Jump to content


Photo
- - - - -

3 dana u Rimu avionom


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Furioso

Furioso
  • Members
  • 3 posts

Posted 08 November 2011 - 22:09

Pisem ovaj tekst da bi svi videli, tj.procitali sta rade nase agencije i sta ustvari prodaju.Elem, bio sam proslog vikenda u Rimu preko agencije Putnik. Aranzman se reklamirao kao '4 dana u Rimu za 229 evra'. Na tih 229 treba dodati takse koje su 90 evra i to dodje 320 evra....moja drugarica je platila 67000 dinara za nas oboje....jeste da je tog dana prodajni kurs Inteze bio 103 ali to dodje 65920.....gde se izgubi ovih 1080 dinara nemam pojma!! Na to ide jos po 500 din za osiguranje i posle u hotelu taksa od 6 evra tako da aranzman ispada oko 346 evra po osobi sto dodje 117 evra razlike po osobi. Ali, ok, navikli smo da nas lazu po oglasima. Let Jat-ov, sve ok, vodic agencije Putnik nas ceka, transfer busom do hotela Lazio- sve ok. Hotel je na 3 min od stanice Termini i ima 3 zvezdice.Sobe su toliko male da jedva mozete da prodjete izmedju kreveta i komode na kojoj je TV. Uopste soba je toliko mala da kofere nismo mogli da raspakujemo u isto vreme.Ormar je mali ali ajde da kazem podnosljiv.Soba je bila cista a i posteljina.Kupatilo je bez zakacki tako da ako zelite da negde okacite peskir to ce biti radijator a vi vidite kako cete to da uradite ako ste dvoje i ako svako ima po dva peskira....stvarno je smesno da hotel sa 3 zvezdice nema NIJEDNU zakacku u kupatilu. Tus kabina nema jednu stranu stakla tako da voda prsti na sve strane. Voda je uvek bila mlaka i to kada kazem mlaka STVARNO tako i mislim.Ja sam se prvog dana kupao hladnom (ne ledenom) vodom jer nisam drugo znao sta da radim. Posle je kao bila za nijansu toplija. Nijedan prekidac u sobi a i u kupatilu nema okvir tako da sve to daje ruznu sliku. Dorucak je bio uzas jedan.Dve vrste salama koje su dno dna, sir koji je verovatno 1 evro/kg, med i dzem koji su takodje loseg kvaliteta kao i neki eurokrem, kroasani-ok, kafa, sokovi,mleko,jogurt-ok.Vodic je apsolutno bio ok i svima je izlazio u susret i zaista zelim naglasiti da je ta zena u svakoj prilici svakome pomogla koliko je mogla a i sama tura i objasnjavanje je sasvim ok. Molim admina da objavi ovaj komentar jer sam izneo APSOLUTNU istinu o ovom aranzmanu. Napisao sam i lose i dobre strane, odnosno sve sam napisao. Ja sam bio sa dragom osobom pa mi nista nije toliko tesko palo ali covek zaista ima osecaj da je prevaren ako dodje u hotel sa 3 zvezdice a nema tople vode da se tusira!

#2 amy_w

amy_w
  • Members
  • 179 posts

Posted 09 November 2011 - 17:32

dodje u hotel sa 3 zvezdice a nema tople vode da se tusira!


i plus riga na salamu!

#3 golosina

golosina
  • Members
  • 499 posts

Posted 14 November 2011 - 20:11

Furioso,

u Srbiji se retko u sta moze imati poverenje osim u samog sebe.
Ne secam se kada sam putovala u zivotu preko agencije, jos i kad su nam trebale vize sama sam se snalazila. Bilo mi je olaksano doduse, jer sam novinar.
No danas niko nema izgovor da placa agencije koje kradu na svakom koraku.

Evo ovako:
Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

znaci www.wizzair.com, od NAPRIMER 15 - 22 februara u Rimu povratni let BG-RIM sa svim taksama 3.060 dinara. kompanija jeste low cost ali joj nista ne fali. 3,4 evra dobri sendvici, ako neko ne moze da izdrzi do Rima da ne klopa.

www.booking.com - smestaj - stalno neke promocije, pouzdane kritike hotela drugih gostiju koji su odsedali, fotografije, nema lazi nema prevare. koristila sam ga na desetine puta i uvek je sve bilo bez greske.

ovo je npr B&B u Rimu ocenjen sa 7.7/10, gde 7 nocenje ZA DVE OSOBE kosta 345 evra (gledala sam sedam nocenja jer je avio karta 7 dana, i gledala sam u istom periodu...

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

a sto se vodica tice - ziveo google - citajte, spremite se za putovanje, kupite neki lonely planet ili slican vodic (plus/minus 20 evra), i u osvajanje Rima drugi put bez kojekakvih lopova.

Posted Image

(...)


Edited by golosina, 14 November 2011 - 20:42.