Pozdrav svima
Posted 20 February 2012 - 16:45

Posted 20 February 2012 - 16:48

Posted 20 February 2012 - 16:51
1329752884[/url]' post='3473434']
E ovoliko dame i gospodo opstaju nacosi na FB92
6 postova je mnogo.

Posted 20 February 2012 - 16:54
6 postova je mnogo.
4, a i taj cetvrti jer smo malo zakasnili na okidacu pa mu se omakao

Posted 20 February 2012 - 16:58
Vi ste oznacili tu 1 recenicu a ceo ostali post ste zapostavili? Junaci koje sam pominjao nisu stavljeni pod znake navoda jer isto tako ljudi velicaju Gotovinu ili Orica, a ako napisem iznad da mislim da su njihovi cinovi katastrofalni a Vi zakljucite da stvarno mislim da su junaci onda se Vas "akademluk" dovodi u pitanje.
Banujte me ali makar pokusajte da kontra-argumentujete ostatak posta jer sam ipak ulozio trud da objasnim svoje razloge oko date teme. A ovo banovanje ispade diskriminacija svih koji ne misle kao vi. Sto se tice devojke koja zeli da diskutuje uzivo, ja bih to najvise voleo, jer naklapanja preko foruma ne vode nicemu. Mozemo kad god zelis ako me ne banuju PMuj me da se dogovorimo.
Pozdrav svima, ne mrzim Vas iako mislite da sam "nacos" to je neistina. Nikada ne bih velicao iste, samo bih voleo da se isto tretiraju i ostali ucesnici a ne samo Srbi. Prijatan dan a meni prijatan ban (da preduhitrim admina)
Posted 20 February 2012 - 17:04
Edited by melankolic, 20 February 2012 - 17:04.
Posted 20 February 2012 - 17:08
Posted 20 February 2012 - 17:10
golubice, javi se akademskom momku na pmSto se tice devojke koja zeli da diskutuje uzivo, ja bih to najvise voleo, jer naklapanja preko foruma ne vode nicemu. Mozemo kad god zelis ako me ne banuju PMuj me da se dogovorimo.

Posted 20 February 2012 - 17:13
golubice, javi se akademskom momku na pm
Može i poštom na Francusku 7.
Posted 20 February 2012 - 17:17
Ja sam napisao onaj post, znam da cu opet dobiti ban ali ako je ovo Vasa demokratija i sloboda govora onda me i nije briga.
Vi ste oznacili tu 1 recenicu a ceo ostali post ste zapostavili? Junaci koje sam pominjao nisu stavljeni pod znake navoda jer isto tako ljudi velicaju Gotovinu ili Orica, a ako napisem iznad da mislim da su njihovi cinovi katastrofalni a Vi zakljucite da stvarno mislim da su junaci onda se Vas "akademluk" dovodi u pitanje.
Banujte me ali makar pokusajte da kontra-argumentujete ostatak posta jer sam ipak ulozio trud da objasnim svoje razloge oko date teme. A ovo banovanje ispade diskriminacija svih koji ne misle kao vi. Sto se tice devojke koja zeli da diskutuje uzivo, ja bih to najvise voleo, jer naklapanja preko foruma ne vode nicemu. Mozemo kad god zelis ako me ne banuju PMuj me da se dogovorimo.
Pozdrav svima, ne mrzim Vas iako mislite da sam "nacos" to je neistina. Nikada ne bih velicao iste, samo bih voleo da se isto tretiraju i ostali ucesnici a ne samo Srbi. Prijatan dan a meni prijatan ban (da preduhitrim admina)
Moderatorska je tuga pregolema,
Al' s nacošima razgovora nema.
Nešto zeznu u dva il' tri posta,
I odmah im kažemo: „Dosta!".

Posted 20 February 2012 - 17:26
Ako izuzmemo veličanje genocida i ratnih zločina srpskih fašista od strane njihovog simpatizera, post u kome se objašnjavaju drugi razlozi neulaska Srbije u EU neodoljivo podsećaju na "dileme" koje imaju i mainstream političke stranke u Srbiji. Zato nije ni čudno zašto nam je tako kako nam je.
Ima jedna recenica kojom je Beba Popovic lepo opisao nakazni sistem u Srbiji, koji je i posle Milosevica ostao netaknut.
Dakle poenta je sledeca : " Rat u Bosni, sleperi na granici, jagnjetina u kafani, pevaljka na stolu, patriotizam na TV-u. "
Ti ljudi koji su se enormno obogatili u ratovima , koji su naredjivali zlocine, koji su najveci olos i sljam su i danas deo te zlocinacke masinerije. Oni kontrolisu medije, akademiju nauka, crkvu, vojsku, policiju, politicke stranke.
Sto smo dalje od EU, to su oni sigurniji da ce sacuvati bogatstvo i polozaje. Dok god se ne bude razbilo to zlocinacko udruzenje,nema nama pomaka.
Edited by denzel, 20 February 2012 - 17:29.
Posted 20 February 2012 - 17:31

Posted 20 February 2012 - 17:33
1329754238[/url]' post='3473466']
golubice, javi se akademskom momku na pm
Golub pismonosa, bi bio prikladniji.
Posted 20 February 2012 - 17:39
Srbija ne moze da ocekuje clanstvo u EU dok ne ispuni odredjene uslove a to su - izrucivanje svih odgovornih lica u sukobu 90ih godina, priznavanje nezavisnosti sopstvene autonomne pokrajine itd. U redu, da sami sebi uskocimo usta i uradimo ovo, sta je sledece?
Meni je ovo ipak highlight. Izrucivanjem odgovornih za ratove i zlocine devedesetih mi secemo granu na kojoj sedimo a.k.a uskacemo sebi u usta.

Posted 20 February 2012 - 18:19
Uvodni post i 'objasnjenja' su samo neuspeli pokusaj partijske predizborne propagande.
...