I ma koliko bilo istina da se bez Milosevica pozar u ex-yu nikada ne bi upalio, to te jos uvek ne pere od krivice, dear Rotterdamac. Jeste ta iskra dosla iz Srbije – ali se ipak malo previse dobro primila u Sarajevu. Sta se desilo izmedju Yutelovog koncerta za mir i prvih snajpera? Sta se zaista odigralo u glavi jednog Emira Nemanje Kusturice? Ili Neleta Karajlica, Malkolma Muharema, mog nekadasnjeg poznanika Emira Hadzihafizbegovica? Sta se dogodilo u tvojoj glavi, Rotterdamac? A u mojoj? Mislim, sve to pre nego sto mi ispostavis finalni racun, u kome si ti 100% prav a ja 100% pizda?
jesam ja ocito kurac od karaktera kad se opet tebi tvrdoglavcu uopste vise obracam na ovu temu. sta ja bolan znam sta se desilo u necijim glavama? znam sta se desilo u mojoj: e necemo tako ljudi, e necemo tako. eto sta se desilo. mene sramota sad i reci da sam bio u tom yutelovom ''konvoju'' za mir, medju prvih sto sam bio kad smo stihijski nas nekoliko hiljada sarajlija prosli kroz srpske barikade kod hotela ''bristol''. bio sam da shatropetrol (tako smo mislili) ''rusimo aliju i vladu'' onaj dan kad su sa holideja zaprasili snajperi. milion sm ti puta dosad isto napisao. sta sam ja mogao jos uraditi da bi moja krivica bila manja u tvojim ocima? tebi nesto u tvom zivotu nije ok, cim se jos uvijek hvatas ove izlizane price. i otvaras neke glupe topike na tu temu. kad kazem ''srpske'' price oko toga ''ZASTO'' ja tebe svrstavam u istu grupu gdje i one kume/snase koje uz kafu nakon sto se upoznamo, jer zivimo u istoj zgradi kazu: ''a sto nam je
ono trebalo''? i eto bas one i bas ti da me pitate sto je
nama ono trebalo? pa sta da ja tebi i tim kumama da kazem? ti bi da podijelimo krivicu, da ti bude lakse, ovdje donosis o meni pausalne ocjene, razmah'o si se ko da si licno milosevica u haag doveo. ko si ti jbt? meni daj krivicu vecu nego sebi, boli me kurac. samo ne smaraj vise kralj te jebo. dakle: ko si ti? eto samo to odgovori. bolji od 90% ostalih srba na forumu? ma jesi kurac. de ba malo se spusti(te) na zemlju. trazim li ja nesto od tebe? ako ti se ucinilo da da, evo sad ti kazem: ti meni nista ne dugujes. a znam da ja tebi ama bas nista ne dugujem. pa sto onda mene potezes svako malo? idi tamo na BiH temu i pitaj nekog bosnjaka, koji nije nacosh kao sto sam ja da malo poprica sa tobom. tebi treba neki bosnjak ili bas dino iz rotterdama? ne moras nista odgovoriti bolje bi bilo. ako vec hoces da odgovoris, onda odgovori na pitanje: ko si ti? sta ti o sebi mislis? a ne moras ni to. odjebite vise smorovi, kako vam ne dosadi jbt.