliš -> pa ja mislim to i to -> mi mislimo da ti nemaš tu šta više da misliš Posted Image

ubiste jedno mlado i krhko nacionalno biće, žedno saznanja o "drugom i drugačijem"... ko prvi ide da se tušira?

#32 Golubica

Golubica
  • Members
  • 3,253 posts

Posted 20 February 2012 - 18:25

golubice, javi se akademskom momku na pm :P

More, ja se ubih trazeci gde sam to napisala da bih da diskutujem uzivo :lol: Il' ja ne umem da pisem il' nas akademac ne ume da cita, trece nema...

#33 mrd

mrd
  • Members
  • 18,143 posts

Posted 20 February 2012 - 18:43

1329758700[/url]' post='3473535']
More, ja se ubih trazeci gde sam to napisala da bih da diskutujem uzivo :lol: Il' ja ne umem da pisem il' nas akademac ne ume da cita, trece nema...

Koj'ti je kriv kad golubi kasnu?

#34 Yarran

Yarran
  • Members
  • 600 posts

Posted 20 February 2012 - 22:20

Ko li placa ove ovakve da se malo-malo pojavljuju i lelecu na temu nashe blize i dalje historije?

#35 Eddard

Eddard
  • Members
  • 4,278 posts

Posted 20 February 2012 - 22:54

Kao akademski clan naseg drustva

Hebeš društvo...

#36 Bellini

Bellini
  • Members
  • 2,036 posts

Posted 20 February 2012 - 22:56

Ko li placa ove ovakve da se malo-malo pojavljuju i lelecu na temu nashe blize i dalje historije?

Kao nije dobra zabava? -_-

#37 Yarran

Yarran
  • Members
  • 600 posts

Posted 20 February 2012 - 23:44

Kao nije dobra zabava? -_-

Najbolja na svetu, da ih nema trebalo bi ih izmisliti ili makar dobro platiti da se s vremena na vreme pojavljuju i uveseljavaju nas ovako sva zajedno svojim profiliranim politickim stavovima, licnim herojima i kako sve to sve slaze uz pravilniik foruma i uopste profil i politicku orijentaciju prosecnog korisnika koji predje 5-10 postova po registraciji.

#38 comandante

comandante
  • Banned
  • 6,688 posts

Posted 21 February 2012 - 05:38

nema sumnje da je ovaj lik stvarno akademik, ovakvi akademici i jesu najveci krivci za sve pizdarije u zadnje dve decenije i nazalost uvek se izvuku bez da im fali dlaka sa glave

nego, zar ne bese ovaj forum gde se tolerisu nacoshi i gde se terorisu antifashisti? :unsure:

ps. nisam razumeo sa kojom ovaj flertuje, kinky ili golubica? :D

#39 Yarran

Yarran
  • Members
  • 600 posts

Posted 21 February 2012 - 06:56

nego, zar ne bese ovaj forum gde se tolerisu nacoshi i gde se terorisu antifashisti? :unsure:

Opet si nesto pomeshao. Ovde se ni po razno ne tolerishu nacoshi, terorishu se antifashisti a donekle se tolerishu anti-antifashisti... Tako nekako, ne??!

#40 kanader

kanader
  • Members
  • 1,138 posts

Posted 21 February 2012 - 10:24

Mladi radnik vs Bara Venecija

#41 ARIGATOJ

ARIGATOJ
  • Members
  • 801 posts

Posted 21 February 2012 - 11:36

Otvoreno cu reci da sam veliki protivnik EU, nezavisnosti Kosova ...

Nisam razumio što znači "veliki protivnik EU". Znači li to da bi ti htio da EU nestane ili propadne, da prestane postojati, ili si samo protivnik ulaska Srbije ili neke druge države u tu tvorevinu?

Također nije sasvim jasno što znači da si protivnik nezavisnosti Kosova: zar smatraš da bi bilo pravednije da Kosovo bude npr. autonomna pokrajina u okviru Republike Albanije ili da bude naprosto u sastavu Albanije, ali bez ikakve autonomije?

Budi jasniji kad iznosiš svoje stavove, a želiš da o njima raspravljamo.

Pozdrav.

#42 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 21 February 2012 - 12:09

...
Budi jasniji kad iznosiš svoje stavove, a želiš da o njima raspravljamo.

...

Biće mu teško da bude jasniji na ovom forumu jer je trajno banovan.

#43 kinky kitten

kinky kitten
  • Members
  • 2,915 posts

Posted 21 February 2012 - 12:12

steta. sigurna sam da bi imao mnogo toga da kaze o polozaju zena u 21. veku, samo da je poziveo koliko da se spusti pdf nize :(

#44 Ekscentrik

Ekscentrik
  • Members
  • 167 posts

Posted 22 February 2012 - 13:53

Pošto je ova tema ionako za đubre i trol, postavio bih jedno pitanje. Jel možeš uopšte biti protivnik EU, a da ne budeš nacoš? Ili bar ovde okarakterisan kao takav. Meni je EU njesra iz nekih drugih razloga od lupetanja autora, ali teško da bih se dodirivao sa nacizmom u bilo kom domenu. Doduše njesra mi je i Srbstvo, tako da ne mogu lečiti frustracije u zagrljaju pomenutih dveri ili koga već jebemliga...

Edited by Ekscentrik, 22 February 2012 - 13:56.

#45 LordLights

LordLights
  • Members
  • 3,102 posts

Posted 22 February 2012 - 17:15

Pošto je ova tema ionako za đubre i trol, postavio bih jedno pitanje. Jel možeš uopšte biti protivnik EU, a da ne budeš nacoš? Ili bar ovde okarakterisan kao takav. Meni je EU njesra iz nekih drugih razloga od lupetanja autora, ali teško da bih se dodirivao sa nacizmom u bilo kom domenu. Doduše njesra mi je i Srbstvo, tako da ne mogu lečiti frustracije u zagrljaju pomenutih dveri ili koga već jebemliga...

Moze, ali neko ko napise ovaj post, je 1000% nacos!

Da je Tito bio Srbin, Srbi bi ga i ubili. Jer Srbima i ne može tako da vlada Srbin. Ali ako je u pitanju bravar komšija koji je uništio srpsku kulturu, pobio ili proterao sve koji su imali želje da razvijaju ovu nesrećnu državu u duhu tradicije koja se na ovom prostoru stvarala preko 1000 godina, to je onda druga priča. Zato je i živeo kao car, a najveće uporište je imao upravo u Srbiji, zemlji originalnog i iskonskog autodestruktivizma i mazohizma.