Jump to content


Photo
- - - - -

Trilogija Vukovi Sudbine Miloš Petković


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 DominoFer

DominoFer
  • Members
  • 2 posts

Posted 04 January 2012 - 02:52

Izdavačka kuća "Domino Fer - Naša Knjižara" izdala je trilogiju epske fantastike "Vukovi Sudbine" koja se dobrim delom oslanja na staroslovensku mitologiju. Autor je mladi niški pisac Miloš Petković. Trilogiju čine romani - 1. Vukovi Sudbine, 2. Heroji Mesečevog Znamenja, 3. Duhovi Blaga.

Trilogija je po prvi put predstavljena na beogradskom sajmu knjiga u oktobru gde je bila jedna od najprodavanijih, što se domaćih autora tiče, a na niškom sajmu je, posle Lauševićevog romana zvanično druga najprodavanija knjiga (računaju se sve tri knjige zajedno i pojedinačno).

Inače, recenzenti knjiga su Dejan Stojiljković, autor Konstantinovog Raskršća, Zoran Pešić Sigma, urednik Gradine, NKC, Dragan Žika Stojanović, novinar, TV5 itd...

Niški muzičar, bivši frontmen grupe Dfence Marko Jovanović, poznatiji kao Marconiero je snimio trejler za Miloševu trilogiju, u kojem su gostovali Oliver Katić i pisac Branislav Bane Janković, autor romana "O vukovima i senkama. Link za trejler je na kraju posta. Inače, knjige možete naći u svim Delfi knjižarama širom Srbije.

Attached Files



#2 DominoFer

DominoFer
  • Members
  • 2 posts

Posted 05 January 2012 - 20:49

Jos jedna informacija, na facebooku imate profil "Vukovi Sudbine Miloš Petković" gde možete kontaktirati autora i pratiti vesti o trilogiji koja će uskoro doživeti još jedno, luksuzno izdanje. Isto to važi i za profil "Domino Fer - Naša Knjižara". Pozdrav svima!