Jump to content


Photo
- - - - -

utisak b92-od nedelje uveče do ponedljka ujutru


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 brilianteen

brilianteen
  • Members
  • 9 posts

Posted 12 December 2011 - 18:23

Kako uspešnih 12 sati za b92!
Prvo je Olja na sve svoje takoreći, direktnobezdlakenajeziku, načine pokušavala da nas ubedi kako je Biberče ipak heroj
davši ostavku, a onda, kada smo, empatično, dostojanstveno prespavali, dočekala nas je Nataša Odalović da nas preko nepotkupljive Verice Barać ubedi kako je njen direktor ili šta već, izuzetno pošten čovek, da nepotkupljiva povuče reč i javno prizna da se ponekad i zezne.
Pa molim vas, recite...Gde da se ispovraćam?Možda se i jadna Verica ispovraćala, pošto se ipak nije potpuno dala.Samo malo da nas oni sledećih dana
ubedjuju da su je ubedili da prizna zločin protiv b92!
Ima li kraja, hoću da znam?
Boža prevarant ali ne visokog stila će se, posle demagoškog volontiranja za hiljadarku evra, zavući već negde gde se uzimaju dobre pare.
Veran Matić je, upravo izašavši iz inkubatora, ušao u poslovni s(a)vet.
I živeli su srećno do kraja života.


#2 st.maurice

st.maurice
  • Banned
  • 14,181 posts

Posted 14 December 2011 - 16:05

Sve to je ranije patentirao Bogoljub Karic na BKTV. Gledaoci glasaju/neko drugi placa, a on (kompanija) ima besplatnu samopromociju 24 casa dnevno i imun je na svaku kritiku, jer je zaboga humanitarnog karaktera. Ili sto bi rekao vladika Pahomije: "vi ne volite malu decu?"

Cela tema o "korporativnoj drustvenoj odgovornosti" je naravno sira, ali ukratko se moze svesti na pitanje da li recimo duvanska kompanija svoj humanitarni rad koristi da ublazi kritiku svog osnovnog proizvoda, ili da li je posao novinara da se bavi istrazivanjem (svojim poslom) ili nekakvim akcijama.

https://en.wikipedia..._responsibility