http://www.youtube.com/watch?v=WIcj5aXgH3I... nadomak oblaka.

sloboda izbora
Posted 01 December 2011 - 13:18
Posted 04 December 2011 - 02:13
Tek na kad se popnes na vrh neke planine, a svice.
Mangupcina sunce izranja na horzontu, ali onako stidljivo, pa kad se pomoli, onda, kao da potrci.
Stvarno nema ista lepse.
Volim da gledam svitanje, i stvarno ne treba nista drugo da radim...tih deset minuta promene zasluzuje svu nasu paznju.
I tu je, nadomak oblaka.
Posted 05 December 2011 - 14:49
da bi kasnije dobile najmanju i najsladju baklavu koju sam videla...[ovde je uvelicana]
ovo neocekivano simpaticno mestasce na pola puta izmedju tacke A i tacke B, tako lepo ''legne''coveku ,pogotovu kad se ne nada...sigurna sam prilicno da ste i vi tako otkrivali neka simpaticna mestasca za provodjenje vremena i nizanje prica ...u toploj atmosferi.

Attached Files
Posted 06 December 2011 - 13:07
pa u tim retkim ''nista ''trenucima dok cekam da svane dan...volim da gledam oblacice iz kafe koja se pusi.Rasipa se u svim pravicma.Mirise jos dok je na sporetu, iako je obicna, nes kafa.
Posted 06 December 2011 - 13:30

Nista nisam kupila ali je bilo opustajuce.
Posted 06 December 2011 - 13:59
Sad si me zbunila.
Pusaci obicno kazu prvo ide egzotican sex, a posle cigareta daj sta das.
nema zabune. zena zna sta prica: prvo ide egzoticna cigareta, pa sex, pa onda tek ordinarna cigareta

a u vezi sa temom:
volim da setam po stanu, kad imam vreme za "nista" i da smisljam price i filmove, da. setnja napolju isto moze da posluzi, ali je nesto opasnija (zbog semafora i automobila), zanesem se malo, a i pravim cudne face.
e, da, volim i da ceprkam po biljkama, presadjujem, seckam, itd.
Posted 06 December 2011 - 16:14

Posted 06 December 2011 - 16:18
za te ''stvari'' ova egzoticna cigara, od marke ''sensi''. uh, kakav sex, svaki damar i mm tijela osjetis. a nakon tusiranja normalna cigareta.nema zabune. zena zna sta prica: prvo ide egzoticna cigareta, pa sex, pa onda tek ordinarna cigareta
.

nadam se da ste mislile na ovo?
Posted 06 December 2011 - 19:20
nema zabune. zena zna sta prica: prvo ide egzoticna cigareta, pa sex, pa onda tek ordinarna cigareta
.
a u vezi sa temom:
volim da setam po stanu, kad imam vreme za "nista" i da smisljam price i filmove, da. setnja napolju isto moze da posluzi, ali je nesto opasnija (zbog semafora i automobila), zanesem se malo, a i pravim cudne face.
e, da, volim i da ceprkam po biljkama, presadjujem, seckam, itd.
To je nesto...to je kreativan rad.I smisljanje prica i ceprkanje po biljkama.
Ja na zalost nemam talenta za biljke, zato kupujem samo ono sto bi izdrzalo nuklearni rat.Ono mi raste, nije da ne raste, i sa minimumom zalivanja.Nekad mu pricam, eto, kad mi dodje.Al to nije bas regularno.

Posted 06 December 2011 - 19:36
Jes' probala da mu pjevas? Mene nagovorilo, kako zapjevah, nako samo kaktus osta.To je nesto...to je kreativan rad.I smisljanje prica i ceprkanje po biljkama.
Ja na zalost nemam talenta za biljke, zato kupujem samo ono sto bi izdrzalo nuklearni rat.Ono mi raste, nije da ne raste, i sa minimumom zalivanja.Nekad mu pricam, eto, kad mi dodje.Al to nije bas regularno.

Posted 06 December 2011 - 19:47
Jes' probala da mu pjevas? Mene nagovorilo, kako zapjevah, nako samo kaktus osta.
Bice da je kaktus ili gluh ili bas otporan.
Cuti Rott meni bi se i plasticno cvece osusilo... Evo je ova palma skapava vec 3 meseca.
Volim ja biljke ali ne vole one mene, zato ja odem u neku bastu kad mi se uziva u svecu i drvecu.
Posted 07 December 2011 - 11:54

Posted 07 December 2011 - 21:26
jastanadam se da ste mislile na ovo?

zavisi od tacke gledista: meni je "nista", jer uvek i samo uvek ostane u mojoj glavi, nikad ne dobije finalnu formuTo je nesto...to je kreativan rad.I smisljanje prica i ceprkanje po biljkama.

moje biljcice fino napreduju, al' bice da je klima u pitanju

Posted 11 December 2011 - 16:23
Ponekad samo neka promena.
Juce sam sa jednom grupom zena otisla na izlozbu u drugi deo grada...dan je bio leden, suncan i divan, kako to obicno ovde zimi biva, a raspolozenje prisutnih dobro van svake granice razloznosti...
Vecina tih zena radi u ''sivoj zoni'' kao negovateljice tj legalno i zakonski, a druge strane strasno su izrabljivane od poslodavaca...bilo da ih ucenjuju, bilo da ih mame novcem, tek, korist je obostrana ali patnja je jednostrana...od toga da brinu o starcima koji imaju ozbiljne i teske bolesti [npr.alchajmer i parkinson kombinovano] pa ih onda deca takvih ljudi ne pustaju da izadju iz kuce duze od 8 sati jednom nedeljno

Ali svako zivo bice ,valjda i bubamara,a kamoli covek , zeli da negde izadje ponekad i dise slobodno, a da ne gleda na sat kad ce da se vrati na posao...
juce nam je svakako bio dan za uzivanje-meni koja sam videla izlozbu jedno 5 puta sto su one tako srecne, njima sto se ritam zivota promenio pa mogu da uzivaju u panorami grada umesto da sede u zatvorenom prostoru...
ovo doduse ne spada u nista, no we shared a moment je svakako nesto...barem je vredno pamcenja.
Posted 11 December 2011 - 23:25
jednog lijepog jutra je otisao do obliznjeg parka i pistoljem, hicem u glavu, okoncao sebi zivot.
interesantno je da sam covjeka sreo nekoliko puta prethodne veceri. lijepo ljetnje vece, a on je setao... a zapravo se oprastao od ovog svijeta, upijao poslednje sokove zivota nakon sto je prethodno donio odluku da ga zauvjek napusti.
znao sam se zapitati o cemu li je razmisljao, sta li je pritom osjecao...
mozda je jednostavno samo setao, gledao, osluskivao... mozda mu to bio kao neki sjetni, vec odsanjani san.
otada se s vremena na vrijeme prisjetim toga, prene me to bukvalno na ulici. dosjetim se iznenada da nismo vjecni, da nas "otpravnik poslova" mozda za koji dan moze nenadano otpraviti...
i bude to kao nekakav impuls koji aktivira nesto zapretene radosti i posebne radoznalosti. poslovne, porodicne & ostale brige se zasjence. boje odjednom postanu zivlje i intenzivnije, mirisi snazniji... ulicni zagor dobije neki svoj smisao, svakodnevne situacije, banalne i uobicajene, kao i ljudi u njima, dobiju neku specificnu ljepotu i bivaju zanimnljiviji, iznenadi neka zabavna logika ulicnih fasada, njihov izgled, osvjetljenje...
a dan zapravo obican, kao i svaki drugi...